加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [[[原創-V-'']]]{{有粗口成份!!!!}}令仔冇本心?!!!!!!
載入中 ...
××××小樽*
嬰兒上路
迷上了alice 9=]

會員編號 165717
精華 0
積分 1536
帖子 68
威望 0 點
I-See幣 11045 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-5-19
註冊天數 6573
狀態 離線
[[[原創-V-'']]]{{有粗口成份!!!!}}令仔冇本心?!!!!!!

本人第1次作野咋-VV-'''
作得唔好,,唔好見怪-3-''
希望有人SUP吧=]
因為係即時作既,,
可能會PO得慢D,,
敬請耐心等待=]
令外,,本文是有粗口成份的''
不喜歡的話''可以離去T33T
有人SUP才開始PO故=]
希望有吧xDD

人物:::(((加人時會例外介紹=])))
琪/KK:::個樣OK''但十分可愛''好易面紅''超級純情的''當哂牙C係家姐''只有K可以叫做CC''其他免談,,佢失過憶,,,有D野靜係CC知,,但係,,CC冇諗過講反比佢知=]KK連自己失左憶都唔知-0-14碎

思/CC:::令女一個'不過好COOL''唔多講野''同KK SIX左好耐''好FD''雖然唔多講野''但出名有料子''冇人咁郁佢,,同KK一齊住''當哂佢牙妹''15碎

天/T子:::超級令仔''機乎玩過論壇既人''都知道呢個人既存在''溝女冇數''尊一免談!!但係重係有好多女倒溝佢LO-0-''出哂名有料子的''打交好叻LO''-0-''''16碎

申/小NEW/小新xD:::OK令仔'尊一'同T子好FD'成日勸T子咪玩女'對FD可以安全感爆燈'但係對D3唔SIX 7既人呢''可以超惡-口-''也有料子的''不過好似好少人知''但又唔係小輩''-.-16碎

P.S:::KK係同CC一齊住既''KK屋企人飛哂過英國''SO同CC一齊住''CC牙爸牙媽死哂''家產就大把''同KK一齊用''因為KK係偷走出泥既''佢牙媽當哂佢唔存在LO''
P.S:::每個人都有舊事既,,有必要時我會打埋=]

只能默默的,,承受一切後果
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
ka-Mi`
吹水學徒

會員編號 59736
精華 3
積分 13603
帖子 2277
威望 0 點
I-See幣 9202 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 yannaive._.`
閱讀權限 100
註冊 2005-10-23
註冊天數 6781
狀態 離線
  只顯示 ka-Mi` 的帖子
SUP 你 WA ,, 好似幾好睇甘 ,,
POST 吧 , !!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
憫希
初生嬰兒

會員編號 175793
精華 0
積分 395
帖子 18
威望 0 點
I-See幣 11049 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-6-13
註冊天數 6548
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 憫希 的帖子
我宜家十卜你啦^^
你快d post啦.....

頂部
××××小樽*
嬰兒上路

會員編號 165717
精華 0
積分 1536
帖子 68
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6573
狀態 離線

ch:::1令女**叫你牙''

我=KK''

我::CC牙''過兩個禮拜個暑假就完NA''
CC::我知牙''
我::我地未買野LOR''幾時先去也?
CC::聽日LO''好冇?
我::好也,,KA''
CC::咁好LA,,
我::係WOR''如果我地唔同班點算牙?*0*
CC::D MISS 牙SIR敢咩==?
我::咁又係=.=''
CC::你講D野幾時變得咁廢架-00-?
我::>///<邊有牙
CC::OKOK''你話冇就冇LA''
我::KEEKEE''^0^
CC::夜喇''去訓LA''
我::係!你都要訓牙>3<
CC::o我
我::我要一齊訓>33<
CC::咁無賴-口-?!
我::真是-V-''
CC::冇你乎-0-''
我::好野好野KA''
---------------------------------------------------------
到聽日LA''

我::醒LA喂-3-''
CC::OKOK''咁早叫醒我做[呵欠]...咩牙?-.-
我::要去買野NA-3-''
CC::係WOR-.-''
我::快D起身牙-0-''
CC::OKOK''
-------------------------半個中後------------------------
CC::行得LA''
我::係係^0^
跟住落到街LA'''
CC::去左咁$先NA''
我::O我O我''
CC::咁幾多-.-?
我::UM,,,,5千叉不多了吧(普通話)
CC::D普通話唔叻就咪學人講LA-0-''
我::-3-''練緊,,,
CC::慢慢,,
咁完$喇''去左元朗正豐買書LA''
我::唔該''[比左張書單佢LA'']
XX::哦哦''等等牙,,好快拎泥''
YY::妖''咪鬼煩LA''叫佢地自既拎咪得LO''
XX::好心你LA....
之後佢地D對話我冇咩留2喇..
我::CC牙...不如我地....
YY::令女**
我::C...(知道CC最憎比人聊'')
YY::令女**叫你牙''
我::C...?
CC::[細聲]佢試下再叫多聲牙..我即克...
YY::令女....

P.S:::有冇D咩2見牙?*0*
          有既唔怕講喔=]

頂部
××××小樽*
嬰兒上路

會員編號 165717
精華 0
積分 1536
帖子 68
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6573
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 憫希 於 2006-6-25 01:35 PM 發表
我宜家十卜你啦^^
你快d post啦.....

THZ SUP喔=]
我PO左了=]

QUOTE:
原帖由 KAMI-! 於 2006-6-25 01:29 PM 發表
SUP 你 WA ,, 好似幾好睇甘 ,,
POST 吧 , !!

PO左了=]
THZ SUP喔

頂部
××××小樽*
嬰兒上路

會員編號 165717
精華 0
積分 1536
帖子 68
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6573
狀態 離線
CC::我DEE你牙''你知唔知你好Q煩牙''
ch:::2怪就怪你蠢LO''

YY::洗唔洗咁激牙?xDD''
CC::笑笑笑,,笑你老母個屎忽臭牙?
YY::WAWAWA''麥E排D令女咁口臭既''未刷牙AR?
CC::撚吊牙..(忍緊)
我::你..你..你....你收聲LA...(超細膽的)
YY::[笑住講]你講咩話??(佢控到好埋LA'')
我::[塊面爆紅-口-'']我..我..我....我叫你..叫..叫你..收..收..收聲..聲..A..R...
YY::[又係笑住]麥你好驚我咩?^^
CC正想星佢'''
XX::T子,,你又想做咩也?
T子,,即係YY LA::妖-0-''你又唔比我溝女''小NEW BABE''你唔好咁喇好冇?[扮可憐]
小NEW,,即係XX LA::我唔係你BABE-0-''唔好溝女LA''你泥呢到都係想做野姐,,
T子::話就唔係咁講LA..我泥呢到....
CC等得唔耐煩了,,拉左我走-.-''
CC::我頂佢個肺牙,,真係想星佢也,,
我::唔好咁NA...OHHHH''
CC::又做咩也?
我::我地張書單牙-0-''''SHIT''
CC::-0-''死蠢''你頭先唔係拎左架咩?
我::冇牙-0-''咁點算?
CC::怪就怪你蠢LO''
我::下下下-0-'''
CC::KA''算把LA你..
我::-.-''算點牙你?
CC::冇點..
CC::算數喇..去買埋其他野先LA..
我::咁好LO''
CC::D書反學先算LA''好未?
我::好^0^
CC::又笑-.-''麥到笑餐死GA''都唔知你食咩大既..
我::我飲奶大的..呵呵..
CC::-.-''
之後去左買其他野LA''用左好多$$也-0-

頂部
{-飛飛`''*
吹水中手
-*{ 重新投入 I-SEE !? `*

會員編號 99193
精華 0
積分 9131
帖子 4462
威望 1 點
I-See幣 28525 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 -[]-
閱讀權限 100
註冊 2006-1-7
註冊天數 6705
狀態 離線
  只顯示 {-飛飛`''* 的帖子
SUP 呀`不錯喔`
但係字色同粗體好難睇`睇到好辛苦`

頂部
susu_suey
中級會員

會員編號 113931
精華 0
積分 1343
帖子 444
威望 0 點
I-See幣 13657 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-2-3
註冊天數 6678
狀態 離線
  只顯示 susu_suey 的帖子
仲有冇呀??
post啦post啦..^^

頂部
××××小樽*
嬰兒上路

會員編號 165717
精華 0
積分 1536
帖子 68
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6573
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `K-ATHY..} 於 2006-6-25 06:13 PM 發表
SUP 呀`不錯喔`
但係字色同粗體好難睇`睇到好辛苦`

我諗住咁樣易睇D的=[
我會跟進的了

頂部
××××小樽*
嬰兒上路

會員編號 165717
精華 0
積分 1536
帖子 68
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6573
狀態 離線

CH3:::令女發火''非同小可也''

過多幾日NA''
我就開MSN PLAY LA''
有個唔知邊個HI我-0-''''
[佢個名好長架呢''我縮左好多xD''咁當然我哥個都係LA]MSN內容:::
s!u剪::HALO
Kx2::蝦佬,,,WHO ARE YOU@@?[扮英文勁xDDDD]
s!u剪::你英文好叻咩@@?
Kx2::=,,=扮下唔得咩
s!u剪::你話得咪得LO-.-''
Kx2::哦哦,,咁你係水呢@@?
s!u剪::你唔係有PO開相GA咩?
Kx2::係又點-0-''
s!u剪::我見你成日PO相咪ADD下你LO''[我有咩-0-''肯定係CC LA-3-'']
Kx2::O我O我''咁你ADD我泥做咩呢?
s!u剪::冇架''SIX下你LO..
Kx2::下下''
s!u剪::做咩?
Kx2::冇冇..
我心諗''佢係咪盲架呢,,我用緊我張相架LOR-0-佢係想SIX CC架MA-0-''
Kx2::其實你有冇眼疾架?[唔知做咩打左出泥-口-'']
s!u剪::咩2C?
Kx2::UMMMMM...我打錯野..
Kx2::牙''唔係牙''SD錯比你先岩牙''[滴汗-0-'''']
s!u剪::.....咪扮傻''
OH SHIT''佢係咪要鬧我呢''慘了慘了
Kx2::...你UP麥牙..我睇唔明既-.-''
s!u剪::SD錯比你咋MA[扮野-口-''頂佢]
Kx2::-0-''玩麼?
s!u剪::...你UP麥?點解我睇唔明既?[SHIT''FEEL到自己好疼皮'']
淆底的我''緊係搵CC泥LA''KA''
Kx2::你算點?!串咀牙!?[換左人LU xDD]
s!u剪::玩唔起?係就咪學人玩''
Kx2::撚有同你玩..本小姐今日冇心情同你''聊天''要嘈出泥嘈..[SHIT''早知自己瘀皮算LA..E家點算好呢?]
s!u剪::WO''令女發火''非同小可也''
Kx2::妖你''咪撚同我扮熟''
s!u剪::-0-''咪咁燥LA''SIX你做個FD姐''
Kx2::冇人要同你做FD..
s!u剪::OK''咁算LO''
s!u剪::唔阻你LO
P.S:::s!u剪OFF左

這樣的顏色會好點ma?

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...