加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 大埔官中最受歡迎新男教師  多選 [參與投票的會員]
陳永剛   9 (7.09%)
張傑威   18 (14.17%)
李路平   39 (30.71%)
呂劍鋒   25 (19.69%)
謝世強   4 (3.15%)
黃仲康   16 (12.60%)
楊建生   8 (6.30%)
葉文康   8 (6.30%)

標題: 大埔官中最受歡迎新男教師
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 加美尤 的帖子
我話係呂劍鋒
因為我鍾意上佢IH@@

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 賣火柴的廢柴 的帖子
我都係,
佢從來無罰我地!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 sIUSHaN` 的帖子

QUOTE:
原帖由 加美尤 於 2006/12/5 19:13 發表
我話係呂劍鋒
因為我鍾意上佢IH@@

我都係呀 =))
仲有李sir同張sir都好好 -[]-'

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 賣火柴的廢柴 的帖子
張sir都無教你,你又知佢好!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 yo199215 的帖子
李路平超good```好聽人地意思呢

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 肥*峰 的帖子
一定係平哥lor 我覺得佢聽歌幾有品味(講真)

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 isok 的帖子
你班onj..
呂sir咁好人..
都唔識欣賞..
onjj

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ibu 的帖子

QUOTE:
原帖由 isok 於 2006-12-8 09:56 PM 發表
你班onj..
呂sir咁好人..
都唔識欣賞..
onjj

你講真定係講笑呀?

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ♂傻鴨めめ 的帖子
你都唔好onj啦

呂sir都叫好人牙..

用屎眼睇野!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 sIUSHaN` 的帖子

QUOTE:
原帖由 鴨哥-O- 於 2006/12/8 23:05 發表
你都唔好onj啦

呂sir都叫好人牙..

用屎眼睇野!

不過佢D脾氣臭左d -333-'
今日你放學又比佢罰 -0-'

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...