加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 〔原創〕因為你..我才會這樣..亦都因為你..我先會咁..點解?你要離開我?
載入中 ...

贊助會員

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See壇主章
勳章介紹:壇主的象徵    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 50819
精華 0
積分 50271
帖子 26902
威望 4 點
I-See幣 161661 錢
GAME幣 665 個
MSN宣傳 1574 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊 2005-10-8
註冊天數 6812
狀態 離線
  只顯示 婉 的帖子
[佢]係邊個牙!??
快d post牙!!!
十卜牙><"""

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Crazyan
初級會員
我永遠愛死小雅><"

會員編號 31479
精華 0
積分 3717
帖子 130
威望 2 點
I-See幣 13637 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 旋風小子
閱讀權限 60
註冊 2005-8-20
註冊天數 6862
狀態 離線
  只顯示 Crazyan 的帖子
         卡卡...又有幾個人睇我既小說呢"好開心牙...>v<"

冬︰佢.....係....牙欣前度既男朋友.......
     熙︰下....佢係牙欣既前度男朋友?!
     冬︰呢...咪個個囉〔冬指左一個男仔〕
     熙︰哦”.
     冬︰雯牙...快d過黎拉埋小欣入去kfc啦
     雯︰ok..我怡家過黎...
     冬同雯夾手夾腳推左欣入左去kfc..而且..揀左個睇唔到牙欣前度男             朋友既位......
     銘︰喂喂!食咩食咩?
     雯︰em....食情侶餐牙?
     銘︰〔奸笑〕卡卡..好牙好牙..你同邊個一齊食?
     雯︰你囉〔面紅〕
     明︰e..麥你地發展得咁快既?
     冬︰係囉係囉,估唔到你地....
     雯︰無牙無牙= =”...其實...我....〔面紅中〕
     銘︰其實,你...鍾意左我牙瑪...係咪?
     雯︰〔面紅〕
      銘攞左張紙巾摺左個心俾...雯
     銘︰咁..你..可..唔..可..以..做..我..女..月月..
       友..?”
     雯︰〔點頭〕
     冬、熙、明、欣︰wo.......
     熙︰好喇好喇..怡家我地呢道多左對情侶喇...咁我地就唔好左住佢地     談情說愛喇....雯同銘你地食咩..我地幫你地買埋..卡卡!
     雯、銘︰情侶餐= =”...
     冬、明、熙、欣一齊出左去買野食..淨番雯同銘係道談情說愛..但係.
     偏偏就係呢個時候..欣佢地就撞到佢前度既男朋友d  fd..

>>>next  回

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
kar_choi0408
中級會員

會員編號 56727
精華 0
積分 1581
帖子 389
威望 0 點
I-See幣 13534 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-10-18
註冊天數 6802
狀態 離線
  只顯示 kar_choi0408 的帖子
好睇好睇呀!!!!繼續POST!
十卜你牙!

頂部
Crazyan
初級會員
我永遠愛死小雅><"

會員編號 31479
精華 0
積分 3717
帖子 130
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 旋風小子
閱讀權限 60
註冊天數 6862
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kar_choi0408 於 2006-2-24 04:44 PM 發表
好睇好睇呀!!!!繼續POST!
十卜你牙!

@o@..你好鍾意睇小說架?”...
    我記得你好鍾意= =”....

頂部
*▍愛↘#
初生嬰兒

會員編號 108446
精華 0
積分 743
帖子 12
威望 0 點
I-See幣 11132 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-1-24
註冊天數 6704
來自 啊媽個肚入面~
狀態 離線
十卜你牙!
好好睇呀!!!!
繼續POST!

想 識 多 D FD !!!
5 介 意 可 以 ADD 我
MSN :
Foreverfriends__1314@hotmail.com
頂部
~蘋果~
初生嬰兒

會員編號 79538
精華 0
積分 454
帖子 19
威望 0 點
I-See幣 11052 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2005-11-29
註冊天數 6761
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 ~蘋果~ 的帖子
一定十卜你呀!!!!!!!!!!!!
好好睇呀!!!!

頂部
xd`bibe-_-
吹水老手
本王子的小名叫  棗. ..*

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 55475
精華 0
積分 12074
帖子 5693
威望 0 點
I-See幣 39520 錢
GAME幣 390 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-10-16
註冊天數 6805
狀態 離線
  只顯示 xd`bibe-_- 的帖子

哇><""

十卜十卜你呀>3<""

超爆好睇呀><""加油呀

頂部
(夜/KEIKO/參謀殿;)
吹水新手
白哉SAMA兼OA後援會6918號

會員編號 43474
精華 0
積分 11569
帖子 2810
威望 1 點
I-See幣 22207 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-9-21
註冊天數 6829
狀態 離線
  只顯示 祭 的帖子
呵×22222,,好睇丫,,十卜..XD

頂部
Crazyan
初級會員
我永遠愛死小雅><"

會員編號 31479
精華 0
積分 3717
帖子 130
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 旋風小子
閱讀權限 60
註冊天數 6862
狀態 離線
                               又有4個人黎十卜我喇..開心開心..緋都黎><”超開心

續.......
     冬、明、熙、欣一齊出左去買野食..淨番雯同銘係道談情說愛..但係.
     偏偏就係呢個時候..欣佢地就撞到佢前度既男朋友d  fd..

fd a︰e.牙欣..無見你半年令女左啵
     fd b︰係囉..索左好多〔睇到流口水〕
     fd c︰你條仔牙?!〔指住熙〕
     欣︰〔面紅〕唔係牙..朋友黎咋
     fd c︰係咩?你咁令女..佢會唔溝你咩?
     fd d︰唉..牙浩無左你真係唔得架..
      佢怡家成日同埋d豬扒一齊..
     冬︰你收聲啦**當初係佢唔要牙欣先架..
       搞到佢又介手、又喊...對d男仔無哂信心
         最衰都係個個仆x浩
     熙、明︰下..牙欣為左佢介手?!〔超驚訝〕
      浩個4個fd都驚訝到o哂嘴....
     冬︰係牙...佢介左兩條...兩條牙...你睇到牙欣幾鍾意佢啦
       個個正仆x浩..搞到佢咁樣><”
     浩︰喂!你4條友仔做麥o哂嘴牙?見到令女牙?
     fd b︰唔係牙..係牙欣..
     浩︰〔個樣睇落好緊張〕牙欣?佢係邊牙?佢係邊牙?
     fd d︰係...係...你...〔指住佢後面〕
     浩一見到欣即刻攬到佢實一實........
     浩︰欣..你知唔知我搵得你好辛苦牙?打俾你又唔聽..
        之後電話仲改埋..又埋搬屋..
     欣︰你...放....開..你..隻手..牙!〔一路喊一路講呢句〕
     浩聽到呢句都無放開佢隻手..仲係道同佢講佢好掛住佢..愛佢個d         野......之後..........

>>>>next  回..   

頂部
蓓蓓;!
吹水學徒
惡魔↘小癲

會員編號 50518
精華 0
積分 2845
帖子 1204
威望 0 點
I-See幣 9441 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-10-8
註冊天數 6813
來自 地球;!
狀態 離線
  只顯示 蓓蓓;! 的帖子
+ 卜+卜
快D post><

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...