加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原]【相 見 時 難 別 亦 難 , 東 風 無 力 百 花 殘】
載入中 ...
巾巾;D
吹水之臣

會員編號 152024
精華 0
積分 7525
帖子 12276
威望 0 點
I-See幣 9245 錢
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ni:)
閱讀權限 90
註冊 2006-4-13
註冊天數 6609
狀態 離線
  只顯示 巾巾;D 的帖子
我 刀 系 吾 估 NA .
癈 是 又 錯 啦 .
你 快 D P0 ,
等 我 知 道 咩 事 =)

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
beryl..
吹水學徒
...

會員編號 76296
精華 3
積分 10230
帖子 1244
威望 5 點
I-See幣 20793 錢
GAME幣 250 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 S.
閱讀權限 100
註冊 2005-11-23
註冊天數 6750
來自 L0VE ..
狀態 離線
  只顯示 beryl.. 的帖子

QUOTE:
原帖由 [EM}*`-!子 於 2006-11-11 04:52 PM 發表
我 刀 系 吾 估 NA .
癈 是 又 錯 啦 .
你 快 D P0 ,
等 我 知 道 咩 事 =)

HAHA , 聽 日 先 Po ,
比MOTHER 罵 = v =

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
[[細粒x*
高級會員
■×。不 知 不 覺 已 成 回 ..

會員編號 117403
精華 1
積分 1747
帖子 568
威望 0 點
I-See幣 13705 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-2-9
註冊天數 6672
來自 [[火 星X*-
狀態 離線
  只顯示 [[細粒x* 的帖子
會點呢???好期待唷!!*

MSN:TING_122890831@HOTMAIL.COM

頂部
beryl..
吹水學徒
...

會員編號 76296
精華 3
積分 10230
帖子 1244
威望 5 點
GAME幣 250 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 S.
閱讀權限 100
註冊天數 6750
來自 L0VE ..
狀態 離線
第 四 集 -
竟 然... 健 同 靜 一 齊 用 右 腳 一 齊 衝 線 ,
搞 到 傑 同 婷 火 都 黎 ,
健 一 知 道 , 即 刻 ...
健 : 激 死 我 La ,
婷 : 老 公 >w< , 好 男 唔 同 女 鬥 !!
靜 : 喂 , 你 幫 邊 Ga ,
婷 : ....... 兩 邊 都 幫 .......
健 + 靜 : = o = ...
        番 到 課 室 上 Maths 堂 ,
Mr Chan: 3y.......@#!@#%~$&*#$^@%* (@$
靜 : 傑 , E 條 點 計 ar ,,
傑 : 係!@#$%^(
Mr Chan : 陳 靜 琪 , 黃 少 傑 , 你 地 傾 咩 ar ...
                 一 陣 間 落 黎 見 我 ...
       小 息 ...
Chan : 你 地 上 堂 傾 咩 ?
傑 : 你 要 罰 就 罰 , 不 過 罰 完 之 後 你 唔 洗 再 做 老 師 ...
Chan : 你 得 咩 ?
傑 :新 黎 既 果 然 係 新 黎 ..
Chan : 你 ...
傑 : 我 阿 爸 係 長 日 國 際 集 團 既 主 席 , 國 際 資 深 顧 問 , 教 育 局 長 , .......
靜 : 勁 ar !! > W <
Chan : ...... 下 次 米 傾 La ,,

傑 : 做 咩 唔 出 聲 ?
靜 : 你 頭 先 好 Man ,,
傑 = W ='"
靜 : ....
傑 : THX ,,,
靜 : 哎 呀 ...
雲 撞 到 靜 落 地 ...
雲 : 好 對 唔 住 ar , 有 冇 事 ar ?
靜 : 冇 事ar ? 你 呢 ?
雲 : 我 冇 事 , 但 係 你 隻 腳 流 緊 血 Wo .. 我 扶 你 去 Sick room
靜 : 唔 該 ....

靜 : 係 Wo , 唔 知 你 叫 咩 名 Le ?
雲 : 你 哎 我 雲 得 la , 你 呢 ?
靜 : 我 ? 我 係 陳 靜 琪 ,
雲 : 咁 熟 既 .... 我 細 佬 成 曰 講 起 你 ...
靜 : 細 佬 ? 邊 個 係 你 細 佬 ?
雲 : 佢 ...
   鈴 鈴 鈴 鈴!!!!
雲 : 下 次 再 傾 La ,88

頂部
beryl..
吹水學徒
...

會員編號 76296
精華 3
積分 10230
帖子 1244
威望 5 點
GAME幣 250 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 S.
閱讀權限 100
註冊天數 6750
來自 L0VE ..
狀態 離線
第 五 集 -

聽 日 .....
( Let it flow , Let it flow , I belive love will flow ...  )
婷 : 喂 !! 靜 姐 , 到 未 ar ,,]
靜 : 5 分 鐘 !!! Wait
婷 : 好 la ,, 88
5 Mins.....
婷 : 10 , 9 , 8 , 7 , 6 ........
靜 : 到 La ,,
婷 + 健 + 傑 : 小 心 呀 !!!
有 Ga 車 撞 緊 向 靜 , 健 同 傑 即 刻 撲 向 靜 , 救 靜 出 黎 ,,
靜 見 到 健 又 開 始 臉 紅 ...
靜 : 你 嚇 死 我 罕 , 我 又 唔 夠 大 隻 ,救 唔 到 你 Ga ...
       上 堂 嗰 陣 ...
婷 : 一 齊 放 學Lo ,,
健 : 唔 好 La , 約 左 靜 ar ,,
婷 : 下 ... 今 日 都 唔 陪 ...
婷 : 靜 , 今 日 幾 號 ar ?
靜 : 16 / 11
   放 學 La > <
婷 即 刻 拉 住 婷 ...
婷 : 你 唔 好 搞 住 健 La ,, 佢 係 我 Ga !!
靜 : ...... 知 道 左 N 年 La ,,
婷 : 咁 你 又......
   婷 錯 手 一 推 .....

頂部
[[細粒x*
高級會員
■×。不 知 不 覺 已 成 回 ..

會員編號 117403
精華 1
積分 1747
帖子 568
威望 0 點
I-See幣 13705 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-2-9
註冊天數 6672
來自 [[火 星X*-
狀態 離線
  只顯示 [[細粒x* 的帖子
好睇唷!!*十卜十卜

MSN:TING_122890831@HOTMAIL.COM

頂部
beryl..
吹水學徒
...

會員編號 76296
精華 3
積分 10230
帖子 1244
威望 5 點
GAME幣 250 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 S.
閱讀權限 100
註冊天數 6750
來自 L0VE ..
狀態 離線
Sorry , E 幾 排 busy ,
mon 先Po 多 3 集 ... Sor ..

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...