加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 你地有冇人識彈琴!?
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ~鋒~ 的帖子
我唔識......

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 *____s!UwA] 的帖子
識DDD喇..
自學緊..
冇錢交學費..
起碼識彈[d至d']喇..
我想搵人教下我牙..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 `癲婆_旋 的帖子
我 都 識 牙* >3333< ''  
  做 喵 唷 ?

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 1E_1號 的帖子
幾好............幾好................

幾好.................幾好.............

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 1E_1號 的帖子
呃緊post∼∼∼咪煩!!!!!!!!!!呃緊post∼∼∼咪煩!!!!!!!!!!呃緊post∼∼∼咪煩!!!!!!!!!!呃緊post∼∼∼咪煩!!!!!!!!!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ~b_b~ 的帖子
我學琴好屎....

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 `aH-j0annaX] 的帖子
學 左 3 年 半 先 5 級 ...
好 屎  牙 我-           -+

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 [[童] 的帖子
甘我得 3級'!
咪仲屎lO}

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 [[童] 的帖子

QUOTE:
原帖由 ﹢暉暉`▂ 於 2007-4-7 03:13 AM 發表
一級 都 無 > 3<". .
唔 知 講 乜 好,,,

原來你彈琴亞-!
睇吾出[t3t

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 wingyi2738 的帖子
我識牙`
出年考 G8
但因為舊年考完G7 pass左我琴miz已經升左我做8級*

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...