加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原創""]◇..×.° 可否再來一次!?____]]*
載入中 ...
細蝦
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 203479
精華 0
積分 2228
帖子 1379
威望 0 點
I-See幣 18823 錢
GAME幣 177 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-8-21
註冊天數 6479
狀態 離線
  只顯示 細蝦 的帖子
[原創""]◇..×.° 可否再來一次!?____]]*

"""人物介紹"""
呀ling(我)--鐘意呀樂,果樣ok,金牛座
細b-好姣,,果果都5鐘意佢但又,要同佢玩
MoMo-係呀ling果Fd

呀樂-有少少肥,鐘意呀ling,好有意氣ga
呀傑-係呀樂果Fd,當呀ling係細妹
馬仔-係呀樂果Fd
""d 人物會增 + ""

Ch""1

我 ""喂,MoMo呀!係5係,係M記等ar!!
Mo""係呀!!次次都係咁ga la!!
我 ""咁今日,係開學日ar ma!!
Mo""5 同你講住,有ar sir 呀!!
我 "">0<

返到學校...""

成(新人物)""呀ling,你返泥喇..""
我 ""係呀!!2..?呀哥呢!?
傑 ""我米係到lo!!
我 ""頭先見 5 到你ge!!
樂 ""仲講,,Miss泥喇,,快d返埋位la!!
我 ""咩!?Miss 遍左坐位咩!!
樂 ""咁又未wo!!
我 ""咁坐咩坐屎呀!!
樂 ""你鐘意都可以ga!!
Miss""5好嘈喇!!我己經遍好坐為喇!!
            xx玲...
我 ""係!!
Miss""你坐係呀傑前面,,亦都係同xx成坐!!
我 "">0<""心諗:好野,,可以同自己d Fd坐得咁近!!
Miss ""好喇!!上堂喇!大家拎d書出泥上堂!!

鈴...""

Miss ""咁快就打鐘,,各位同學返去做 xx頁-xx頁!!
樂 ""(拍我張抬)喂,,做晒未呀,,借泥抄!!
我 ""未wo!!做完都5借俾你抄wo!!
樂 ""冇野la!!仲話Fd wo!!借泥抄都5得,,心談!!
我 ""得喇!!得喇!!借俾你得未!!
樂 ""好野!!係wo!!大家E+去邊好ar!!
我 ""返屋企lo!!
傑 + Mo""要留堂呀!!
樂 ""呀成呢!!
成 ""我5得閒呀,,要去返大 6 呀!!
樂 ""下,,y 要返大6 ar!!
成 ""咩要返大 6 ar!!我不嬲星期 5 放左學都返大 6 ga la!!
樂 ""係wo!!咁我都返屋企sin!!呀ling 1 齊返屋企lo!!
我 ""冇所謂,,你反正住我低幾層ja ma!!

係返屋企途中..."

樂 ""ling ar!!
我 ""做咩ar!!
樂 ""你可 5 可以陪我行 1 陣ar!!
我 ""好ar!!咁去邊!?
樂 ""去天台""
我 ""去天台做咩ar!?

"""想知佢地去天台做咩,,要留意下 Ch.2 喇"""

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
^傻蛋^
初生嬰兒

會員編號 219522
精華 0
積分 381
帖子 4
威望 0 點
I-See幣 11030 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-10-14
註冊天數 6425
來自 ╳×傷心天國ㄨ
狀態 離線
  只顯示 ^傻蛋^ 的帖子
好睇牙........
十卜十卜...
快d po牙...
等住睇!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
細蝦
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 203479
精華 0
積分 2228
帖子 1379
威望 0 點
GAME幣 177 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6479
狀態 離線
  只顯示 細蝦 的帖子
Ch""2

我 ""上到泥喇!!都 5 知天台有咩好行像!人又少wo!!
樂 ""咁係因為我有野想同你講ar ma!!
我 "">0<""你有d咩要同我講呀!?
樂 ""我....我....
我 ""有d咩直接講得ga la!!
樂 ""係!?
我 ""係呀!!
樂 ""我鐘意你呀!!
我 ""下!?咩話,,你話鐘意我!?5 好玩我la!!
樂 ""我講真ga!!俾次機會我好冇!?
我 ""......
樂 ""睇你咁ga表情,,知你係5會鐘意我ga la!!
         咁冇野!!我返去sin!!
我 ""米住!!我好鐘意你呀,xx樂!!
樂 ""真係!?5 好為左我開心而講E d野wo!!
我 ""我..我講真ga!!我已經好耐之前就鐘意你ar!!
樂 ""咁等我送你返屋企!!
我 ""55...""
樂 ""咁你返到屋企打俾我wo!!
我 ""ok!!

返到屋企...""

我 ""喂!!5 該xx樂!!
樂 ""我係!!
我 ""我地ge開始,有幾多人知ar!!
樂 ""得我同你咋!!
我 "">0<
樂 ""係wo!!聽日我約班Fd踏波wo,,你泥5泥ar!!
我 ""好呀!!

第 2 日...""

樂 ""喂!!呀成ar,,係 5 係,係 7 仔等ar!!
成 ""係ar!!係wo,呀傑知5知要係 7 仔到等ga!!
樂 ""我5知佢知5知wo!!你打俾佢la!!
成 ""你打la!!
樂 ""5得ar!!
成 ""點解呀!!
樂 ""我要打俾呀ling,話俾佢知係 7 仔等ar!!
成 ""下,平時呀ling 5會泥ga!!點解今日佢會泥ga!!
         5通你同佢.....
樂 ""係ar!!總之你打俾呀傑la!!
成 ""ok wo!!你快d打俾呀嫂la!!
樂 ""你果死仔!!咁講野!!

果果都係到等呀傑途中...""

樂 ""呀成ar!!你睇下!!
成 ""睇咩ar!!
樂 ""果果女仔ar,好令女ar!!等我溝左佢sin!!
(俾呀ling聽到)
成 ""喂,呀ling係到ga!!
樂 ""係wo!!
(好快到 6 點幾,,果果踏完波返屋企)

係返屋企途中...""
成 ""樂ar!!點解ar ling 成日都5出聲ga!!
樂 ""係wo!!點解ge!?
成 ""會5會係等呀傑果陣時,,我地講果d野,
         俾佢聽到ar!!
樂 ""5係ar!!

"""想知呀ling點解成日都5出聲-要留意Ch""3 lu"""

頂部
細蝦
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 203479
精華 0
積分 2228
帖子 1379
威望 0 點
GAME幣 177 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6479
狀態 離線
  只顯示 細蝦 的帖子
ch""3

樂 ""呀ling""做咩 5 出聲ar!!
我 ""下,,冇野wo!!!
樂 ""真係冇野先好wo!!
我 ""真係喇""(心諗:點會冇野)

""呀ling打俾MoMo""

我 ""喂,,5該我塭 xx敏!!
敏媽 ""哦,,你等等!!
Mo ""喂,你係邊果"""
我  "" 呀ling ar!!
Mo "">0<
我 ""得5得閒ar!?
Mo ""得ar,,做咩ar!!
我 ""唉"今日咁咁lo!!
Mo ""下,,5係ar!!
我 ""係ar!!
Mo ""我轉頭打俾你!!
我 "">0<""

""Mo打俾樂""

Mo ""喂,,5該我塭 xx樂!!
樂 ""我係,,你係邊果!!
Mo ""我係呀Mo ar!!
樂 ""做咩ar!!
Mo ""呀ling 同我講左今日 d 野喇!!
樂 ""下,,係咩""我都想知佢y 會 5 開心!!
Mo ""米就因為 e 件事lo""
樂 "">0<""
Mo ""......
樂 ""喂喂""我遲d 打俾你!!
Mo ""Ok La""

""樂打俾呀ling""

樂 ""係5 係呀ling ar!!
我 ""係ar!!做咩ar!!
樂 ""SoR Ar""
我 ""做咩同我講SoR ar!!
樂 ""MoMo已經同我講晒lu!!
我 ""下,,,,=.=""
樂 ""你原諒我la!!

""想知呀ling原 5 原諒樂--要留意Ch""4 lu""

頂部
譚臭魚
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 140821
精華 0
積分 2919
帖子 2011
威望 0 點
I-See幣 19040 錢
GAME幣 98 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-3-21
註冊天數 6632
狀態 離線
  只顯示 譚臭魚 的帖子

suP呀
快d打啦
好心急呀
add oiL呀=〕

頂部
〝細kate〞
初級會員

會員編號 179480
精華 0
積分 830
帖子 155
威望 0 點
I-See幣 12871 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-6-22
註冊天數 6539
狀態 離線
  只顯示 〝細kate〞 的帖子
幾好睇ar..sup u ar..快d po 吧..

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...