加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 〔原創〕因為你..我才會這樣..亦都因為你..我先會咁..點解?你要離開我?
載入中 ...
小嵐=]
吹水學徒
  甜蜜蜜:]

會員編號 22035
精華 0
積分 5876
帖子 1631
威望 0 點
I-See幣 21077 錢
GAME幣 638 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2005-7-27
註冊天數 6886
  只顯示 小嵐=] 的帖子
...>w<
sorry  呀..
今日先可以玩得電腦...
而家黎十卜..ar

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部

贊助會員

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See壇主章
勳章介紹:壇主的象徵    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 50819
精華 0
積分 50271
帖子 26902
威望 4 點
I-See幣 161661 錢
GAME幣 665 個
MSN宣傳 1574 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊 2005-10-8
註冊天數 6812
狀態 離線
  只顯示 婉 的帖子
之後點牙!??
好好睇牙><"""
十卜十卜牙><"""

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Crazyan
初級會員
我永遠愛死小雅><"

會員編號 31479
精華 0
積分 3717
帖子 130
威望 2 點
I-See幣 13637 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 旋風小子
閱讀權限 60
註冊 2005-8-20
註冊天數 6862
狀態 離線
  只顯示 Crazyan 的帖子

QUOTE:
原帖由 小嵐=] 於 2006-2-25 11:28 PM 發表
...>w<
sorry  呀..
今日先可以玩得電腦...
而家黎十卜..ar

唔洗sorry啵.家姐....

頂部
Crazyan
初級會員
我永遠愛死小雅><"

會員編號 31479
精華 0
積分 3717
帖子 130
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 旋風小子
閱讀權限 60
註冊天數 6862
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 儀' 於 2006-2-26 12:30 AM 發表
之後點牙!??
好好睇牙><"""
十卜十卜牙><"""

怡家就講....你睇睇啦":

頂部
Crazyan
初級會員
我永遠愛死小雅><"

會員編號 31479
精華 0
積分 3717
帖子 130
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 旋風小子
閱讀權限 60
註冊天數 6862
狀態 離線
  浩聽到呢句都無放開佢隻手..仲係道同佢講佢好掛住佢..愛佢個d         野......之後..........   
    續..........................
    突然...浩跌左落地下.....
    熙︰仆x人地叫你放手牙..你聾架?
    熙打左佢一拳..........
    浩︰你係牙欣邊個牙?你又唔係佢條仔.咁多嗲...
    熙︰佢朋友,得未?
    浩︰得得得..xxx我地走”..叫埋牙邊個邊個一齊走
    欣跪左係地下喊...一個可人兒..為左一個男仔..咁樣做..唉..本人如果睇到都心酸
....
    熙攬住佢..同佢講....
    熙︰欣...我唔會再俾任何人再傷害到你...
    欣︰嗚嗚嗚嗚....〔喊〕
    冬︰估到唔牙熙你...原來...係〔o哂嘴〕
    明︰係..鍾意...牙欣..........〔o哂嘴〕
    雯、銘..聽到d喊聲..都走左出黎發生左咩事....
    雯︰冬..牙欣佢做咩牙?佢喊既?!
    冬︰佢見到..個個死仆x浩囉....
    雯︰唔係牙瑪..咁都俾牙欣佢撞到條仆x浩?
    冬︰唉...牙欣佢...唉.....
    雯︰冬..睇牙欣..怡家都唔番得學架喇..不如我地幫佢請假..等佢係屋企一
    個人靜 一靜....
    欣︰〔抹左d眼淚〕雯、冬,我無事架”..只不過...我係放唔低佢0者〔笑左下〕
    明︰〔撞左牙熙一下〕熙..麥你頭先咁好文采既?...
    銘︰咩文采..佢講左d咩牙?”...
    明︰佢講左「我唔會再俾任何人再傷害到你」睇到我都想笑..個個認真個樣..
    銘︰嘰..聽落都幾好笑...最衰我同雯係入面..睇唔到><”
    明︰大家!睇怕今餐kfc都食唔到架喇..不如番學校食cup...
      欣突然拉住雯同冬隻手跑左番學校........
    熙︰不如..鬥快跑番學校..跑得慢個個//請食..cup..
    明、銘︰好牙...驚你牙!

>>>>next  回

頂部
kar_choi0408
中級會員

會員編號 56727
精華 0
積分 1581
帖子 389
威望 0 點
I-See幣 13534 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-10-18
註冊天數 6802
狀態 離線
  只顯示 kar_choi0408 的帖子
好好睇啊!!!!
十卜你AR.......
post!!!

頂部
小嵐=]
吹水學徒
  甜蜜蜜:]

會員編號 22035
精華 0
積分 5876
帖子 1631
威望 0 點
I-See幣 21077 錢
GAME幣 638 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2005-7-27
註冊天數 6886
  只顯示 小嵐=] 的帖子
我黎左lu...
好睇也,,XDDDDDDDD

頂部
Crazyan
初級會員
我永遠愛死小雅><"

會員編號 31479
精華 0
積分 3717
帖子 130
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 旋風小子
閱讀權限 60
註冊天數 6862
狀態 離線
嗚嗚...無人支持我既?><".....

頂部

贊助會員

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See壇主章
勳章介紹:壇主的象徵    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 50819
精華 0
積分 50271
帖子 26902
威望 4 點
I-See幣 161661 錢
GAME幣 665 個
MSN宣傳 1574 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊 2005-10-8
註冊天數 6812
狀態 離線
  只顯示 婉 的帖子

QUOTE:
原帖由 Crazyan 於 2006-2-27 04:19 PM 發表
嗚嗚...無人支持我既?><".....

有有有,,,
我咪係囉!!!
嘻嘻~
加油牙!!!
好好睇牙!!!
十卜十卜

頂部
lovings2324
初生嬰兒

會員編號 84160
精華 0
積分 474
帖子 3
威望 0 點
I-See幣 11136 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2005-12-9
註冊天數 6750
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 lovings2324 的帖子
我尼+卜你也..
好睇丫,,
快poz  ing*

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...