加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 跟. ...X"MAS 快樂 [YING; WING]
載入中 ...
牙帽'' (TANAKA REDHAT)
贊助會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See壇主章
勳章介紹:壇主的象徵    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:熊仔風格章
勳章介紹:熊仔風格設計比賽獎勵    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上  

會員編號 2989
精華 1
積分 15734
帖子 6076
威望 85 點
I-See幣 476541 錢
GAME幣 165 個
MSN宣傳 546 次
性別  女
配偶 牙豆''
閱讀權限 220
註冊 2005-3-21
註冊天數 7042
狀態 離線
  只顯示 牙帽'' 的帖子
跟. ...X"MAS 快樂 [YING; WING]

呀. ..好冷. ..開場白我打D噤既野= = . ..
因為真係好冷呢. ..
X'MAS快樂呢各位. ..
我見噤多"AR"人開POST. ..我只好跟了. ..
因為. ..唔整好衰人. ..
我知噤多個"AR"人之中我整BANNER係最差果一個. ..
LEI句係真心話黎的. ..
LEI排返工. ..真係一百個辛苦. ..
12點幾就真係要訓教累到. ..
好難先搵到你地呢. ..
有時見到你地開POST都真係好想回. ..
但係. ..冇時間呢. .
但係好多你地係頭平開的POST. ..
我都有睇呢. ..可能有時真係冇回. ..(幾冇品XD)
但係我都好有心去睇的. ..有時返緊工真係冇時問回
返到屋企又唔記得左= = . ..

今次. ..送的是::

KI. ..
KI仔. ..ISEE黎講. ..真係最多最多MSN的就是你. ..

YEE仔. ..
哎呀. ..

好努力噤整左2個BANNER. ..死火. ..未整到KOEY果個. ..OMG. ..
未唸到用咩圖呀因為. ..KOEY等的. ..XD. ..
仲有幾個人都想整BANNER比佢的. ..XD. ..

今次整左. ..YING. ..

YING仔. ..又係SAYU. ..卡卡. ..LEI幾張相我覺得好得意佢. ..
YING仔返學. .?是F.4MA??不知道=/\=""
覺得KI仔是一個努力既學生. ..自問同YING仔真係好小講野. ..
唔知點解. .好小見YING仔ONLINE呢. ..
有是叫YIMG仔. ..好似不在. ..又一年了. ..
HOPE FOREVER FD. ..

閃:::
你係AR人之外整X'MAS BANNER比我既人. .>XD
可能我係ISEE真係唔係好識人. ..
覺得閃閃整BNAAER真係好令呢. ..
好想請教一下你有時真係. ..LEI排WING好似小ON了MSN. ..
改了MSN MA??我覺得你有好多朋友仔係ISEE. ..
好多人都想同你做朋友. ..好勁呢. ..
731??對MA??OR 730. ..又唔記得左. ..XD
問埋今次會記得. ..X"MAS快樂

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
manki.. (牙琪)
吹水新手
alone

會員編號 4716
精華 4
積分 8794
帖子 3095
威望 34 點
I-See幣 105857 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 牙儀''
閱讀權限 100
註冊 2005-5-2
註冊天數 7000
狀態 離線
  只顯示 manki.. 的帖子
我泥啦laaaaaa,,  哈,
先謝那ban, 我是bring 頭者搞事開post 的,XDd

再講起, 男人嘛.. 其實我上回說那曖昧的男生.
現在更曖昧了,  感覺上他是我男朋友似的,
似是非是那樣子了,,, 上星期他跟我說喔.
我升職就養你,xD,  超感動的說, 過程日後MSN 說說.

之於工作. 我真的要認真找找看. 靠人真的不能呢.
所以.. 感覺自己很失敗似的!!

還說呢. 二月新年唷=V= 你自己過泥MA?!XDD

瑤G  &  hat 送 的禮物-V-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
牙儀''
VIP
n/a

會員編號 1073
精華 1
積分 3297
帖子 628
威望 18 點
I-See幣 51631 錢
GAME幣 106 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Ki!
閱讀權限 170
註冊 2004-11-28
註冊天數 7155
狀態 離線
  只顯示 牙儀'' 的帖子
好開心 . 可以收到hat的x'mas禮 .
我應該是最衰仔的一個 . 因為我可能回不到禮了  .

好令呀!  不要經常說自己整ban差了 . ><
nono 整得很sun shine~

真的 . 我成認我呢排真的少了很多上isee了 .
感覺跟你們好像 脫節甘 .
不過我想說的是 .. 我的電腦前2天壞了 . = ="
豆豆的電腦都壞左好耐啦bor .仲未好? =口=

account ma? 最近真的搞到一踏糊塗 . = =
初初的時候都覺得 . 好似好容易掌握到甘 .
但越讀就越難了 .
那個什麼 depreciayion . bank rec甘 .真的拿左我條命 . =.=
x'mas假後就exan啦 . 唉 ..

你的電話我記得很耐之前你比過我的 .
但我不知抄左去邊 . =/\=
msn 近排會少on了 .
放心啦 . 我唔識的話會問人的了 .
嘻嘻 . 多謝你啦! ^^

真的要走了??

頂部
贊助會員

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:熊仔風格設計比賽獎勵    勳章名稱:MSN宣傳大使

會員編號 2989
精華 1
積分 15734
帖子 6076
威望 85 點
GAME幣 165 個
MSN宣傳 546 次
性別  女
配偶 牙豆''
閱讀權限 220
註冊天數 7042
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 牙琪'' 於 2006-12-19 11:34 PM 發表
我泥啦laaaaaa,,  哈,
先謝那ban, 我是bring 頭者搞事開post 的,XDd

再講起, 男人嘛.. 其實我上回說那曖昧的男生.
現在更曖昧了,  感覺上他是我男朋友似的,
似是非是那樣子了,,, 上星期他跟我說喔.
我升職 ...

不是喇. ..2月1我大E係USA返黎HK. .會同佢詔MC呢. .
冇問題的話9成都會去架喇. ..
到時你要陪我呢. .>XD. ..我一定囉大假去的. ..
我媽媽27日又去MC了= = . ..LEI個月. .佢半年可以去10次. ..
好得閒我呀媽= =  . ..話唔定全都見過佢. .>XD. ..攪笑. ..

頂部
贊助會員

榮譽勳章

會員編號 2989
精華 1
積分 15734
帖子 6076
威望 85 點
GAME幣 165 個
MSN宣傳 546 次
性別  女
配偶 牙豆''
閱讀權限 220
註冊天數 7042
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 牙儀'' 於 2006-12-22 05:45 PM 發表
好開心 . 可以收到hat的x'mas禮 .
我應該是最衰仔的一個 . 因為我可能回不到禮了  .

好令呀!  不要經常說自己整ban差了 . ><
nono 整得很sun shine~

真的 . 我成認我呢排真的少了很多上isee了 .
...

YEE仔唔洗THX我啦. ..其實. .YEE仔把SING同你比我既FEEL大大不同呢. ..XD

頂部
牙盈''
贊助會員
絶対玉木主義!

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 3327
精華 4
積分 11670
帖子 3570
威望 5 點
I-See幣 88946 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 :Kaikoey:
閱讀權限 220
註冊 2005-4-3
註冊天數 7029
來自 tamaki-ism
狀態 離線
  只顯示 牙盈'' 的帖子
wow ..
好耐冇送 sayu 禮啦 xDDDDD
大家好似唔太捉摸到我鐘意既人 =0=
太花心 ..

嗯嗯我 f4 啦
呀呀我同牙人真係好少講野
所以成日都唔知發生過咩事 ..嘻
online 真係少左啦
根本都唔夠時間 =3=

fdship 4ever!
merry xmas

謝小帽!

頂部
TWING (wingyi)
頭像師父
Mr.TW

榮譽勳章
 勳章名稱:熊仔風格章
勳章介紹:熊仔風格設計比賽獎勵  

會員編號 48220
精華 2
積分 23447
帖子 12105
威望 41 點
I-See幣 382270 錢
GAME幣 631 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊 2005-10-2
註冊天數 6847
狀態 離線
  只顯示 TWING 的帖子
我整ban怪先岩 ...

我冇改msn呀 ... 不過e 排少左d on

係i-see唔係識好多人姐 ...

熟d個d好多都走左 ...冇玩i-see lu

我生日係731呀 ..仲有半年有多呀...

唔洗記住既xDD

THX YOUR BAN AND MERRY XMAS

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...