加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 帽 送 2 0 0 7 . ..[6TH - YEE, 戀, Margaret, Kathy]
載入中 ...
牙帽'' (TANAKA REDHAT)
贊助會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See壇主章
勳章介紹:壇主的象徵    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:熊仔風格章
勳章介紹:熊仔風格設計比賽獎勵    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上  

會員編號 2989
精華 1
積分 15734
帖子 6076
威望 85 點
I-See幣 476541 錢
GAME幣 165 個
MSN宣傳 546 次
性別  女
配偶 牙豆''
閱讀權限 220
註冊 2005-3-21
註冊天數 7048
狀態 離線
  只顯示 牙帽'' 的帖子
帽 送 2 0 0 7 . ..[6TH - YEE, 戀, Margaret, Kathy]

果個X'MAS噤怏又過左. ..整唔哂BANNER. ..
加上上次的BANNER. ..好樣衰整得= = . ..
都係整過. ..LEI個POST FOR 2007年. ..

第1個會係KOEY先. ..SAYU新寫真. ..
佢真係好耐冇出過個人寫真了. ..
..........

2ND
KOEY,KI, YIMG, YEE

今日一放工就fly左返屋企. ..眼訓到我丫= = . ..
今日好努力噤整左幾個banner. ..
當然. .我最愛既AR人都有份. ..XD
不過整2個FOR 5個人XD. ..
HATKIYEE的是REINA同MIKI. .我有意C的架. ..
知你地2個鍾意MIKI. ..而我又鍾E REINA. ..XD
而HATKOEYYING果個就勁喇. ..
有我愛既田中. ..KOEY愛既SAYU同YING仔愛既ERI. ..
幾勁呀我. ..XD. ...

仲有一個係整比BEBE的. ..
我唔記得有冇整過BANNER比你. ..
.................

之後係RAIKE. .. 生日快樂呢. ..
你生日同X'MAS我都係冇整BANNER比你. ..
...............

3RD
Miya-ki :::
今日唔該哂你比個CB我唸. ..
但到而加都係DL左21%= = . . .
...................

4TH HER
知你鍾意SAYU. ..XD. ..一定係整SAYU的
.............

5TH
戀戀. ..好耐好耐冇整過野比你. ..一定=V=""
記得你上次整左BANNER都未回野比你. .
今日好累. ..所以都係整左ICON. ..
LEI張相我好鍾意. ..XD. ..
HAPPY NEW YEAR @ 2007

DEVIL
我知你鍾意山P. ..
今期有得睇白虎門. ..星期6,日都有. ..XD
................

6TH
Margaret::
第1就係公起你成為isee總版啦. . ..xd
都仲未同你講. ..睇黎你生日呢. ..1月6日??
同我一個好朋友一樣. ..生日快樂. ..
仲有就係HAPPY NEW YEAR @ 2007喇. ..
努力. ..

KATHY::
唔知點解我一唸起你就記得係AI. ..
XD. ..真係覺得係好鍾意AI. ..>V<. ..
今次用嬲張杷係新相黎枚. ..
不過整出黎就= = . ..真係. ..唔識講. ..
XD. ..HAPPY NEW YEAR

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
:Kaikoey:
贊助會員
(啊?)

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 29
精華 8
積分 11412
帖子 5297
威望 59 點
I-See幣 30183 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 牙盈''
閱讀權限 220
註冊 2004-8-22
註冊天數 7259
來自 ^___^
狀態 離線
  只顯示 :Kaikoey: 的帖子
*vvvvv*` 多謝帽帽先 xd
嗚嗚嗚 .. 等死我啦 .. sayu終於出左個人寫真 -v- .. xd
我鐘意個個咩咩咩 !?  xd 牙戒 xd`!? hahaha ... 我刀知佢d圖難搵 -v- xd
個ban好令 =] xd thz 帽帽 xd

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
贊助會員

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:熊仔風格設計比賽獎勵    勳章名稱:MSN宣傳大使

會員編號 2989
精華 1
積分 15734
帖子 6076
威望 85 點
GAME幣 165 個
MSN宣傳 546 次
性別  女
配偶 牙豆''
閱讀權限 220
註冊天數 7048
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 牙糕'' 於 2006-12-26 10:24 PM 發表
*vvvvv*` 多謝帽帽先 xd
嗚嗚嗚 .. 等死我啦 .. sayu終於出左個人寫真 -v- .. xd
我鐘意個個咩咩咩 !?  xd 牙戒 xd`!? hahaha ... 我刀知佢d圖難搵 -v- xd
個ban好令 =] xd thz 帽帽 xd

回個POST個UP返先. ..XD. ..
一陣比人話我呃POST. ..
是就是佢了. ..唔識整圖. ..
KOEY見到我ON MSN可以SEND比我MA. ..>V<??

頂部
ying:)
吹水高手

會員編號 7098
精華 2
積分 15622
帖子 4838
威望 9 點
I-See幣 54867 錢
GAME幣 114 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2005-5-27
註冊天數 6981
狀態 離線
  只顯示 ying:) 的帖子
..              多識帽帽 *w* ..  真系估吾到會有我 xd
            你有送比我 xd  系你做板主果陣 xd  ,,  好正點的ban *w*!

thz 帽帽帽帽帽帽帽帽 >v<

頂部
牙盈''
贊助會員
絶対玉木主義!

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 3327
精華 4
積分 11670
帖子 3570
威望 5 點
I-See幣 88946 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 :Kaikoey:
閱讀權限 220
註冊 2005-4-3
註冊天數 7035
來自 tamaki-ism
狀態 離線
  只顯示 牙盈'' 的帖子
唷唷
一早都話帽仔勁架啦 XD
好鐘意呢個 banner 真係
feel 正爆耶

唷唷好想快 d 用 X]

頂部
RAIKE
吹水之臣

會員編號 52862
精華 1
積分 21245
帖子 13447
威望 6 點
I-See幣 208466 錢
GAME幣 185 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2005-10-12
註冊天數 6842
來自 est mes pensée
狀態 離線
  只顯示 RAIKE 的帖子
謝謝帽帽呢
看到時很驚訝呢 x]
弄男的難 .. 但你弄龜弄得很好呢 xpp
很美的 maki
我也沒有送吧 xpp
新年禮就補返聖誕冇送的了
再次感謝 田中小帽 xpp

頂部
贊助會員

榮譽勳章

會員編號 2989
精華 1
積分 15734
帖子 6076
威望 85 點
GAME幣 165 個
MSN宣傳 546 次
性別  女
配偶 牙豆''
閱讀權限 220
註冊天數 7048
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 siube` 於 2006-12-31 09:07 AM 發表
..              多識帽帽 *w* ..  真系估吾到會有我 xd
            你有送比我 xd  系你做板主果陣 xd  ,,  好正點的ban *w*!

thz 帽帽帽帽帽帽帽帽 >v<

XD. ..估不到LEI.. ..噤如果真係的話. . .
果時真係好耐之前= = . ..噤我地都識左好耐@0@
唔知呀. .你地改名改得太多. ..開始唔知邊個打邊個=/\=""

頂部
贊助會員

榮譽勳章

會員編號 2989
精華 1
積分 15734
帖子 6076
威望 85 點
GAME幣 165 個
MSN宣傳 546 次
性別  女
配偶 牙豆''
閱讀權限 220
註冊天數 7048
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 牙盈'' 於 2006-12-31 01:59 PM 發表
唷唷
一早都話帽仔勁架啦 XD
好鐘意呢個 banner 真係
feel 正爆耶

唷唷好想快 d 用 X]

YING仔你真係- - . ..又係到玩我. ..XD. ..
個BANNER的確好岩我地幾個呢. ../
今日同KOEY講電話. ..佢都係噤講呢. ..
係囉. ..唔知邊時可以用簽名檔=V="""
OMG

頂部
贊助會員

榮譽勳章

會員編號 2989
精華 1
積分 15734
帖子 6076
威望 85 點
GAME幣 165 個
MSN宣傳 546 次
性別  女
配偶 牙豆''
閱讀權限 220
註冊天數 7048
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 raikeee 於 2006-12-31 02:09 PM 發表
謝謝帽帽呢
看到時很驚訝呢 x]
弄男的難 .. 但你弄龜弄得很好呢 xpp
很美的 maki
我也沒有送吧 xpp
新年禮就補返聖誕冇送的了
再次感謝 田中小帽 xpp

不是吧. ..我整男BAN. ..要用好多時間= = . ..
真係整得唔好. ..你整得比我好好多呢. ..
好攪笑. .田中小帽. ..我愛LEI個名 . ..XD. ..
HAPPY NEW YEAR; HAPPY BIRTHDAY & MERRY X'MAS. ..
一個BANNER可以回返3句野比你. .XD

頂部
Miyaki。 (祺 =])
分區版主
琪琪♥

會員編號 29955
精華 0
積分 19074
帖子 6064
威望 8 點
I-See幣 111512 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Kathy..
閱讀權限 210
註冊 2005-8-17
註冊天數 6899
來自 囧囧星
狀態 離線
喲喲喲. , ..不用些喇. ,..,
不過那條link我dl極都是0 =口-
所以你有21算好了xD
PART 2都UP好了. , ...,轉頭PM俾你=W-
絕對沒有整錯喔. ,...MAKI正是大本哩>V<
美得很正. , ..,,FEEL也超捧!!
些帽>W<

新H!P相冊♥

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...