加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 收 集 任 何 對 板 規 的 意 見 - !
載入中 ...
cathy!
吹水學徒

會員編號 37516
精華 0
積分 5645
帖子 2283
威望 1 點
I-See幣 30487 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 兒-Y!..`
閱讀權限 90
註冊 2005-9-3
註冊天數 6843
來自 I-SEE
狀態 離線
  只顯示 cathy! 的帖子
收 集 任 何 對 板 規 的 意 見 - !

大 家 對 板 規 有 任 何 意 見 / 建 議 既 話 不 妨 POST 出 黎

如 果 你 既 建 議 系 可 行 既 話

我 地 會 考 慮 採 用 !

歡 迎 各 位 發 表 自 己 對 板 規 的 意 見 !

認 住 POST 埋 建 議 !

================================
i-SEE 名 -
對 板 規 的 意 見 -
對 板 規 的 建 議 -
                                                  多 謝 你 的 建 議   :]
================================

不 可 行 的 板 規 ::

i-SEE 名 -
邊     條 -
改     成 -

睇 板 規 請 按 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

••••••
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
巾巾;D
吹水之臣

會員編號 152024
精華 0
積分 7525
帖子 12276
威望 0 點
I-See幣 9245 錢
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ni:)
閱讀權限 90
註冊 2006-4-13
註冊天數 6620
狀態 離線
  只顯示 巾巾;D 的帖子
大 家 吾 使 話 癈 是 講 左 又 點 點 點 GE ,

可 能 有 D 野 我 地 諗 吾 到

OR

某 條 規 系 吾 可 行 的 刀 可 說 出 =]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
EvIL`
初級會員
一等一良民

會員編號 201433
精華 0
積分 807
帖子 176
威望 0 點
I-See幣 12691 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-8-16
註冊天數 6496
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 EvIL` 的帖子
我覺得回野唔夠10個字呢條規好似有D...唔係好岩...

頂部
巾巾;D
吹水之臣

會員編號 152024
精華 0
積分 7525
帖子 12276
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 90
註冊天數 6620
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 yansuen95 於 2006-9-15 11:15 PM 發表

甘 吾 講 你 講 邊 度 吾 岩 同 埋 點 樣 改 善 丫 .

頂部
cathy!
吹水學徒

會員編號 37516
精華 0
積分 5645
帖子 2283
威望 1 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 兒-Y!..`
閱讀權限 90
註冊 2005-9-3
註冊天數 6843
來自 I-SEE
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 yansuen95 於 2006-9-15 11:15 PM 發表

呢 條 系 防 止 D 人 呃 POST 的 ,,

系 必 須 既 ,,

但 如 果 你 有 咩 好 既 建 議 ,,

不 妨 提 出 黎 :]

••••••
頂部
KC;! (♥)
吹水使者

會員編號 88745
精華 0
積分 20263
帖子 14549
威望 4 點
I-See幣 39485 錢
GAME幣 37 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 moon.-v-
閱讀權限 120
註冊 2005-12-19
註冊天數 6735
來自 有雞先定有蛋先 ..? xd
狀態 離線
  只顯示 KC;! 的帖子
i-SEE 名 -
對 板 規 的 意 見 -  -______________________-"" 如下.
我覺得你地話要超過10個字就要扣,, 好似多左D LO*
講真,, 發洩區唔係日日都多PO多到好似吹水區或者會員自貼區咁 -3-
你地係應該睇得晒D PO既...
我覺得你地應該因情况(例: 咩題目,,)) 而睇佢夠唔夠字LO
如果有人講邊個邊個衰既,,
人地回: 我都覺得佢好衰,, 雖然係7個字,, 不過始終唔係呃PO哇,, (( 如果係個個PO都咁講就叫灌水啦))

仲有你地扣人分又唔PM人,,
人地都唔知錯咩,,
人地都唔知自己錯左添!
熱血都PO左版主規則,,
扣分或者+分都一定要PM人 -_____-

頂部
巾巾;D
吹水之臣

會員編號 152024
精華 0
積分 7525
帖子 12276
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 90
註冊天數 6620
狀態 離線
回覆 #6 [[kC-!` 的帖子

不 論 是 新 舊 板 規 ,

回 覆 刀 系 吾 少 過 十 個 字 !

如 果 系 少 過 字 D GE 話 ,

甘 D 人  咪 成 日 刀 話 " 我 刀 覺 得 佢 好 衰 ! "

甘 咪 又 系 七 個 字 ,

咪 個 個 刀 系 甘 講 LO ,

甘 咪 變 左 個 個 PO 刀 一 樣 LO .

頂部
KC;! (♥)
吹水使者

會員編號 88745
精華 0
積分 20263
帖子 14549
威望 4 點
I-See幣 39485 錢
GAME幣 37 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 moon.-v-
閱讀權限 120
註冊 2005-12-19
註冊天數 6735
來自 有雞先定有蛋先 ..? xd
狀態 離線
  只顯示 KC;! 的帖子

QUOTE:
原帖由 [EM}*`-!子 於 2006-9-24 01:30 PM 發表
不 論 是 新 舊 板 規 ,

回 覆 刀 系 吾 少 過 十 個 字 !

如 果 系 少 過 字 D GE 話 ,

甘 D 人  咪 成 日 刀 話 " 我 刀 覺 得 佢 好 衰 ! "

甘 咪 又 系 七 個 字 ,

咪 個 個 刀 系  ...

咁佢地夠可以

" 有冇搞錯牙,, 佢衰成咁嫁"

個個都可以咁講啦,,

根本就唔關事.

頂部
巾巾;D
吹水之臣

會員編號 152024
精華 0
積分 7525
帖子 12276
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 90
註冊天數 6620
狀態 離線
回覆 #8 [[kC-!` 的帖子

吾 講 尼 D 啦 !

甘 個 個 回 尼 D PO ,

吾 使 使 搞 啦 !

每 個 PO 限 回 覆 一 次 ?

發 洩 區 吾 同 其 他 區 ,

HOPE 你 明 白 =]\

頂部
cathy!
吹水學徒

會員編號 37516
精華 0
積分 5645
帖子 2283
威望 1 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 兒-Y!..`
閱讀權限 90
註冊 2005-9-3
註冊天數 6843
來自 I-SEE
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 [[kC-!` 於 2006-9-23 08:29 AM 發表
i-SEE 名 -
對 板 規 的 意 見 -  -______________________-"" 如下.
我覺得你地話要超過10個字就要扣,, 好似多左D LO*
講真,, 發洩區唔係 ...

咁 我 覺 得 扣 人 分 吾 系 太 嚴 重 吾 洗 PM 哇`
例 如 : { D 人 咁 架 , 我 十 卜 你 架 ! } << 呢 度 9 個 字 ,, 咁 我 地 咪 扣 1 分 囉`
吾 通 扣 1 分 都 要 PM ??
咁 如 果 人 流 多 D 既 話 咪 變 左 一 日 要 PM 好 多 次 ?
又 例 如 有 人 個 開 左 個 POST , 個 POST 既 內 容 得 12 個 字 , 咁 我 地 要 LOCK 佢 POST ,
一 定 會 PM 架` 是 乎 情 況 既 姐 :]
ANYWAY , 多 謝 你 既 意 見 `

••••••
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...