加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 星軍最”黑人僧的”教官  多選 [參與投票的會員]
miss招   33 (10.28%)
張sir   15 (4.67%)
miss余   17 (5.30%)
羅仲光   104 (32.40%)
羅繼鏗   34 (10.59%)
葉sir   20 (6.23%)
范sir   30 (9.35%)
miss張   40 (12.46%)
郭sir   28 (8.72%)

標題: 星軍最”黑人僧的”教官
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 小軒ˍ柒ˍ 的帖子
聽人講話入左星軍
有好大機會升到班

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙星=] 的帖子
我唔知星軍d野wo"
但我覺得羅仲光好黑人僧

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 abcshing 的帖子
佢有幾黑人憎牙??
舉d例子黎聽下~~

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 紙沖 的帖子
星光大佬@@"

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 肥*峰 的帖子
羅仲光鬥雞就係一個罪,好好笑,你永遠都唔知佢望緊邊個=.=

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 基拉.大和 的帖子

QUOTE:
原帖由 ”豬埸管理員” 於 2006-5-22 08:09 PM 發表
我唔知星軍d野wo"
但我覺得羅仲光好黑人僧

..................

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

因咩事?佢殺咗你咩? 佢有咩你唔滿意!!!!!!!!!!????????

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 無政府99 的帖子
係囉佢做咩事?佢殺咗你....呀

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

你地無得救!!!!!!!!!!!!!!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 sIUSHaN` 的帖子
我好憎條蕉 N`miss張+郭sir

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...