加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [[轉]]] -`"[▉*°愛情與友情的分叉路°﹏×*.(((第16章啦...))
載入中 ...
cAroL`柒
初級會員

會員編號 90646
精華 0
積分 1096
帖子 276
威望 0 點
I-See幣 13188 錢
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-12-23
註冊天數 6720
狀態 離線
  只顯示 cAroL`柒 的帖子
[[轉]]] -`"[▉*°愛情與友情的分叉路°﹏×*.(((第16章啦...))

女主角::     
怡::中一新生,,成日喊,,好可愛,,校花,,同敏好老友,,鍾意風..(好細個就冇左呀爸呀媽..)
敏::中一新生,,靚女,,好好打(仲好打過d男仔--”),,同怡好老友,,但係..
恩::中一新生,,ok靚,,死姣婆,,成日係d男仔面前發絞,,好多女仔當佢係大家姐..

男主角::
風::中一新生,,勁靚仔,,好cool,,有少少自閉..但係識左左怡之後變得好開朗,,鍾意怡..
希::中一新生,,都係靚仔,,好攪笑,,鍾意敏..
樂::中一新生,,唔係好靚仔,,係恩條仔,,好賤..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
cAroL`柒
初級會員

會員編號 90646
精華 0
積分 1096
帖子 276
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6720
狀態 離線
第一章::
<<屋企>>
[最心痛是,,愛得太遲,,有些心意,,不可等某個日子..] ← 電話響..
怡::邊個咁早打黎呀??(未訓醒..--”)
怡::喂..
敏::你仲未起身牙?!
怡::宜家仲咁早..(倒轉左隻錶黎睇..= =)
敏::咩話?!宜家仲話早?!你有冇睇錯呀?小姐..
怡::嘩!原來宜家7點幾拿?!(彈左起身..)
敏::係呀..咁小姐你行得未呀?
怡::你都要等我換衫嫁..
敏::OK..咁一陣係M記等啦..
怡::好..係咁..8
敏::886..
<<M記>>   
(怡心諗::咦?!敏敏呢?)
(遠遠咁見佢同一個男仔傾計傾到好開心..)
敏::咦?!你黎左拿?!(同我揮手..)
怡::嘩!未返學就識到仔拿?
敏::痴線..(好大聲咁講..)
X::你個FD牙!?
敏::55..
X::幾Q喎..
怡::-.-”
X::係喎..我仲未介紹我自己tim..我係敏個網友..我叫呀希呀..
怡::哦..我叫呀怡呀..係呀敏個fd..多多指教..
希::果個咁自閉既係我個fd,,佢叫呀風..(指住坐係側邊果個人..)
怡&敏::好靚仔呀!!
希::你地都覺得我好靚仔呢~~
怡&敏::你慳d啦..我地係話呀風呀!!
希::好無奈..= =(o晒嘴..)
怡&敏::哈哈..
怡:係喎..傾傾下差d唔記得左返學tim..
敏::係喎..死喇..就遲到喇..
怡&敏::咁好啦係咁先喇..88
希::88
怡::風..88
(風冇理佢..係度飲氣水..)
(怡好失望咁走左..)

點解呀怡要(特燈)同呀風講88呢??

﹡*待續﹡*   

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
[[細粒x*
高級會員
■×。不 知 不 覺 已 成 回 ..

會員編號 117403
精華 1
積分 1747
帖子 568
威望 0 點
I-See幣 13705 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-2-9
註冊天數 6672
來自 [[火 星X*-
狀態 離線
  只顯示 [[細粒x* 的帖子
好睇唷!!!繼續作吖**吾錯..!0卜

MSN:TING_122890831@HOTMAIL.COM

頂部
cAroL`柒
初級會員

會員編號 90646
精華 0
積分 1096
帖子 276
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6720
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 [[細粒x* 於 2006-10-24 10:59 PM 發表
好睇唷!!!繼續作吖**吾錯..!0卜

好呀...
你要記住黎睇呀...

頂部
cAroL`柒
初級會員

會員編號 90646
精華 0
積分 1096
帖子 276
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6720
狀態 離線
第二章::
<<行番學校既途中>>
(怡心諗::死喇..我好似鍾意左風呀..點算好呀!?)
敏::呀怡..呀怡..
怡::下?!咩事?
敏::諗咩諗得咁入神呀?
怡::冇野,,冇野..
敏::講啦..
怡::遲到喇..怏d跑啦!!(成機扯開話題..)
敏::哦..
<<返到學校>>
怡::好彩跑得快炸..如果唔係就遲到喇..(跑到好攰..)
敏::係呀..
<<返到課室>>
Miss Chan::今日我地班黎左兩個新同學..
全班女仔::係咪靚仔黎嫁?
全班男仔::我話一定係靚女..
全班::#$%^**(()!@#$%
Miss Chan::大家靜d..(好大聲..)
(全班即刻靜晒..--”)
Miss Chan::好喇..宜家請佢地入黎..
(當佢地入黎既時候,,呀怡&呀敏都好驚訝..)

究竟佢地係邊個呢?!(相信大家都知道喇..--”)

﹡*待續﹡*

頂部
{離.~恨
吹水學徒

會員編號 77231
精華 0
積分 3514
帖子 1498
威望 0 點
I-See幣 11138 錢
GAME幣 401 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-11-25
註冊天數 6748
狀態 離線
  只顯示 {離.~恨 的帖子
幾好睇啦..繼續post啦.........

頂部
〃水晶公主★
初生嬰兒

會員編號 160039
精華 0
積分 367
帖子 7
威望 0 點
I-See幣 11007 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-5-4
註冊天數 6588
狀態 離線
呢個系咪你原創架@@?

頂部
cAroL`柒
初級會員

會員編號 90646
精華 0
積分 1096
帖子 276
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6720
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 firzenkoon 於 2006-10-31 06:48 PM 發表
幾好睇啦..繼續post啦.........

THx...
好...
我會繼續post...

頂部
cAroL`柒
初級會員

會員編號 90646
精華 0
積分 1096
帖子 276
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6720
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 〃水晶公主★ 於 2006-10-31 08:32 PM 發表
呢個系咪你原創架@@?

係...
希望你多d黎回post啦...

頂部
cAroL`柒
初級會員

會員編號 90646
精華 0
積分 1096
帖子 276
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6720
狀態 離線
第三章::
<<課室>>
(當佢地當佢地入黎既時候,,呀怡&呀敏都好驚訝..)
原來佢地就係呀希同呀風..
全班女仔::嘩!好靚仔呀!!
恩::靚仔!有冇興趣同我一齊食飯呀?
b女仔::放左學同我去街丫..
c女仔::係都同我先啦!!
全班女仔::!@#$%^&(&*)!@#$
怡::妖..姣婆恩又係度發姣喇..(細細聲咁同呀敏講..)
a男仔::車..咁樣衰..
b男仔::夠我靚仔咩??
c男仔::唔好同佢地一齊啦..同我去行街街仲好啦!!
全班男仔::#$%%^$%&$&$@**
Miss Chan::收聲!!(e次仲大聲過岩岩=.=〞)
(全班又靜晒..--”)
Miss Chan::好喇..你地就坐係..
a女仔::就坐係我格離啦..
b女仔::係都坐係我格離啦..
全班女仔::!@#$$%$%!@()&^!!@#
Miss Chan::喂!!宜家你係老師定我係老師呀?(好串..)
(咁岩呀怡同呀敏後面有兩個位..)
Miss Chan::好啦..你地就坐係佢地後面啦..(指住呀怡同呀敏..)
當佢地坐到個位果陣..
呀希::乜咁岩呀?!兩位令女..(細细聲係佢地耳邊講..)
攪到呀敏同呀怡好無奈..
(e一刻呀怡覺得好開心..因為呀風坐係佢後面..)
開心既時候過得特別快..又係時候去食lunch喇..
希::喂!!兩位靚女有冇興趣同我去食lunch呀?
恰::係咪你請先?
希::我點敢唔請呀?
怡::好..
希::不過我有一個少少既條件..
怡::講..
希::可唔可以叫埋呀風?
(呀怡緊係話可以啦!!佢等左e個機會好耐喇..)
怡::OK..

之後會點呢??呀怡同呀風有冇機會呢??

﹡*待續﹡*

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...