加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 唷唷唷 .. 聖誕到 (PUI佩)
載入中 ...
RAIKE
吹水之臣

會員編號 52862
精華 1
積分 21245
帖子 13447
威望 6 點
I-See幣 208466 錢
GAME幣 185 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2005-10-12
註冊天數 6836
來自 est mes pensée
狀態 離線
  只顯示 RAIKE 的帖子
唷唷唷 .. 聖誕到 (PUI佩)

致版主 ::
此 POST 26 號可以 LOCK
------------------------------
佩佩等我 X]

聖誕禮物 !?
MERRY CHRISTMAS

-------------------------------
THY仔 ::
很想看到你著 LOLITA ON FRI { 沒有機會 }
可惜只有主席男扮女著 -3-

很久沒有送你了 .. 我弄了一個 古怪的 AI BAN

--------------------------------
YING ::
我想弄誰給你
終於是弄 REINA
本來想弄玉木兄
但最後不想弄

REINA 很好看 . 我弄得不好看 HAHA

----------------------------------
泳兒 XP
用 AOI 的舊圖
{ 因為懶得搵 }
不好意思 .. 把 AOI 弄怪了

本來想弄大愛 .. 但大愛要留給別人 XP  

----------------------------------
HER ..
好似自認識你到現在都沒有送過東西給你
第一次送 .. 就是聖誕禮物
真的不好意思 T^T
這個 BAN 不太好看 T^T

-----------------------------------
KOEY
上回送的是 SAYU
所以今次不是 SAYU
是 MAASA

我把一幅好圖弄醜了 = [

-----------------------------------
arrrrrr - ki
很久沒有送你
是我不想弄 戶田
有空再弄她給你唷
我 d maki 相快封塵

momo
除了回禮
今次是第一次送你 { 我冇記錯了吧 }
我整整下有衝動想要左個ban

整得有點簡 + 有點古怪 T^T

---------------------------
cat.cathy.
正想弄你的禮物 ...
才發現自己 fiona 的圖不多
很匆忙的找 + 弄
很不好看 T^T
而且 // 我連 FI 的衣服也用作弄 BG 之用 XP
唉 . 我真失敗 ..

--------------------------
kate
真的唔好意思
這次不知是回還是送
上次你送完個 aya ban to me & to kathy
都未整回禮 T^T

AYAYA 的圖 ... 我唔識整了

--------------------------

開始出現 mix ban xp
{ 需時較短 xp }
唔好意思呢
整大愛整到有點怪 ...
美化好唔掂
T^T

壽星飛
1225 生日快樂
很簡的 ai ban

祝你 .. 越大越靚 .. 學業進步
龍馬精神 xp

manki
都不知講 d 咩好 x]
見你評的 po .. 話整多個
我很感動 T^T
決定要整個俾你 = ]

用了 CAP 圖 .. 有點怪
我都是喜歡 MIX BAN

邦幫bon
圖很細 x] 叫 Thy 仔幫我 scan
先夠大整
呢組圖 .. 好正 x]
hohohoho

----------------------------
pui佩
好好好耐冇送野俾你 ...
也少見你上 ISEE 呢
近況如何 { 好似遠朋的留言 XD }
KYO 的 ... 很怪 ..
DES 很垃圾 . 退步了

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
牙盈''
贊助會員
絶対玉木主義!

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 3327
精華 4
積分 11670
帖子 3570
威望 5 點
I-See幣 88946 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 :Kaikoey:
閱讀權限 220
註冊 2005-4-3
註冊天數 7029
來自 tamaki-ism
狀態 離線
  只顯示 牙盈'' 的帖子
一睇到個唷唷唷就覺得係你

明明整 BG 好在行 =v=
洗乜練喎 =3=

估唔到你會整 REINA 俾我 XD
上次你開拍o個陣講過唔想整 ..  不知幾靚 =v=
R 兄你出品我實有信心既!

整玉木兄我會完全發狂的 XDDDDDDDDD
整乜都好啦 ~    多謝拉奇 >V<

MERRY CHRISTMAS --

我正在諗要送什麼給你 =v=

...  偷睇了人地 d 野 ..   KATHY 要著 LOLITA 嗎 ..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
RAIKE
吹水之臣

會員編號 52862
精華 1
積分 21245
帖子 13447
威望 6 點
GAME幣 185 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊天數 6836
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 牙盈'' 於 2006-12-19 06:48 PM 發表
明明整 BG 好在行 =v=
洗乜練喎 =3=

估唔到你會整 REINA 俾我 XD
上次你開拍o個陣講過唔想整 ..  不知幾靚 =v=
R 兄你出品我實有信心既!

整玉木兄我會完全發狂的 XDDDDDDDDD
整乜都好啦 ~    多謝拉奇  ...

哦 ..
kathy 是我班的班會幹事
之後 fri , 班會要做畫劇 .. 做灰故娘
親愛的班會 主席 { 男 .. 但個樣好女仔 } 著 lolita
但我比較期待 kathy 著 xp

看到糕的玉木 ban .. 不用我送 haha

頂部
Kathy.. (琪琪:))
吹水老手
小牙☆

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 60337
精華 0
積分 11855
帖子 6686
威望 7 點
I-See幣 74872 錢
GAME幣 9434 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Miyaki。
閱讀權限 100
註冊 2005-10-24
註冊天數 6824
狀態 離線
  只顯示 Kathy.. 的帖子
yo!我只係一個超級普通的旁白而已
我才不要穿 lolita XD
主席咁靚女唔睇唔得傢! {真羨慕♥ }
我一定唔會著得靚的
唔好期待T^T
BG BAN很美就是啦!
很不錯的BAN呢

而家勁懶整BAN仲要整得勁核突勁慢
唔知送唔送聖誕禮物好
但你送我一定記得回的
等我!

回盈盈
我唔會著傢!
我勁粗魯一D都唔岩著-U-"XD

頂部
RAIKE
吹水之臣

會員編號 52862
精華 1
積分 21245
帖子 13447
威望 6 點
GAME幣 185 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊天數 6836
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ka-Thy` 於 2006-12-19 08:00 PM 發表
yo!我只係一個超級普通的旁白而已
我才不要穿 lolita XD
主席咁靚女唔睇唔得傢! {真羨慕♥ }
我一定唔會著得靚的
唔好期待T^T
BG BAN很美就是啦!
很不錯的BAN呢

而家勁懶整BAN仲要整得勁核突勁慢
...

誰說不好看 X]
很好看很好看
不過呀主席好索 XP
AND ALSO 你粗魯 !? 那 COXXIE 是什麼

不用回吧 .. 記得我的生日禮物就可以 ~ 呵呵
{ 買乜你看己諗啦 HAHA }

頂部
:Kaikoey:
贊助會員
(啊?)

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See一年章

會員編號 29
精華 8
積分 11412
帖子 5297
威望 59 點
I-See幣 30183 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 牙盈''
閱讀權限 220
註冊 2004-8-22
註冊天數 7253
來自 ^___^
狀態 離線
  只顯示 :Kaikoey: 的帖子
超感謝raike >vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv<
merry x'mas xd
快開心死了 xd !
想不到raike送我的是茉麻 xd !
真的開心死 xdddd

raike的bg好棒 .. !

{ 剛看到t0pic打的 {{糕ey}} .. -v- .. 以為自己眼花了 .. 嘿嘿  很好的名字 xd i like it }

----

-v- 琪琪 : 我相信你著l0tila會好好睇 xddd 搵人著完影相過我睇啦 xdddd

頂部
herher``
頭像師父
herher ; tata * : )

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章

會員編號 29620
精華 0
積分 48987
帖子 28567
威望 3 點
I-See幣 200011 錢
GAME幣 7750 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 PUI.
閱讀權限 220
註冊 2005-8-16
註冊天數 6894
狀態 離線
  只顯示 herher`` 的帖子
哇哇哇 .. 樓上個個都咁多字GE ..
我又要呃字數 ! XDDD
哩D叫整BG唔掂LOR ... XP
BG 正到乜咁 ,,好玩野 WORRRR ;;
BAN 好美YAAAA ! >V<
呵呵 .. 唔係第1次NA !
不用不好意思 ! 我唔MINDGA !
朋友冇計GA ! XDDDD "
我記得GA .. 1定唔係第1次 ! =]
忽忽都好看 .. 我那些才不好看 .. XDDD "
我仲未開始動工LOR .. XDD " {我預左我整唔晒咁多個}
送唔到GE .. 推落NEW YEAR LOR .. XDDD " {超奸} *V*
我要加把勁 !  XD
THZZZZZZZZ RAIKE .. X]
MERRY CHRISTMAS !

你個名同BON好襯WOR .. *V*  XD

究竟琪琪著唔著GA !? XDDD "
真係好想睇 ! XD
嗱嗱嗱 ..琪琪1定要影多D相比我地睇GA ! XP
我相信琪琪1定唔粗魯 !

... 求先比人話我寸 .. /_\ {痴線}
夠長未 !? XDDD 全部都係吹水 .. HAHAAAA .. {超長} XDDD
總之多謝晒 !!!!!!
XPPPP ``

Nice to meet you : )

頂部
RAIKE
吹水之臣

會員編號 52862
精華 1
積分 21245
帖子 13447
威望 6 點
GAME幣 185 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊天數 6836
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 herher`` 於 2006-12-19 09:48 PM 發表
哇哇哇 .. 樓上個個都咁多字GE ..
我又要呃字數 ! XDDD
哩D叫整BG唔掂LOR ... XP
BG 正到乜咁 ,,好玩野 WORRRR ;;
BAN 好美YAAAA ! >V<
呵呵 .. 唔係第1次NA !
不用不好意思 ! 我唔MINDGA !
朋友冇 ...

真的嗎 ?
我真的冇乜記性 =3=

" bbb & eee " haha
只是和 bbb 在 msn 傾個陣 用到的名字

真的很長的回覆 xp
最多字 是你了 ! herher =]

QUOTE:
原帖由 牙糕'' 於 2006-12-19 09:22 PM 發表
超感謝raike >vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv<
merry x'mas xd
快開心死了 xd !
想不到raike送我的是茉麻 xd !
真的開心死 xdddd

raike的bg好棒 .. !

{ 剛看到t0pic打的 {{糕ey}} .. -v- .. 以為自己 ...

近來不停的幫人想名字 x]
想不到我送 maasa 吧 haha
這就是驚喜 xp

頂部
herher``
頭像師父
herher ; tata * : )

榮譽勳章

會員編號 29620
精華 0
積分 48987
帖子 28567
威望 3 點
I-See幣 200011 錢
GAME幣 7750 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 PUI.
閱讀權限 220
註冊 2005-8-16
註冊天數 6894
狀態 離線
  只顯示 herher`` 的帖子

QUOTE:
原帖由 raikeee 於 2006-12-19 09:57 PM 發表

真的嗎 ?
我真的冇乜記性 =3=

" bbb & eee " haha
只是和 bbb 在 msn 傾個陣 用到的名字

真的很長的回覆 xp
最多字 是你了 ! herher =]

近來不停的幫人想名字 x]
想不到我送 maa ...

呵呵 .. 睇到我傻AHH .. XD
我自己都嚇左1跳 XD

Nice to meet you : )

頂部
TWING (wingyi)
頭像師父
Mr.TW

榮譽勳章
 勳章名稱:熊仔風格章
勳章介紹:熊仔風格設計比賽獎勵  

會員編號 48220
精華 2
積分 23447
帖子 12105
威望 41 點
I-See幣 382270 錢
GAME幣 631 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊 2005-10-2
註冊天數 6847
狀態 離線
  只顯示 TWING 的帖子
wo ... 冇左閃字都唔認得係自己xD

整的BG都很美呀 ... 羨慕中唷 ..

E+的我已經唔識整BG 了 T^T

唉 .... 見到個個都送聖誕BAN 自己又想整下 ... 不過自己懶 ...  

AOI BAN 很 美 唷 ... 相 都 不 是 太 舊 吧  ....

點 都 好 ... 謝 RAIKE

其 實 我 是 穎 不 是 泳XD

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...