加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 星軍最”黑人僧的”教官  多選 [參與投票的會員]
miss招   33 (10.28%)
張sir   15 (4.67%)
miss余   17 (5.30%)
羅仲光   104 (32.40%)
羅繼鏗   34 (10.59%)
葉sir   20 (6.23%)
范sir   30 (9.35%)
miss張   40 (12.46%)
郭sir   28 (8.72%)

標題: 星軍最”黑人僧的”教官
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ★~≧蕉≦~☆ 的帖子
黑人曾...飛個死人射leg眼啦

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 無政府99 的帖子
其實不如你地講下點解你地今討壓佢地

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 無政府99 的帖子

QUOTE:
原帖由 ★~≧蕉≦~☆ 於 2006-6-3 08:00 PM 發表
黑人曾...飛個死人射leg眼啦

好心你拉
串人做錯事就都算串得有理由
但係身體上面果D缺憾唔係佢錯
用人地身體上的缺憾黎話人我唔理人地點講
最少我看你唔起

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 無名可以改 的帖子
你地有時間係呢d無聊論壇......點解唔去做其他野既??

我想問.....星軍有咁多人架咩??

唔係星軍....我諗都冇權話邊個教官黑人憎啦嗎??

係星軍...你話佢黑你憎....咁點解你要入星軍姐.....佢拎住把刀叫你入架??

佢咁黑你憎點解唔係佢面前同佢講??叫佢唔好咁黑你憎.....係到講有鬼用咩.....

講完就好似放左個屁咁.....一陣間d人就唔記得晒....

係人地背後做呢d小動作.....冇用架啵...佢都唔知你憎佢......

走去佢面前....同佢講"x老師....你好黑我憎....因為[......一個原因]"

講完之後佢可以做d咩??你有原因話佢架啵....佢罰你??

你同佢講"我憎你有罪咩??"

佢罰你唔到架啵....係到做埋d小動作....冇鬼用.....平時係學校既你地.....

唔係好威架咩??蝦蝦霸霸~係唔係都串下人.....

老師你地都串開架啦.....唔夠彊既....搵齊一班憎佢既人.....同佢講...

我相信.....一大班人搵佢.....佢點都唔會罰你....

係人地背後做呢d野冇用架....

"講多無謂,行動實制"

P.S.我投票既原因係我想知結果...而我冇憎入面任何人....因為我唔係星軍既

加上我好多個老師我都唔識....

我上黎呢個論壇既原因:睇下自己學校既人~係咩黎...

係論壇逗留時間:一個星期1-5次~每次最多15分鐘

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 yaukachun 的帖子
羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光羅仲光

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 細邱 的帖子
范sir.................................

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 細邱 的帖子
范sir/羅仲光

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 型男一名 的帖子
唉~!!無你敢好氣呀

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 型男一名 的帖子
肥仔賢~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`(^.<)

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 賣火柴的廢柴 的帖子
個個都咁黑人憎....

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...