加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉][口語] 真愛/\/\* 會出現我身上!?____]]*
載入中 ...
cAroL`柒
初級會員

會員編號 90646
精華 0
積分 1096
帖子 276
威望 0 點
I-See幣 13188 錢
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-12-23
註冊天數 6720
狀態 離線
  只顯示 cAroL`柒 的帖子
[轉][口語] 真愛/\/\* 會出現我身上!?____]]*

妍 樣子不好..可以稱得上係豬排..但係就擁有一顆善良既心..
  拍過好幾次拖都係比人玩弄..but佢好樂觀咁面對

恩 校花..唔會咁輕易信人..除左牙妍之外..有錢..多人鍾意

峰 校草..有錢..雖然聰明∼但係就一d都唔細心..多人鍾意

誠 級草..唔算太有錢..細心到爆..多人鍾意

鈴...

妍 喂!?
恩 8婆妍..仲末醒呀!?
妍 好眼訓呀../\/\ 呵欠...
恩 妖..7點20分喇..仲訓
妍 下...唔係掛..死喇死喇...點算呀..
恩 快d換衫喇..我架車係你樓下呀..等埋你..
妍 ok..好快..一陣見!

妍媽 你個衰女成日都係咁..搞到成日都咁急..
妍     sorsor...
妍媽 拿..d錢我放左係你銀包面個到喇..
妍    唔該媽咪..我走先喇..bye..[啪]

妍 sorsor呀..
恩 慣左嫁喇..上車喇..你想遲到呀!?
妍 係啵..[上車]
恩 友叔..開車呀..
友叔  係既..恩小姐..

學校..

妍 嘩..岩岩好..
恩 好彩有我咋..
妍 唔該你囉..晏就我既..
恩 係先好講..
妍 係喇..返課室先喇..
恩 嗯..

課室

男同學a 恩恩呀..做咩成日同埋d豬排返黎呀..
男同學b 係囉..影衰哂你自己喇...
妍 ....
恩 收聲喇你地...佢係豬咁你地係咩呀..死牛排! 又唔知自己乜野樣...阻住哂..同我彈開十尺呀!
男同學a+b 車..
恩 你冇事呀嘛..
妍 [寧頭]
恩 算喇..佢地係咁嫁喇..唔駛理佢地嫁..
妍 唔緊要wow...學你講...都慣哂嫁喇..[苦笑]
恩 ...唔好咁喇..
妍 返埋位先喇..miss就黎嫁喇..
恩 嗯..

miss 各位同學 今日會有個新"好"學生調左我地哩一班..郭曉峰 入黎..
峰 x你呀!?響我全名?! 你冇野呀miss?
女同學a 嘩..峰峰呀..
女同學b 好野..原來真係同佢一班呀...
女同學c 峰峰係我嫁..咪發姣喇..
miss 各位同學唔好嘈..!!
峰 miss 我坐係邊呀!? 你唔係要我企係度呀!?
miss 你..
峰 你乜野你姐..我問你我坐係邊呀..9唔答8!
miss 你坐係張嘉妍後面喇..
峰 miss你估我真係識第6感咩..邊鬼個叫張嘉妍呀!?
miss 果個..[指各妍個邊]
峰 嘩..唔係呀..要我坐豬排前面!~miss你睇左醫生末呀!?
成班 哈哈..
女同學a miss 調峰峰黎我哩邊坐喇...
恩 x你呀..你話邊個豬排呀..你試下講多次..信唔信我打你呀![企起身]
峰 令女..我都唔係話你..咩事咁激動呀!?
恩 你話我fd就唔得..你咪以為自己校草大哂呀...我呸!
峰 唔係呀..同d豬排一齊咪只會影衰你..唉..
恩 你講多次!
峰 我話佢係豬排! 你吹咩..!
誠 牙峰呀..咪咁喇..人地女仔黎嫁..
峰 直接d好..你知我份人唔識講大話嫁喇..
誠 咁人地始終都係女仔黎ga嘛..
妍 ...[忍住喊沖左入廁所]
恩 郭曉峰~你睇住黎呀!!! 牙妍,..[跟埋去]
峰 超..扮哂野咁..
miss 唔好再嘈喇..係咪當我冇到呀依家!?
誠 sorry miss..
峰 我要轉位..
miss 一係就退學一係就坐係個到唔好嘈!
峰 挑..見第一日比面你!

廁所

恩 牙妍..你冇事呀嘛..
妍 我..我冇事..喊左出黎就冇事嫁喇..[苦笑]
恩 對唔住呀..
妍 下..做咩同我講對唔住呀...都唔係你錯..
恩 做fd都幫唔到你..
妍 唔緊要喇..你已經幫左我ga la...thz..
恩 咁..我地返課室喇..[笑]
妍 嗯..

課室

男同學a 豬排返黎lu...
男同學b 唉...1陣冇胃口食野tim..
妍 ...[忍住咁返埋位~]
恩 [啤住男同學a+b]
男同學a+b ....[唔敢再出聲]
峰 hello 豬排..[拱上前]
妍 ...
峰 做咩呀..驚左我呀!?
妍 唔...唔係..牙..
峰 你知唔知呢...其實你都唔係算豬排..嫁..
妍 ...[望住峰]
峰 其實你..係..極度豬排囉!!!...哈哈...[係咁笑]
妍 ...
誠 牙峰呀..
[[牙誠坐係妍格離]]
峰 牙誠..你坐係d咁既女仔格離影衰自己嫁..話哂你都係級草..
誠 唉..冇你收..
誠 對唔住呀 呀妍..唔好唔開心喇..
妍 我冇事wow...[苦笑] 我都慣哂既...嘻..
誠 對唔住..
妍 真係唔緊要wow...多謝你就真..咁多人都唔鍾意我..除左牙恩..你就係第2個當我係fd既人..[笑]
誠 [笑] 表面唔緊要..人最緊要係內心姐..
妍 [笑]
峰 豬排你都岩!? 牙誠..你d口味轉得咁快既!?
誠 牙峰..
峰 sorsor囉...
誠 拿..請你食呀..[拎左粒糖出黎]
妍 哎..我唔食嫁..
誠 食左開心d嫁..
妍 ...多謝..
誠 [笑]

lunch.....

恩 妍妍 我地去食m記囉..
妍 嗯..好牙..=]
誠 不如一齊呀...[拉住峰]
峰 ..我唔要同豬排食呀..
恩 你講多次..[啤實峰]
峰 又唔係話你..~! 車
妍 ...
誠 你答應過我咩嫁!? 牙峰!
峰 係喇..唔講囉..肚餓呀..行喇!
誠 唔介意呀可?!
妍 唔介意 =]

途中/\/\/\/**

恩 喂...
妍 嗯!?
恩 你覺得呢..牙誠係咪鍾意你呀喇!?
妍 下..點會呀..
恩 點解唔會呀!?
妍 我咁既樣..唔好玩喇..恩姐姐
恩 我先唔會拎哩d野玩呀..講真嫁..你覺得牙誠點ja..
妍 唔錯呀..對女仔幾好..又細心..最緊要係心地好..唔注重外表..
恩 嘩..你睇你..講到人地十全十美咁..
妍 又係你叫我講既..
恩 諗下佢喇..
妍 痴線喇..人地又沒話鍾意我..緊何況差唔多全班都話我係豬排黎既..同我1齊無幾耐實會散既..
恩 相愛既話就唔會理哩d野嫁喇..
妍 唉..到時先算喇..
--
峰 喂..
誠 咩呀!?
峰 你唔係鍾意果個豬排呀..!?
誠 下..你講咩呀!?[面紅]
峰 嘩..唔係呀..你面紅wow誠兄..
誠 我熱姐..
峰 x呀..幾度呀!?熱!? 我仲著得多衫過你喇..
誠 唔同體質呀嘛..!
峰 估唔到誠兄你咁快轉口味啵..
誠 好心你喇..有d風度唔好同人地嘈喇..人地始終都係女仔黎ga..
峰 唉..誠兄你鍾意~比面你唔嘈囉..
誠 係度講好喇..一陣記住記住咪亂講野呀
峰 ok..!

m記..
誠 食咩呀 兩位令女..!?
峰 [扮嘔]
妍 ...
恩 郭曉峰..你咩意思先!?
峰 冇..岩岩反胃姐..恩姐..唔係咁都唔比呀!?
誠 唔好嘈喇..
妍 我同你去買呀..[笑]
誠 嗯..好呀..
恩 我唔要同哩個賤人單獨..[啤住峰]
峰 你估我好恨!?
恩 超..我陪你姐 妍妍..
妍 嗯..
誠 點呀..你食咩呀!?
峰 照舊喇..
誠 嗯..~      

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
-菜mInG`:D
吹水學徒
MING530

會員編號 56406
精華 1
積分 3623
帖子 1458
威望 0 點
I-See幣 22057 錢
GAME幣 102 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-10-18
註冊天數 6786
狀態 離線
  只顯示 -菜mInG`:D 的帖子
想 睇 落 去 ,,
幾 時 有 得 睇 @@??
sUp_____yOu

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
_Y1nG`
吹水學徒
MUSIC IS MY LIFE``

會員編號 74388
精華 0
積分 2544
帖子 1143
威望 0 點
I-See幣 13850 錢
GAME幣 3749 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-11-19
註冊天數 6754
來自 I LOVE HK''
狀態 離線
  只顯示 _Y1nG` 的帖子
快D POST埋佢啦.....好想睇呀...正~

頂部
{離.~恨
吹水學徒

會員編號 77231
精華 0
積分 3514
帖子 1498
威望 0 點
I-See幣 11138 錢
GAME幣 401 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-11-25
註冊天數 6748
狀態 離線
  只顯示 {離.~恨 的帖子
幾好睇喎..繼續post啦........

頂部
湯圓
認證會員

會員編號 51025
精華 0
積分 2984
帖子 928
威望 0 點
I-See幣 13671 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-10-9
註冊天數 6795
狀態 離線
  只顯示 湯圓 的帖子
原創???
你冇野牙?!!
抄就抄喇,,,
扮q哂野咁.....
之前人地post過喇~
原創喎=.=

頂部
cAroL`柒
初級會員

會員編號 90646
精華 0
積分 1096
帖子 276
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6720
狀態 離線
m記

誠 你睇下你..食到個嘴都係醬喇...[幫妍抹]
妍 哎..唔該..[面紅]
峰 豬排都會面紅..~唉..
妍 ....
恩 郭曉峰你唔抵得呀!?
峰 我警告你呀..咪再響我全名呀..! 我唔抵得!? 食藥末呀你!?
恩 車..我係鍾意叫你全名 點呀!? 打我呀笨!
峰 你估我唔敢呀..
妍/誠 算喇...唔好嘈喇...
恩 超 比面妍妍唔同你嘈
峰 我比面牙誠唔同你嘈咋...慳d喇你..
恩 [啤住峰]
峰 啤咩啤...我知我令仔
恩 睇醫生喇你!
誠 唔好嘈喇..好冇呀..夠鍾喇![惡]
峰 ...

返到學校...
恩 拿..我都話牙誠對你有野嫁喇..[拉埋妍一邊]
妍 咪亂講喇..
恩 牙誠都唔錯呀...諗下佢喇..
妍 唉...岩岩先失戀唔夠1個月咋..唔喇..
峰 嘩..豬排都有人要呀!? [無啦啦插把嘴埋黎]
妍 ...
恩 喂..你好喇wow..咪開口前開口後都豬排咁嗌wow!
峰 我鍾意叫呀..你吹咩..
恩 吹你唔脹!
峰 一定喇..
妍 我..返埋位先喇...

[[點知牙妍想返埋位個陣cake到d野成個跌落牙峰個身到]]

妍 呀..!![大叫]

[[兩個人一齊跌左落地..而且仲對望tim]]

峰/妍 ....[你眼望我眼]
恩 牙妍!!
妍 呀...sorsor ar...[即刻起返身]
峰 ...
女同學a 搞錯呀..峰峰你冇事呀嘛..!?[扶牙峰起身]
女同學b 你鍾意峰峰都唔駛咁呀...又唔知自己乜野樣..!
女同學c 咪係...沒鏡都搵盤水照喇..
恩 喂..你講完末呀...信唔信我搵人接你地放學傾下計呀!?
女同學a 講事實wow..
女同學b/c 算喇..唔好咁多事呀..佢來頭唔小嫁..[細細聲]
女同學a 超..
妍 對唔住呀..我冇心ga...
峰 ..算喇..[怕醜..返埋位]
恩 嘩..世界變呀..!! 郭曉峰都識怕醜ga?[大大聲]
峰 x你呀..你講多次..我見到豬排我都想死喇..依家仲要比個豬排攬住..我嚇到半死喇..怕醜!? 咪玩喇恩姐!
妍 ..[眼紅]
誠 你講多次!? 乜野攬住呀!?[岩岩入黎聽到哂]
峰 冇野..岩岩佢跌親成個跌左落我到姐..
誠 你冇事呀嘛...[行去牙妍到]
妍 下..我..我冇事呀...
誠 你隻眼咁紅既..!? 你喊呀!?
妍 緊係唔係喇...[笑]
誠 嗯..咁返位先喇..miss就黎嫁喇..
妍 嗯..

到左夜晚..返到屋企...**

msn..
恩恩/\/\* 喂..妍妍..
牙妍_]]* 咩事呀!?
恩恩/\/\* 冇..想傾下計姐..得唔得閒呀!?
牙妍_]]* 唔得閒都要得嫁..恩大小姐wow...嘻..
恩恩/\/\* 嗯..
牙妍_]]* 點呀..有咩同我講呀!?
恩恩/\/\* 你又知我有野同你講!?
牙妍_]]* 當然喇...咁多年fd...點會唔知呀..
恩恩/\/\* 我...我好似..
牙妍_]]* 點呀^^?
恩恩/\/\* 我好似鍾意...
牙妍_]]* 鍾意..!? 你鍾意左人呀!? 邊個呀!? 我識唔識嫁@@?
恩恩/\/\* 嗯..你識嫁..
牙妍_]]* 邊個呀!?
恩恩/\/\* 我諗講你都唔信..我好似..好似鍾意左牙峰呀..
牙妍_]]* 下...
恩恩/\/\* 你都唔信呢..
牙妍_]]* 恩恩呀..我牙媽叫我訓教呀..我聽日再同你講呀..
恩恩/\/\* ok la...88..
牙妍_]]* 88^^.. [offline]

點解牙妍知道恩恩鍾意牙峰即刻offline? 因為佢自己都估唔到自己都鍾意左牙峰囉..!
就係因為今日個次跌左落牙峰個懷抱到就有好感lu...!
不過點都估唔到既就係..同一時間自己最好既朋友都鍾意左同一個人...所以牙妍決定左放棄.乜都唔諗../\/\**

頂部
_Y1nG`
吹水學徒

會員編號 74388
精華 0
積分 2544
帖子 1143
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6754
狀態 離線
快D快D~~~POSTPOSTPOST~

本帖最近評分記錄
Athena`   2006-11-7 08:36 PM  代幣  -2   違規版規
頂部
_Y1nG`
吹水學徒

會員編號 74388
精華 0
積分 2544
帖子 1143
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6754
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 湯圓 於 12-10-2006 07:53 PM 發表
原創???
你冇野牙?!!
抄就抄喇,,,
扮q哂野咁.....
之前人地post過喇~
原創喎=.=

-口-人地咪打住話轉囉''

頂部
cAroL`柒
初級會員

會員編號 90646
精華 0
積分 1096
帖子 276
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6720
狀態 離線
學校/\/\**

峰 豬排..
妍 ..[望住峰]
峰 我..我跌左野呀..睇唔到咩你..拾喇..
妍 哦..[拉返上黎]
峰 醒少少喇下次..比人姦左都唔知咩事呀..正一死豬排..!
妍 對唔住...
峰 對唔住大哂呀!?
妍 ...
峰 x..成日都唔出聲..啞嫁咩你!?
妍 我咪講左對唔住囉..你仲想點呀..[企左起身]
峰 ..哎..
妍 正衰人..[沖左出去]
恩 牙妍..!!
誠 郭曉峰..你唔可以平常d咁對人好似對佢咁既咩..一生出黎咁既樣就係咁嫁喇..你估佢想嫁!?
峰 我..
誠 妖..

上堂時...

妍 [啪...]
miss 張嘉妍 你知唔知依家係上堂時間...做咩依家先返黎呀!?去左邊!?
妍 對唔住呀...我岩岩唔係咁舒服..所以..
miss 唔舒服都應該同班長講聲呀嘛..話走就走嫁喇!? 你知唔知我可以記住過嫁..!!?
妍 ..
峰 人地都話左唔舒服喇..嘈完末姐你..煩少陣唔會死嫁!?
miss 郭曉峰 你講多次..你唔好以為你係全班最叻果個我就唔會話你呀!
峰 [拉左妍走]
miss 郭曉峰!!!

妍 你拉我去邊呀..
峰 收聲..
妍 ..
[[牙峰拉左牙妍黎左1個課室..e個課室沒學生黎..因為係比miss牙sir開會個陣用既]]

妍 你拉我黎e到做咩呀..我要返課室呀..
峰 扮咩乖呀你..你會聽書!? 你想返去見牙誠咋!?
妍 我唔明wow..
峰 [推妍落張椅到..拱埋去]
妍 你..你做咩呀..[面紅]
峰 [愈拱愈埋]
妍 ....[合埋眼]
峰 哈哈....哈哈...笑死我喇...哈哈...
妍 ...[瞪大隻眼]
峰 死豬排..你以為我會錫你咩..!? 哈哈...唔好發夢喇...
妍 ...點解..[眼紅]
峰 因為你豬..[末講完]
妍 點解..點解要係我呀...嗚...
峰 你..你做咩呀!?
妍 點解呀..點解咁多人唔玩係要玩我呀..我係咪好玩d呀..[好大聲]
峰 你痴線嫁..咁大聲!? 聾嫁!
妍 我知...我又唔令又沒身材...咁又點呀..但係咁樣唔代表可以唔尊重我嫁..我都有自尊心..嗚...
峰 尊重.!? 我由細到大都唔識嫁wow...點呀!?
妍 郭曉峰 你好野..嗚..[沖左出去]

頂部
_Y1nG`
吹水學徒

會員編號 74388
精華 0
積分 2544
帖子 1143
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6754
狀態 離線
post哂佢啦快d...好好睇呀~

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...