加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉]被遺棄的公主..[完]
載入中 ...
牙YiN
初級會員

會員編號 25027
精華 0
積分 1929
帖子 249
威望 0 點
I-See幣 13654 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-8-4
註冊天數 6861
狀態 離線
  只顯示 牙YiN 的帖子
[轉]被遺棄的公主..[完]

人物簡介..

女生部..*

牙喬..*勁令女..好索..
經常出去浦..
成績同品德差到嘔..
做野唔諗後果..
但係心地好好..
冇朋友..又冇屋企人..
成日喊..
直到果個人既出現..改變左佢..

牙思..*幾令女..可愛..
本來係牙喬既好朋友..
但係佢為左愛情..放棄左友情..
同牙喬成為左情敵..

牙純..*校花1個..野心大..
一直都好妒嫉牙喬..因為佢令過佢..
因為d女仔好多都唔鉅牙喬..
所以佢先做到校花咋..
佢本來都好憎牙思架..
但係到最後都同左牙思做左好朋友..
原來佢既背後有1個大計劃..

牙樂..*個樣1般啦..姣婆1個..
牙純既跟班..專蝦牙喬..

牙媛..*令女..唔姣..好cool..
佢都係牙純既跟班..
佢好唔鉅牙喬..都唔鉅牙純..
佢既野心比起牙純仲大丫..

男生部..*

牙風..校草1個..好多女圍..
模範生..成績唔駛講都知啦..
心地幾好..
經常同牙喬串嘴..
後尾鐘意左牙喬..
佢要將牙喬由痛苦帶走出黎..

牙杰..型仔..都幾令仔下..有好多女fans..
學校既壞份子..咩事都做得出..
鐘意牙喬..1心要得到牙喬..

牙盼..個樣好cute..好識哄人..
同牙風係好朋友..
有情有義..朋友有難..佢1定會出手扶持..
佢鐘意既人竟然係..

牙莫..勁令仔..牙純既掛名牙哥..
1直都撐牙純..幫牙純同牙喬作對..
後尾..

本來係1個被人遺棄既公主..但係佢今日竟然係1個學校最注目既女生?

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
牙YiN
初級會員

會員編號 25027
精華 0
積分 1929
帖子 249
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-8-4
註冊天數 6861
狀態 離線
第1回..*

噹噹噹..學校既鐘聲響起左喇..

我*呼呼呼..等..等埋丫..
(我已經跑到喘晒..臨到最後1刻學校既門都珊埋左..)

我*我頂..
(1野頂落個門到..)

我*OH..痛死我喇..
(個門係用鐵造GA..仲要咁大力打落去..XDD)

我隻手仲好痛AR..痛到跳跳紮咁番入去學校..

訓導*咩今日又遲到喇..大小姐..
(個訓導強笑同我講..)

我*係AR..我日日都係咁GA啦..你都唔係唔知GA..
仲有AR..我唔係大小姐..我知你刷鞋刷到好鬼掂..
都唔駛係咁多人面前同我刷GA..刷牙仔..
(1口氣串到個訓導面都紅晒..)

訓導*你..
(想講埋落去果陣時俾牙喬行先1步..)

我*AR..係喎..手冊俾你GA..慢慢執生啦下..
(即刻令轉後面1路笑1路好快行留上去課室..)

俾訓導罰果D學生個個都笑1餐..

訓導*你地笑咩AR下..有咩咁好笑牙..
(跟住訓導就好冇面子返番去佢間房到喇..)

牙杰*E..果個女仔係邊個黎GA..
(對牙喬好有興趣..)

男A*佢咪係我果班最正既女仔囉..又令又索..
又係壞學生1個..好過校花多多AR..
(講到牙喬好似佢條女咁..)

牙杰*哦哦..E點我都認同..
(狠狠打左男A 1野..)

男A*哎呀..
(男A暈低左..)

牙杰*想同我爭..咪駛指意..
(講完就即刻行番上去課室到..)

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
牙YiN
初級會員

會員編號 25027
精華 0
積分 1929
帖子 249
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-8-4
註冊天數 6861
狀態 離線
第2回..*

我1番到課室..

牙風*咩今日咁早AR..天"喬"..
(嗌個喬字特別大聲..)

我*AR..咩咁岩牙..女人"風"..
(嗌個風字又特別大聲..)

牙風*車..學咩人跟風AR..
(想爆粗罵牙喬..但係佢又唔敢..)

我*車..我鐘意點咪點囉..世界上都冇1條法律話跟風係唔得GA喎..
(開始串牙風..)

牙風*你..
(想講埋去..但係又俾牙喬先行1步..)

我*哦..我知喇..你1定係想知道多D法律既常識..
聽講你牙BA做律師GA何..問下佢咪知囉..
(想行番去個位到..)

牙風*喂..
(嗌牙喬..)

我*我知GA喇..你係問極牙BA都係唔明D法律UP D咩AR MA..
唉..我都覺得你好可憐GA喇..學極都唔識..
姐姐今日真係好頭痛AR..唔好再煩住姐姐LA..好冇..
(令番轉面同牙風講..跟住MEET住佢塊面..)

牙風*我..
(唔知UP咩好..咁大個仔都未試過俾其他女仔MEET自己塊面GA..面紅喇..)

E個情境竟然俾行左入黎課室既牙純見到..

牙純*你做咩MEET佢塊面AR..
(佢好火咁THING開左我隻手..)

我*我鐘意MEET咪MEET囉..關你差事AR..
(想行番去自己個位到..)

點知佢果2條"令"阻住晒..

牙樂*想走AR..
(奸笑..)

我*唔該你行開D啦..
(開始火起上黎喇..)

牙樂*呵呵..仲未知驚喇咩..仲夠膽串純姐丫..係咪未死過AR..
(行過去牙喬到..想COM佢1巴..)

我*COM我未夠班AR你..
(牙樂想COM牙喬果陣..已經俾牙喬隻左手攔住左..然之後牙喬就用右手1巴COM落牙樂到..)

全班*嘩..勁AR..
(全班都DIN起上黎..)

牙樂*你..
(摸著自己塊面喊左出黎..走左過去牙純到..)

牙純*你做咩COM佢AR..你咩料AR..
(1路攬住牙樂..1路同牙喬串..)

我*係AR..我係要COM佢AR..係因為佢樣衰..得唔得AR..
仲有AR..我唔係打邊爐果D料喎..我係人1個..你都見到GA..
(咁就串到牙純喇..)

牙純*你..你同我因住黎AR..
(個個都番晒埋位到..)

牙風*牙喬..我..
(想果陣時牙喬已經行番去佢個位到..)

牙風*唉..
(佢都好無奈咁行番埋自己個位到坐低..)

而E 1切都完完全全俾1個人見到..

頂部
牙YiN
初級會員

會員編號 25027
精華 0
積分 1929
帖子 249
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-8-4
註冊天數 6861
狀態 離線
第3回..*

咁就過左1日喇..
放左學之後..

佢*喂..
(大嗌..)

有個男仔係度大嗌..我知道係佢嗌緊我既..
佢跑左過黎..

佢*喂..
(佢對住我笑..)

我*喂..你好喇喂..你喂左好多聲喇喎..
(我對番佢笑..睇佢個樣..佢都幾令仔下AR..)

佢*其實我呢..
(佢未講完..牙喬就加埋把口上去..)

我*其實我呢覺得你係青山走左出黎GA..
無LALA同1個你唔識既人講喂..
嚇死人咩..仲有我有名叫GA..
我叫牙喬..
唉..如果我唔係見在你著住我地間學校既校服..
我1定會帶番你入去青山GA..
(1口氣UP晒所有心聲出黎..)

佢*哦..原來你叫牙喬既..
(細細聲講野..)

我*你冇事AR MA..冇事我番去搵周公先喇..
(想走..)

佢*喂..唔係唔係..係牙喬先岩..
(佢大嗌..)

我*唔知閣下有咩事呢..仲有係條街到唔好嗌AR..
小心D俾人捉番去青山哦..
(笑1笑..)

佢*我想識你..
(個樣好正經喎..)

我*哦..係咁咋嘩..E家咪識緊囉..
(對住佢再笑1笑..)

佢*我叫做牙杰AR..
(拎左隻手出黎..)

我*駛唔駛咁老套AR..
(同佢握左1陣手..)

牙杰*要既要既..
(佢點頭個樣好CUTE牙..)

我*唔傾住喇..係時候番去搵周公GA喇..
(打左1個呵欠..)

牙杰*咁..不如我地交換電話..好冇..
(拎左個電話出黎..)

我*唔好意思..我唔會亂咁俾電話人地GA..係咁先啦..BYE..BYE..
(講完就即刻走人..)

牙杰*喂..咁得意既人都有既..
(講完之後就走左喇..)

我*唉..嚇得我AR..叫我俾電話你..睇下你係邊個先啦..
真係好黑仔AR我今日..果個XX純..又係咁..又黎多個XX杰..
唉..算..就當我今日行衰運..等我番去搵周公訓番個令覺先..呵呵..
(由女廁走左出黎..之後就行番屋企喇..)

頂部
CHARMAINE晴
吹水之帝

會員編號 82947
精華 0
積分 38332
帖子 23107
威望 1 點
I-See幣 77550 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊 2005-12-6
註冊天數 6737
狀態 離線
  只顯示 CHARMAINE晴 的帖子
好好睇AR~

個個AR純好衰LO~仲有個個AR樂都係AR~

快D POST~

十卜~

頂部
恩恩恩恩`
吹水使者
唯愛自閉。

會員編號 190924
精華 2
積分 22232
帖子 15929
威望 2 點
I-See幣 50212 錢
GAME幣 1284 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 小S-zE;]
閱讀權限 120
註冊 2006-7-19
註冊天數 6512
狀態 離線
  只顯示 恩恩恩恩` 的帖子
SUP SUP`
我要睇丫!快 D PO丫`=]

我決定的, 我做到.

頂部
yi6200
高級會員

會員編號 175449
精華 0
積分 2046
帖子 513
威望 0 點
I-See幣 13925 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-6-12
註冊天數 6549
狀態 離線
  只顯示 yi6200 的帖子
仲有冇牙”

好好睇牙”

個個牙樂同牙純真係衰嫁姐’’
又唔夠人串..

頂部
::Y0伶-3-
初級會員
y0linG▪▫

會員編號 190109
精華 0
積分 1370
帖子 287
威望 0 點
I-See幣 13334 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-7-17
註冊天數 6514
狀態 離線
  只顯示 ::Y0伶-3- 的帖子
SUP a " H0睇*
P0ST Na-33-

頂部
忻子
初生嬰兒

會員編號 194704
精華 0
積分 353
帖子 1
威望 0 點
I-See幣 10980 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-7-29
註冊天數 6502
狀態 離線
  只顯示 忻子 的帖子
好好睇AR~
我一定十卜你~

頂部
[[細粒x*
高級會員
■×。不 知 不 覺 已 成 回 ..

會員編號 117403
精華 1
積分 1747
帖子 568
威望 0 點
I-See幣 13705 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-2-9
註冊天數 6672
來自 [[火 星X*-
狀態 離線
  只顯示 [[細粒x* 的帖子
之後點牙/???好想知牙...快d post喇..

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...