加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [[原創]]____請你讓我×醜得漂亮〃愛得精彩))*
載入中 ...
魷魚
初生嬰兒

會員編號 30222
精華 0
積分 697
帖子 33
威望 0 點
I-See幣 11176 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-8-17
註冊天數 6849
來自 天國*
狀態 離線
  只顯示 魷魚 的帖子
[[原創]]____請你讓我×醜得漂亮〃愛得精彩))*

女主角:趙詠丹,,花名 [[旦旦]]   得樣唔多靚*
                屋企雖然唔係好有$$$,,,但心地善良[[成日幫d有需要ge人]] ..
                對啊銘一見鐘情喔,,!!!

姚嘉瑜,,花名[[啊瑜/小妖精]]  靚女一名..活潑精靈*
                係有錢女一名,,成日幫旦旦...
                同旦旦係 best Friend識左10年咁耐嫁啦,,=]"""
                開頭都係鐘意啊銘嫁,,但最後竟然同左啊鋒一齊......

吳桐,,花名:[[桐桐]]  得樣生得OK*
                成日同旦旦、啊瑜玩開,,,有黑社會背景!!!
                不過鐘意ge就系,,,,,,,??!!
                遲d因為救左鐘意ge人而死........

男主角:劉海銘,,花名[[啊銘]]  校草一名*
    有錢仔一名..!!!
                花心,,成日講大話,,有黑社會背景,,,但最後為左.................願意放棄所有!!
                係一位留級生黎嫁,,,=]"""

成冠鋒,,花名[[啊鋒]]  靚仔一名..超cool*
                都係有錢仔一名,,但無啊銘咁有錢!!!
                同啊銘不打不相識ge 好兄弟,,!!!
                一直搵緊雙胞胎細佬,,!!!
                鐘意桐桐,,但最後會同左啊瑜一齊....

成冠霆,,花名[[冠霆]]   靚仔一名,,但唔cool*
                係啊鋒個雙胞胎細路,,,但細細果已經失蹤左...
                鐘意啊瑜,,=]""

其他配角遲d先介紹,,請大家多多支持...
我第1次作咋=]""

***返屋企途中***

旦:丫瑜阿,,話咁快就讀完我大學啦...你諗住搵咩工做啊?!!
瑜:嘩..""我無諗過做野嫁,,我淨係諗住快d識返個靚仔,,嫁個有錢人咋喔""=_________=""
旦:超,,,你搵到先算喇...嘻嘻=]""
瑜:呵,,你睇下點....唔洗一個星期就溝返件型仔你睇,,,以我34c,,24,,32ge身材,,我就唔信無人要..哈×2
旦:嘻...你屋企都咁有錢同又靚又有身材....洗咩出去溝都大把男仔送上門喇...   [[自卑中]]
瑜:對唔住啊,,,我講下笑咋...不過我請你飲返野當賠罪啊,,,嘻..[[單單眼仔,,超可愛]]
旦:嗯,,好啊.....

***咖啡室入面***

桐:HI,,旦旦、啊瑜...又會咁岩GE=]""
瑜:呵,,,係囉...e...個果你條仔啊??幾靚仔喔"""
[[銘望緊過黎,,佢ge眼神已經吸引左旦旦喇...旦旦都佢一見鐘情,,可惜....佢自問樣唔靚,,又無身材,,啊銘點會睇得中佢啊!!]]
桐:緊係唔係喇...朋友黎咋...介紹你地識啊!!!泥個係啊銘,,泥個係旦旦,,而泥位靚女就係啊瑜[[面紅]]
銘:e,,你咁似係初禾大學GE校花ge....我留意左你地耐嫁喇!!![話緊啊瑜]]
瑜:下..你點知我係初禾大學ge學生嫁,,,唔同你鐘意我??!!呵×2...講下咋!![[心諗..溝到一件正野..呵]]
桐:好啦好啦你地,,唔洗理我地2個嫁喇.....哼><""
銘:今晚食飯啊..我請...係***disco 到等=]""你地記得著靚d啊!!我走先喇..88
[[旦旦見佢地咁好傾..而自已一句都搭唔上...好妒忌同滿滿不樂]]
桐、旦、桐:88!!
旦:呵..有人發哂姣係到溝仔喔""...
桐:咪係囉...我都未試過同佢咁好傾嫁...話哂佢都係我地嘉會大學ge校草啊,,真係溝得過喔""
瑜:妖~你地咪一人一句喇...我見佢咁靚仔又周身名牌先睇得上眼咋..呵><旦旦啊,,,你覺得佢點啊?
旦:幾好掛,,人又靚仔、又有錢、最緊要佢鐘意你丫麻,,!![[唔開心咁講]]
瑜:呵..咁又係..做咩啊你..唔開心咁ge樣...驚我有仔唔理你啊??!!我唔會嫁喔""你係我最好朋友黎嫁麻...
旦:傻喇..邊有唔開心啊..桐桐可??[[好努力扮開心]]
桐:係囉...我都覺得你無事!!!係喇,,,我地快d返屋企扮靚靚,,今晚再出黎浦喇...
旦:我唔去喇,,,沉日都好夜先訓[[講大話,,其實係唔想去到見到啊瑜同啊銘係咁傾,,無佢份]]
瑜:唔好喇..你唔去..我都唔去嫁....最多錫膽你啦>3<嘻,,[[咁就啜左落旦旦面到喇]]
桐:e,,好想打你地2位囉,,唔該!!!
瑜:呵,,唔俾啊?!!我去埋單先.....
桐:記得今晚著靚d啊,,準時到啊!!88
旦:其實.....我真係唔多想去啊!!!!!!!!!
桐:唔好咁掃興喇,,我走喇...你唔黎我嬲嫁!!嘻=]""
旦:唉~咁好喇..8

***旦旦間房***

旦旦心諗死喇,,,無可能嫁!!我點會鐘意左佢嫁...............唉!!點算啊,,,唔想去啊,,但又好想見到佢喔"""

愛你是孤單的心事 不懂你微笑的意思. 只能像一朵向日葵在夜裡默默的堅持〈===電話響

旦:喂,,我今晚唔去喇...屋企人唔俾我出夜街啊[[又講大話= ="']]
瑜:你講大話啊...你屋企人都唔理你ge,,傻婆有心事丫??!!點解唔想去者,,,當陪下我囉!!
旦:嘻,,咁都俾你睇得出,,,無啊...我又唔識扮靚,,又無身材,,又唔識講野...去到咪失禮你地!!=______=""
瑜:呵,,我過黎幫你扮靚囉...好無??!!
旦:唔洗喇,,,咁麻煩.......我泥d人點扮都唔靚嫁啦....
瑜:正一傻婆黎嫁,,=]""點會喔""唔好成日亂諗野喇.....
叮噹,,叮噹,,叮噹〈=== 泥個時候有人禁鐘...
旦:等等啊....

大家估下係邊個黎ge??!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
sherman
初生嬰兒

會員編號 240401
精華 0
積分 396
帖子 23
威望 0 點
I-See幣 11103 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-12-3
註冊天數 6375
狀態 離線
  只顯示 sherman 的帖子
好想快D睇牙!!!!!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
魷魚
初生嬰兒

會員編號 30222
精華 0
積分 697
帖子 33
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6849
來自 天國*
狀態 離線
  只顯示 魷魚 的帖子

QUOTE:
原帖由 sherman 於 2007-1-6 12:14 AM 發表
好想快D睇牙!!!!!!

就有喇,,唔好意思啊,,要你等=]""

頂部
◆TiSSuEs◇
初級會員
【黑╳眼】

會員編號 246206
精華 0
積分 1045
帖子 125
威望 0 點
I-See幣 13412 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-13
註冊天數 6365
狀態 離線
  只顯示 ◆TiSSuEs◇ 的帖子
好想睇ar......

頂部
^^傻妹妹
中級會員

會員編號 244048
精華 0
積分 1121
帖子 361
威望 0 點
I-See幣 11488 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-9
註冊天數 6369
狀態 離線
  只顯示 ^^傻妹妹 的帖子
好好好好好好想睇a

頂部
魷魚
初生嬰兒

會員編號 30222
精華 0
積分 697
帖子 33
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6849
來自 天國*
狀態 離線
  只顯示 魷魚 的帖子

QUOTE:
原帖由 ^^傻妹妹 於 2007-1-6 01:06 PM 發表
好好好好好好想睇a

出左喇,,=""估下係邊個,,,,

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...