加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: LOCK
載入中 ...
herher``
頭像師父
herher ; tata * : )

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 29620
精華 0
積分 48987
帖子 28567
威望 3 點
I-See幣 200011 錢
GAME幣 7750 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 PUI.
閱讀權限 220
註冊 2005-8-16
註冊天數 6894
狀態 離線
  只顯示 herher`` 的帖子
LOCK

朋友 .. merry christmas & happy new year ! =]
呢區好熱鬧ah ... >3333333<
呵呵 .. 整唔切 .. 可唔可以推落new year到ga !? xddd "
我諗我係最遲送個個lor .. -3- " 諗住"草"埋1堆先送 .. xp
不過e+都好多galaaa .. hahaaa .. xd
仲有好多未送 .. t__t 真係唔好意c !
原諒我吧 =]  xd 未送的{karen , devil , wing , miyaki , wei , hat , ki , lung. .. . 我記得你地ga !}
你知道 .. 我很愛你地gaaaa ! >vvvv<  xd
我驚你地聽出晒去玩ahhhh .. so今日送 !
認識到你地 .. 真係超超超超超超超超級開心 !!!! >v<
其實 ,,, 我知我dban1d都唔令 .. 但希你地鐘2laaaa .. xp ``

to ki , hat , devil , karen , miyaki , wei ,wing , lung ..... 等人 xd
merry x'ams .. 希望你地收到我ge祝福la =]

siuko送左 .. 唔駛送 .. yeah ! xd 聖誕大檸樂 xdddd "

bbb bon .. sori .. 唔知整咩星比你 .. xd 只可送上1句 .. merry x'mas and happy new year !

琦kate .. >v<
merry christmas .. =]
第1個整你gaaaa .. xdd "
好似好耐冇同你chat .. 唔係好見你onbor !? *v*
haaaa .. 冇ayaya ,, 還有sayu陪你過x'mas .. xdd "
不過失左手 .. t3t
hope u like ..

遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

可愛ge泡泡 =]
其實msn個句係同你講ga .. xdddd " {name}
雖然唔係識左好耐 ,, 但都好鐘2你牙 .. >3<
好怪ah個bannn .. 多d同我chatah下 ! xd
miki .. 岩口味ma !? *3*
你好可愛 ! >v< 多d上iseebor !
merry x'mas ..

小bebe *
第1次送je .. -3333- "
等了很久ma !?
頭區唔係好見你wor .. 去左邊度反牙 !? *v*
欠了你很久 .. x] 不好2c  ... xdd
x'mas出街小心d玩牙 .. xdd {好似ah媽講野咁} xdd
聖誕大快樂 ~

飛飛babe "
知你好火 .. 睇你xg .. xd "
唔好唔開心 .. xddd " =v=
你唔上黎 .. 但係你都要收埋我份禮sin ..
唔係 ... ... ... 打爆你 .. >v< " xd
耶誕快樂 ! =]

yinggggggg g .. xdd "
盈盈豬 .. xddd "
你的玉木兄兄兄兄 .. 唔g有冇串錯 ... -0- "
串錯就真係超"糯" .. xddd "
玉木個嘴超紅 ... xddd
佢d眼神殺死人naaa .. xdd "
今年你邊反牙 !? {8掛} xp
我覺得你係超乖個類lor .. 唔知點解 .. -v-  xd
聖誕大樂樂樂樂唷 ..

wingyiiiii .. {twinkle}  xd
閃閃閃閃閃閃閃閃閃閃閃閃閃 ..
我好想知你生日ah .. xdd "
1定要講ah下 .. xdd "
感覺上你好神秘 + 好coool . xdd "
sorrrri .. 好核突 .. t3t "
merry christmas .. >v<

r哥哥 .. xdd " {ah哥} xpp
哈哈 .. xdd
點解你有興趣弄bange !? xdd "
很少見的男生 .. xdd "
ayay ueto 定 uteo ga !?
有d又ueto .. 有d又uteo ,, /3333\
最後都係打左ueto .. xddd "
送上彩彩ban1小個 .. /_\
christmas 快樂 !

孖kiki .. >v< {kathy}
琪琪琪琪琪琪 babe ..
我ge小孖孖 .. 我還記得gaaa ..
你都唔好唔記得我ar !
死都整埋比你gaaaa .. >3<
愛死琪琪 ,,, :] {同小牙爭}  xdd
聖誕大快 .. xddd "

男男 sherry ``
我的第1位愛人 .. >vvvv<
haaaaaa .. 織勁巾織成點ah !?
織晒未牙 !? *v*
我都織ing ah .. xdd "
好難織ahhh .. 我係要交homework ar .. -v- xd
有機會1定要教我 :]
veryyy ugly ... -v- /_\
merrrrrry christmas !

cathyyyyy 仔 .. ush .. xd
好似好多人唔記得你鐘2ai .. {我記得ga}
hahaaaa .. 我都係整fiiii ..
幾鐘2你哩個 ! ;)
傾下計sin ..
有冇fd約你去反牙 !? xddd
我係好8gaaa .. >v< "
希望你玩得開心心心心 d la !!! =]
merrry x'mas !

puipui ..
電腦整好未牙 !? >v<
成日壞ge !? -3333- "
好好好好好好好好好好好好好掛住你ah .. t3t
boa來的 .. 我諗係超舊ge相 .. =3= "  xd
kyo揾唔到lo ..  t_____t
好想去澳門搵你 .. 相隔2地lor ... -3333- "
哈哈 .. 肯定出左去玩laaa .. 佩佩 !!
愛愛愛愛愛愛愛愛愛愛愛愛愛愛愛愛愛愛愛愛愛愛愛愛愛愛愛愛死你 =]
好多個愛:]
x'ams快樂 !!!!!

聖誕老毛:]
thzzzzzz 你個banban ..
超多sayu .. 我好愛 !
臭mo .. 你好令牙 ! {甜言物語}  xddd "
po張清dgala .. 比個膽你 ! *v*
merrrrry christmasssssss ! =]

u all are my important fd !! :]

Nice to meet you : )

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Demon.
吹水師父

會員編號 148217
精華 0
積分 15777
帖子 9456
威望 0 點
I-See幣 26226 錢
GAME幣 95 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2006-4-5
註冊天數 6661
狀態 離線
  只顯示 Demon. 的帖子
我整得仲慢 :)
鐘意就好了.. >V<
我沒小靴咁索 xdd
p0 了..yeahyeah >33<
happy X'maSss!!
thAnk y0u .. i L0ve y0u >333<

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
RAIKE
吹水之臣

會員編號 52862
精華 1
積分 21245
帖子 13447
威望 6 點
I-See幣 208466 錢
GAME幣 185 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2005-10-12
註冊天數 6837
來自 est mes pensée
狀態 離線
  只顯示 RAIKE 的帖子
沒錯
是 ueto
邊個打 uteo .. 我會殺左佢
------------------
你唔係最遲的吧 xp
排圖排得幾正
謝謝 her 的 靚靚 aya ban

整圖 .. 好似在上年的11 月
見到人地 d head 好靚
之後就開始整了 ... xp
之後變左興趣 . haha
---------------------------

一時手快打錯了吧 =3=
以後要慢慢打
但閃曾經有打錯嗎

------------------------
真的打錯了 T^T
算吧 .. 唔緊要 ^o^

頂部
herher``
頭像師父

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章

會員編號 29620
精華 0
積分 48987
帖子 28567
威望 3 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 PUI.
閱讀權限 220
註冊天數 6894
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 hazuki 於 2006-12-23 03:44 PM 發表
我整得仲慢 :)
鐘意就好了.. >V<
我沒小靴咁索 xdd
p0 了..yeahyeah >33<
happy X'maSss!!
thAnk y0u .. i L0ve y0u >333<

痴線ga .. 冇你咁索ah .. xdd "
正 .. po正面ahhh .. xdd "
love u ! =]

QUOTE:
原帖由 raikeee 於 2006-12-23 03:51 PM 發表
沒錯
是 ueto
邊個打 uteo .. 我會殺左佢
------------------
你唔係最遲的吧 xp
排圖排得幾正
謝謝 her 的 靚靚 aya ban

整圖 .. 好似在上年的11 月
見到人地 d head 好靚
之後就開始整了 ... xp
...

閃打uteo ga .. xd
你自己係devil po 都係打uteolor .. 哈哈 .. xdd "
傻瓜 .. xddd "

頂部
cat.
吹水學徒
big girls dont cry

會員編號 361
精華 4
積分 8616
帖子 1264
威望 16 點
I-See幣 170019 錢
GAME幣 6703 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2004-10-29
註冊天數 7185
來自 ♥♥♥
狀態 離線
  只顯示 cat. 的帖子
難得你仲記得我鐘意ai -3- 你好好記性 XD
不過都係鐘意FIONA同MONIE多D XD
我CHRISTMAS留係屋企溫書 =.=" 十分之陰公 =_,=
咁你呢 ?去邊度玩 =v=

--------------------------------------------------------------------------

THX YOUR BANNER, 好正啊 XD
thank you

♥ leona lewis ♥
頂部
喵喵..y]
吹水中手
喵//

會員編號 2074
精華 2
積分 13656
帖子 3950
威望 7 點
I-See幣 26410 錢
GAME幣 2684 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-2-18
註冊天數 7072
狀態 離線
  只顯示 喵喵..y] 的帖子
一上黎就見到有人送野比我,,,
好開心..^^
我就黎考試...回唔到禮住//
等新年先送la~XD

love you~>v<

馬騮舞后..XD

頂部
TWING (wingyi)
頭像師父
Mr.TW

榮譽勳章
 勳章名稱:熊仔風格章
勳章介紹:熊仔風格設計比賽獎勵  

會員編號 48220
精華 2
積分 23447
帖子 12105
威望 41 點
I-See幣 382270 錢
GAME幣 631 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊 2005-10-2
註冊天數 6847
狀態 離線
  只顯示 TWING 的帖子
聖誕真係特別開心呢

你對我的感覺果然很特別....而言係第1次聽到的XDD

第1次聽人咁講....哈

我生日又排都未到呀 ....

暑假既時候就係了 .. 7月31

XD到時就16了 ... 老了 ..唉

THX 你既BAN ....

好有神秘感呀 ....

頂部
herher``
頭像師父

榮譽勳章

會員編號 29620
精華 0
積分 48987
帖子 28567
威望 3 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 PUI.
閱讀權限 220
註冊天數 6894
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 cat. 於 2006-12-23 04:14 PM 發表
難得你仲記得我鐘意ai -3- 你好好記性 XD
不過都係鐘意FIONA同MONIE多D XD
我CHRISTMAS留係屋企溫書 =.=" 十分之陰公 =_,=
咁你呢 ?去邊度玩 =v=

-------------------------------------------------- ...

hahaaaa ..  o ... xddd
咁慘ah .. 加油努力 =]
很勤力喔 !! xddd "
我 .. 不嬲都留係homegala .. xdd
可能有家庭活動掛 .. =v- " xd

QUOTE:
原帖由 _喵_sY! 於 2006-12-23 04:41 PM 發表
一上黎就見到有人送野比我,,,
好開心..^^
我就黎考試...回唔到禮住//
等新年先送la~XD

love you~>v<

你上黎naaa .. 好耐冇見 .. xdd "
又考試 .. t33t 我考完nnnn年lu .. -3- "
你鐘2la .. love u >v<

QUOTE:
原帖由 TWINKLE:} 於 2006-12-23 05:19 PM 發表
聖誕真係特別開心呢

你對我的感覺果然很特別....而言係第1次聽到的XDD

第1次聽人咁講....哈

我生日又排都未到呀 ....

暑假既時候就係了 .. 7月31

XD到時就16了 ... 老了 ..唉

THX 你既BAN .... ...

點解咁開心 !? 梗係收到我dban好開心 .. xddddd -v- "  xd
真ge .. xddd "
唔係好老je ..
唔駛thzzzz la .. 咁熟 .. xdd "  {扮熟lor} xd

頂部

初級會員
嗨` MAKIYO`^0^XD

會員編號 2536
精華 0
積分 1173
帖子 129
威望 0 點
I-See幣 11212 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-3-14
註冊天數 7048
來自 泡仔`
狀態 離線
  只顯示 泡 的帖子
/3333\  你令我實在太感動了 ...
傻瓜 ...*V*
謝謝你的BAN *V* ..
美貴 ..實在太合我口味   >33<

頂部
ying:)
吹水高手

會員編號 7098
精華 2
積分 15622
帖子 4838
威望 9 點
I-See幣 54867 錢
GAME幣 114 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2005-5-27
註冊天數 6975
狀態 離線
  只顯示 ying:) 的帖子
siuher i l0ve y0u!
我有出黎玩架x). 但冇去頭區回p0st姐^v^ haha.
我電腦太多野呀;開吾到ps-,-!  宜加狂刪野/3\
冇左ps s1n想整ban;有ps果陣又開刀吾開. 好後悔呢\3/.

thz siuher的gift. 好美的紗由咧;我一開到ps就整你的gift*3*!
我愛你xd.

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...