加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: *OO*`
載入中 ...
流浪汗
吹水老手
fk..你

會員編號 31822
精華 0
積分 47586
帖子 6443
威望 5 點
I-See幣 10593 錢
GAME幣 106 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊 2005-8-21
註冊天數 6837
來自 脆皮豬店{逃走出來的- }
狀態 離線
  只顯示 流浪汗 的帖子
*OO*`

T^^T
好開心/33\`
今日番教會敬拜.  .
敬拜完就行路去荃灣唔知邊個大球場到做義工T..T`
果到搞個長者千人盆菜宴..個球場好大-..-`
OK多人/33\
有成100張 木台 ..一張 木台 有12人/..\
我地義工都有超過700人/33\
D義工差唔多全部都係教會D人黎架/33\ 感謝主,,
D婆婆公公都好得意=V=''
又有唔知乜野表演/33\ 我同個FD係到玩= =`[好唔應該=V=`]
D盆菜6點幾先上..差唔多7點先食得-口-''
睇落好正/33\ 好大盆/..\ ..勁肚餓/33\..有得睇冇得食=V=''
有幾個婆婆成日叫我地一齊食=V=`我地當然係冇食啦XD..我地既身份係義工嘛=V=`
我地要企幾個鐘-V-''
佢地又叫我地坐/V\ 真係好架姐XD..
食完之後..又祈禱=33=
真好玩-V-`
之後我地就派祝福包之類果D野=]
派完佢地就走/33\ O哂咀..不過都差唔多架啦=..=`
佢地走之前都係咁多謝我地/V\
仲叫我阿姐-V-` 玩野=V=` 我依家有老咩=V=`

/33\ 係呀..感謝主呀..可以俾我係今日去到果到去服侍果D公公婆婆..
可以令到佢地帶住笑容咁番屋企..果班公公婆婆都好好人..佢地都擔心我地會'累'..會餓呀..
好感謝主呀..同埋我都想佢地番到屋企呢..係唔會肚痛果D既..求你祝福佢地..
可以每日都好開心..笑得好燦爛既..健健康康咁過..多謝您呀..
奉耶穌的名祈求,,阿門

[唔識祈禱..SOR-V-`]

口號-3-:耶穌愛你,教會幫你,生活更美=V=V
[我都唔知我講緊乜添=V=`]

你地有冇去呀?!XD

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Tigris`翼仔:
灌水高手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 159473
精華 3
積分 51931
帖子 40285
威望 5 點
I-See幣 101296 錢
GAME幣 13394 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 140
註冊 2006-5-2
註冊天數 6582
狀態 離線
  只顯示 Tigris`翼仔: 的帖子
我冇去呀
今日去做義工[好似話咩國義工日]
去探第一個婆婆果時
佢話之前正親條腰~
我想同佢祈禱
但佢係佛教徒
成屋都係觀音圖[入去佢間屋果時已經有D唔自在]
跟住探第二個
我同其他D義工講話同佢傳福音
點知佢都係佛教徒._."
有D失望…

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
流浪汗
吹水老手
fk..你

會員編號 31822
精華 0
積分 47586
帖子 6443
威望 5 點
I-See幣 10593 錢
GAME幣 106 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊 2005-8-21
註冊天數 6837
來自 脆皮豬店{逃走出來的- }
狀態 離線
  只顯示 流浪汗 的帖子
/口\
唔係呀嘛=..=`
兩個都係佛教的=..=``
算啦
今次唔得..唯有下次囉,3,

頂部
Tigris`翼仔:
灌水高手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 159473
精華 3
積分 51931
帖子 40285
威望 5 點
I-See幣 101296 錢
GAME幣 13394 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 140
註冊 2006-5-2
註冊天數 6582
狀態 離線
  只顯示 Tigris`翼仔: 的帖子

QUOTE:
原帖由 D屎h0-!硬-口-` 於 2006-11-5 10:03 PM 發表
/口\
唔係呀嘛=..=`
兩個都係佛教的=..=``
算啦
今次唔得..唯有下次囉,3,

是呀-3-"
為啥婆婆們都是佛教徒的多呢?

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...