加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 【原創+口語】☆一分鍾嘅戀愛☆
載入中 ...
crystalsze
初級會員

會員編號 196423
精華 0
積分 150
帖子 103
威望 0 點
I-See幣 9228 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-8-3
註冊天數 6497
狀態 離線
  只顯示 crystalsze 的帖子
【原創+口語】☆一分鍾嘅戀愛☆

人物介紹:

文文(Winnie,好好好好令女,好串,班花,同埋詩詩,琳琳一齊住,5算有$,好鐘意Rainie)
詩詩(Windy,好好好令女,好串,大笑姑婆,同埋文文,琳琳一齊住,好有$,好鐘意Stephy)
琳琳(Wendy,好好好令女,好串,好q,有啲似日本妹,同埋文文,詩詩一齊住,好有$,好鐘意Fiona)
阿欣(Joanne,姣+8婆,串)

阿聰(Kevin,好好好好令仔,運動型,好cool,好串)
阿峰(Robet,好好好令仔,好串,好有義氣)
阿俊(Jason,好好好令仔,好串,好專一)
阿廷(leon,好好好令仔,好串,文文阿哥)

下次就開始post la,記住睇呀!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
crystalsze
初級會員

會員編號 196423
精華 0
積分 150
帖子 103
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-8-3
註冊天數 6497
狀態 離線
遇上愛那一天 有個他能思念 想像誰把漣漪放我心裡面......(文文電話)

詩詩:你打嘅電話號碼暫時未能........(收線)妖!條衰妹乜事呀!咁耐都未落黎,要我地食西北風!
琳琳:米係,玩野咩...

早知不應試愛 便算哀 現在問問誰珍惜不再......(詩詩電話)

詩詩:喂!衰妹,訓醒la?幾點ar e+?
文文:下.....(未訓醒)8點lo...shit!死la......
詩詩:喂!樓下seven等,不見就散
文文:yes sir!
詩詩:.........冇你收
文文:88
詩詩:88
~~~~~
當文文以速度9秒9跑落去時....
文文:o shxx!(撞倒阿聰)
文文:妖!你條死x街米係度阻x住曬la!!!又5知人地趕時間!!(走)
阿聰:kai婆(Cool)
~~~~~~~~~~~
文文:喂!詩詩!琳琳!
詩詩:喂!衰妹,做咩咁遲ar?
文文:求先果條x街阻x住曬lo!
琳琳:喂!再講遲到la!
文文&詩詩:係wo!!(9秒9跑去school)
~~~~~~~~~~~~~~
Miss:大家好!我係你地嘅班主任.........
阿聰:妖!好心你米講廢話la....
文文:求先米呢條x街阻x住曬lo!
琳琳&詩詩;o~
Miss:好la...咁我地e+調位la....5~xx文調去同xx俊坐,xx詩調去同xx聰坐,xx琳調去同xx峰坐.....

下回續~

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
crystalsze
初級會員

會員編號 196423
精華 0
積分 150
帖子 103
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-8-3
註冊天數 6497
狀態 離線
no.2

俊hihi~我叫阿俊ar~你叫咩名ar??
文:hi!我叫文文ar!
俊:你好令女ar!
文:下...係咩...(臉紅)
俊:做我女朋友ar!(好大聲)
文:下...o...好呀!
峰:好嘢wo~咁快就溝到女
俊:你有女溝你5溝啫~
峰:超!我e+就去溝
峰:hihi!我叫阿峰ar~你叫咩名ar??
琳:我叫琳琳ar!
峰:我好中意你ar!做我女朋友ar!
琳:搞錯呀!你見人溝你就溝嘅~
峰:5係ar~其實我好早已經中意你ka la~
琳:真係.......(峰未講完就咀左落黎)
峰:咁你肯5肯做我女朋友ar?
琳:肯ar!!

個個都有著落la~除左詩詩.....

詩:hihi!!
聰:(冇理佢)
詩:喂!應下人la~
聰:米煩la~kai婆
詩:fxxk你老豆ar!夠擔話我kai婆!
欣:你講咩話?夠擔話聰聰?
詩:聰聰??haha~笑死人la~放學i kill u果隻野ar??
欣:你......
詩:ha!

詩悶悶地就玩cutter點知5小心cut親

詩:ar!!!好痛ar!!
聰:(彈左起身)你點ar??
詩:痛lo!點~~
聰:....陪你落校務處la~
詩:好ar
校工:(1邊包1邊講):冇野ka la e+~下次小心d la~
詩:仲有下次咩...
校工:你地e+可以上番課室ka la~
詩:thx~

下回續~

頂部
La!@婷
嬰兒上路

會員編號 222234
精華 0
積分 522
帖子 78
威望 0 點
I-See幣 11116 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-10-23
註冊天數 6416
狀態 離線
  只顯示 La!@婷 的帖子
好睇呀...十卜係呀
加油呀.......

頂部
lsy113
中級會員

會員編號 224121
精華 0
積分 949
帖子 303
威望 0 點
I-See幣 13216 錢
GAME幣 636 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-10-29
註冊天數 6410
狀態 離線
  只顯示 lsy113 的帖子

好好呀~~
加油
^.^

頂部
kar_choi0408
中級會員

會員編號 56727
精華 0
積分 1581
帖子 389
威望 0 點
I-See幣 13534 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-10-18
註冊天數 6786
狀態 離線
  只顯示 kar_choi0408 的帖子
好睇呀∼快d post la∼
十卜十卜><”

頂部
×IiNG°
初生嬰兒

會員編號 222272
精華 0
積分 353
帖子 1
威望 0 點
I-See幣 10980 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-10-23
註冊天數 6416
狀態 離線
幾好呀
比心機

頂部
威風琳琳:D
吹水老手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 38707
精華 0
積分 8531
帖子 5802
威望 0 點
I-See幣 28199 錢
GAME幣 1023 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 彤兒`
閱讀權限 100
註冊 2005-9-7
註冊天數 6827
狀態 離線
唔錯wor..
+卜+卜..
let’s post more..

頂部
草貓
初級會員

會員編號 226401
精華 0
積分 570
帖子 210
威望 0 點
I-See幣 10949 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-11-4
註冊天數 6404
來自 不明地區
狀態 離線
  只顯示 草貓 的帖子
+卜+卜....

MSn; y0.ahh_wai@live.hk
中意就add我傾下計na v33v

q00Za; http://blog.qooza.hk/yiunik
上去cM;]

`人仔同胞 ;]
頂部
BLUR.彤:D
認證會員

會員編號 133781
精華 0
積分 242
帖子 966
威望 0 點
I-See幣 10232 錢
GAME幣 125 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-3-10
註冊天數 6643
來自 orz
狀態 離線
  只顯示 BLUR.彤:D 的帖子
吾 錯  呀 ~~

p0st 落 去 l0``^^

十 卜

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...