加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 有d唔開心....
載入中 ...
kakajessica
初級會員

會員編號 255659
精華 0
積分 468
帖子 128
威望 0 點
I-See幣 12501 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-1
註冊天數 6362
狀態 離線
  只顯示 kakajessica 的帖子
有d唔開心....

我同幾個人本來"o係"form 1果陣成班人玩得好fd ge....
但係我地成班人其中有一個fd(呀a)就中意左個男仔<--....但個男仔就中意我另外一個fd(呀b)....
跟住(呀a)就好嬲!!!但(呀b)同個男仔就係兩情相悅ge...佢地就拍拖啦...
點知(呀a)就想拆散佢地!!唔知點解(呀a)就同個男仔kiss左....(呀b)就好hurt啦.....
就同個男仔分左手....
而(呀a)就好開心啦....就諗住同個男仔一齊啦....
但個男仔一心向住(呀b)...但(呀b)已經心淡....
咁(呀a)就好唔"鋸"!!!佢就周圍同人講(呀b)好賤格....又話佢自己好慘...叫d人唔好同(呀b)玩...
咁我就幫(呀b)ge....咁佢就要d人杯葛埋我lor.....
d人又信佢wor....就成班都唔同我地玩....
(呀a)仲要周圍同人講我地妒忌佢有咁多fd wor....
我同(呀b)傾計果陣就話....唔緊要啦....反正(呀a)曾經係我地一個好好ge fd黎ga ma..我地唔應該嬲佢ga =]
但係(呀a)仲要將我同(呀b) d祕密講哂出黎...出賣我地....又話我地扮野.....
搞到我同(呀b)都唔開心lor....
點解真心對人....到頭黎會搞到咁....

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Szewing=)
吹水新手
我系雅`; 吾鋸牙x)?

會員編號 55642
精華 0
積分 11937
帖子 3129
威望 0 點
I-See幣 16277 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-10-16
註冊天數 6804
來自 關您春事-_-
狀態 離線
  只顯示 Szewing=) 的帖子
我覺得朋友吾需要拎真心對佢=,=

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
kakajessica
初級會員

會員編號 255659
精華 0
積分 468
帖子 128
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-1
註冊天數 6362
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 {t}sz` 於 2007-1-1 07:29 PM 發表
我覺得朋友吾需要拎真心對佢=,=

.........可能真係啦.......
真心對人可能會俾人出賣.....thx =]

頂部
`小詩;
吹水使者
[蚊豬]私人秘書`

會員編號 214628
精華 0
積分 18290
帖子 14569
威望 0 點
I-See幣 82499 錢
GAME幣 753 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2006-9-26
註冊天數 6459
狀態 離線
  只顯示 `小詩; 的帖子
依種人係咁架啦`

我都同你差唔多...我對我D FD係真心..但係佢地最後咪又同你個呀A一樣

我依家都冇理佢地了..因為我知道依種FD要唔要都罷..

你都係呀..有時太好對人..D人唔領情不得止仲會針對你架`

有時要識得保護自己..唔係你對人好..人地就對你好架啦`  ^^

頂部
milk_0581
初級會員

會員編號 223776
精華 0
積分 586
帖子 117
威望 0 點
I-See幣 11244 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-10-28
註冊天數 6427
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 milk_0581 的帖子
我曾經都試過咁嫁~~咪當一件事換清一個事實囉~~
有d人覺得朋友重要d,有人又覺得愛人重要d.....你而家知牙a係咁自私....咁你咪唔好理佢囉~~
佢多fds咁又點??問下佢自己身邊嫁人係咪真心朋友囉....唔係真心朋友既,要1千個都冇用啦~~
既然你唔理點都同牙b咁fd,就証明你地真係拎個心出黎啦!!祝你地友誼永固...

珍惜這友情  將知己銘記於心裡[/size]

頂部
Sunie_224_42
初級會員

會員編號 184431
精華 0
積分 929
帖子 159
威望 0 點
I-See幣 13279 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-7-2
註冊天數 6545
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 Sunie_224_42 的帖子
fd 之間既爭風吃酳太恐怖了...5 緊要la...真心對人...總會有人明既=]...

頂部
Sunie_224_42
初級會員

會員編號 184431
精華 0
積分 929
帖子 159
威望 0 點
I-See幣 13279 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-7-2
註冊天數 6545
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 Sunie_224_42 的帖子
fd 之間既爭風吃酳太恐怖了...5 緊要la...真心對人...總會有人明既=]...

頂部
kakajessica
初級會員

會員編號 255659
精華 0
積分 468
帖子 128
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-1
註冊天數 6362
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 小詩=] 於 2007-1-1 08:01 PM 發表
依種人係咁架啦`

我都同你差唔多...我對我D FD係真心..但係佢地最後咪又同你個呀A一樣

我依家都冇理佢地了..因為我知道依種FD要唔要都罷..

你都係呀..有時太好對人..D人唔領情不得止仲會針對你架`

有 ...

ThX =]

頂部
kakajessica
初級會員

會員編號 255659
精華 0
積分 468
帖子 128
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-1
註冊天數 6362
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 milk_0581 於 2007-1-1 10:21 PM 發表
我曾經都試過咁嫁~~咪當一件事換清一個事實囉~~
有d人覺得朋友重要d,有人又覺得愛人重要d.....你而家知牙a係咁自私....咁你咪唔好理佢囉~~
佢多fds咁又點??問下佢自己身邊嫁人係咪真心朋友囉....唔係真心朋友既 ...

多謝教識我咁多野 =] kaka

頂部
kakajessica
初級會員

會員編號 255659
精華 0
積分 468
帖子 128
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-1
註冊天數 6362
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Sunie_224_42 於 2007-1-2 05:56 PM 發表

55 認同 =)

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...