加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原] 因為愛所以愛? {暫名}{}粗口}
載入中 ...
細魚
初級會員

會員編號 194308
精華 0
積分 566
帖子 222
威望 0 點
I-See幣 12190 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-7-28
註冊天數 6503
狀態 離線
  只顯示 細魚 的帖子
[原] 因為愛所以愛? {暫名}{}粗口}

[原] 因為愛所以愛? {暫名}{}粗口}

故事人物:::

女::
欣: 班花十級花{第 2 位}爆令女 得意妹  好身材好串得 0k打得 幾有料 對人一心一意 憎姣婆  0k有米
雯: 串得 細膽 吾算好令無欣甘令 憎姣婆 對人幾好 有米 {班花}{第 2 位}
卓: 吾系串好得 吾打得 憎姣婆   一般有米
景: 串得 吾打得 得意妹 同欣好似樣 憎姣婆 0k有米
{4 位 金花 }{班中大家姐}{無人吾聽欣話}
{ 4 個一齊住 }
男::
俊: 爆令仔 各位女FaNS 好有米十有料 好花心 好打得十串得不過識左欣之後...
文: 令仔 無俊甘令仔 有米十0K有料 專一 打得 串得
麒: 令仔 打得  串得 吾系好有米
濤: 0K 令仔  OK有米 爆花心 成日落D媾女 打得
{4 個一齊住} {班中大佬既大佬}

姣婆::
怡: 樣柒 身材吾掂 成日以為自己令女 見仔就媾 見女就打 扮大家姐
花: 同怡同類 成日俾怡利用 怡做咩就做咩

做個FD,,
MSN:alexia_23470875@hotail.com
xanga:http://www.xanga.com/badfishb
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
mango.__.
高級會員

會員編號 13801
精華 1
積分 7398
帖子 620
威望 4 點
I-See幣 13629 錢
GAME幣 15704 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 shark
閱讀權限 90
註冊 2005-6-23
註冊天數 6903
來自 l0ve`-]
狀態 離線
  只顯示 mango.__. 的帖子
SUP* PO LA" >3<

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
細魚
初級會員

會員編號 194308
精華 0
積分 566
帖子 222
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6503
狀態 離線
  只顯示 細魚 的帖子
第 1 話 ::

8:00 A.M

欣: 屌 .. 快D起身拉..你地 3 位令女.. 令仔牙..
雯,卓,景: 下.. 令仔? 邊度牙?
欣: 你屎忽牙!!
雯,卓,景: 就黎忽你嫁拉..
欣: 無奈囉..叫你地起身又吾起..米坤你地囉..真系好坤..=]
雯,卓,景: 超.. 甘Q早起身扛柒咩..
欣: ah! 米甘拉..話哂第 1 日..
雯: 第 1 日又點牙..BAND 3 ..
欣: 吾好講拉..快D拉.俾 5 分鐘你地..之後出門口..1 2 3 開始計時
卓: FUCK! 邊個同我搶廁所生仔無屎忽..
雯: 車..都無諗住生仔
景: 哈..你地 2 位姐姐慢慢嘈拉..我去先拉.
雯: 屌..我換 3 先 ..
卓: 雯雯豬..等陣,
雯: 嘩....HELP!
景: OK拉..我換校服先.
雯: 我著鞋先..
卓: 我著完鞋拉..呵..
雯十卓: 廁所.. {無計..一齊}
欣: 仲有半分鐘 ..
雯十景十卓: 攪掂拉..大家姐..
欣: 受吾起..走拉..

{課室}
MISS: 早晨..
ALL: 乜甘早牙..
MISS: 吾早..今日有4位插班生.
俊: 又邊撚個牙..
麒十濤: 吾好嘈住先拉...可能系令女呢..
俊: 甘又系喎..
文: 系? 依家單身貴族..媾番個都好..呵
MISS: 4 位女同學入黎牙..
ALL 男: 嘩..令..得意..索爆牙..
俊十麒十文十濤: 屌你牙.. 幾時輪到你媾牙..
ALL男: 系既..對吾住大佬..
ALL女: 嘩..甘都叫索我米仲索..
怡: 俊俊豬..我索D定佢地索D牙..{摸俊}
俊: 死開D拉...你咩新鮮蘿蔔皮..
怡: 野..俊俊牙..好衰嫁你..
俊: 屌.. {COM左怡一巴}
欣: 哈哈..
怡: 衝出去.. {老啤欣} 屌你..你無撚野牙..笑咩牙{想COM欣}
欣: 點牙..姐姐仔..你有撚嫁?想屌我牙? 屌拉..
怡: 串我..你知吾知我邊個牙..{COM欣}
欣: 捉住怡..COM返怡..又吾系串你吾起..我點知你系邊個牙..甘你知吾知我邊個牙!!
ALL: 知..浩哥牙妹..{浩 : 牙欣既牙哥 黑社會大佬 無人不識}
怡: 又如何牙!! 欣: 無..吾想死就乖乖地返埋位..
怡: 你好野!
欣:我梗系好野拉..我第 1 日返學就要俾我話..
花: 怡姐..你有冇事牙?
怡: 無..等陣拉個 8 婆去廁所..帶埋工具..識吾識做..
花: 系既...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

回我NA=]*

2 . 3 個 回就PO

做個FD,,
MSN:alexia_23470875@hotail.com
xanga:http://www.xanga.com/badfishb
頂部
maniii.
吹水之臣
♥森霸王<3

會員編號 41863
精華 1
積分 23825
帖子 12479
威望 4 點
I-See幣 53188 錢
GAME幣 235 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2005-9-17
註冊天數 6818
狀態 離線
  只顯示 maniii. 的帖子
其實你係咪post錯區= =

頂部
果..
初級會員
果,,,子>333<*

會員編號 196699
精華 0
積分 204
帖子 299
威望 0 點
I-See幣 8766 錢
GAME幣 311 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-8-3
註冊天數 6497
狀態 離線
  只顯示 果.. 的帖子
係咪唔係po係呢到呢@@?
唔錯喔..
我要睇埋落去>v<

頂部
細魚
初級會員

會員編號 194308
精華 0
積分 566
帖子 222
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6503
狀態 離線
  只顯示 細魚 的帖子
嗯嗯...

我吾知PO系邊-33-"

米PO左系度囉--"

做個FD,,
頂部
細魚
初級會員

會員編號 194308
精華 0
積分 566
帖子 222
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6503
狀態 離線
  只顯示 細魚 的帖子
第 2 話 ::

鈴鈴...{放學既鐘聲}
MISS : BI*
ALL:   BI*
怡: 牙花..準備好未.!?
花:下.. 怡姐..準備咩牙..?
怡: 你牙媽..準備咩都吾知.!? 小息講講嫁..
花: 喔..我明拉..梗系準備好拉..
怡: 嗯..你約欣去廁所..
花: 系既..

{欣佢地..}
花: 牙欣..
欣: 花?? 咩事牙?
雯: 又野就快D講..吾好欣欣聲..牙欣你地D姣婆叫嫁..
景十卓: 米系囉..
花: 怡姐叫我約你去廁所牙..
欣: 去廁所做乜撚野牙..我都吾想去..
花: 行拉..
欣: 吾去..你吹咩..
花: 你...
欣: 我咩牙我..
花: 無..
雯十景十卓: 算拉..吾緊要.我地一齊..
花: 甘..好啦..
欣: 行拉..阻住哂我D時間..
花: 入去拉{推佢地 4 個}
欣十景十雯十卓: FUCK YOU MOTHER ! 推乜撚野牙..自己識行..
怡: E..黎拉?
欣十景十雯十卓: 點撚樣牙..
怡: {指住欣}你牙..
欣: 我咩牙..手指指無禮貌..
怡: 你做乜搶我條仔牙..
欣: 咩牙..邊個系你條仔甘勁牙..
怡: 俊俊囉..{姣爆}
欣: 嘩..乜系牙..我都吾系俊俊條女{扮姣}
怡: 你條撚樣牙..{拎CUTTER出黎}
欣: 咩撚樣牙..
怡: 我要你變成醜八怪..
欣: BABY!上..
欣十景十雯十卓: 衝牙..
{欣十景十雯十卓 吾洗 5 野就打到 2 個姣婆死死下 }
欣十景十雯十卓: 點牙..!?
怡: {淆} 你好野..下次小心D牙..走.
甘岩俊佢地經過..
牙俊有咩反應呢..!?

做個FD,,
頂部
細魚
初級會員

會員編號 194308
精華 0
積分 566
帖子 222
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6503
狀態 離線
  只顯示 細魚 的帖子
上一話提到.. 牙怡俾 4 位金花打完之後出黎見到牙俊

第 3 話 ::

怡: 俊俊豬>33<" 你睇下我..嗚嗚...俾牙欣班仆街打成我甘牙..痛死我拉..醜死怪拉..點見人牙..
俊: 超..咩牙欣班仆街..講野小心D喎.. 你不嬲都甘樣衰嫁拉.. 有冇分別呢..
怡: 野..乜你甘嫁..吾制唷..錫番我先..{姣爆}
俊: 食撚屎拉你..{打左怡一拳}
怡: 野..麒麒豬..甘你錫番-33-" {又姣}
麒: 0n9..{又打左怡一拳}
怡: 野..吾制唷...甘你甘既..喔..明拉..你地想同我咩咩.嘻..{姣姣姣爆..發緊白日夢}
麒十文十濤十俊: 上牙..{系甘打怡}
怡: 哎唷..痛死我拉..不過好HIGT唷..{姣}
麒十文十濤十俊:癲嫁..

{4 位金花岩岩系廁所出黎}
欣十卓十雯十景: 嘩..怡姐乜攪成甘牙..傷上加傷..陰公..
麒十文十濤十俊: 下..乜你岩岩都俾人打完牙
怡: 嗯..錫番..
欣: 姐姐錫番好吾好..!?
怡: 吾好..
欣: 你想我都吾會拉..KAI子..
怡: 車..串我..
欣: 串你米串你囉..又吾系串你吾起..你車我..
怡: 車你米車你囉..又吾系車你吾起..
欣: 系..真系人見人愛,車見車蛓..哈.你有車咩..
怡: 我...{淆}走左
麒十文十濤十俊十欣十卓十雯十景: 88拉..小心D牙..姣婆..{哈哈}
俊: HI.你好=]*{心: 好令女下..一定要媾到佢}
欣: 你同我講野牙.?{心: 幾令仔WO..不過好似花心}
俊: 系牙..{心: 梗系拉}
欣: 喔..HI..你好..咩事..!?{莫非既媾我??哈}
俊: 我叫牙俊..你呢..
欣: 我叫牙欣..依位叫牙景.牙雯.牙卓..{指住佢地}
俊: 喔..依位叫牙麒.牙文.同濤{指住佢地}
欣十卓十雯十景: 你地好=]]*
麒十文十濤十俊: 你地好..做個FD牙..咩班?
欣十卓十雯十景: 好的..你地咩班我系米咩班囉..
麒十文十濤十俊: 喔..去邊..唱K好吾好..?
欣十卓十雯十景: 好牙..

{到左RED ROX}
俊: 唱愛得太遲..
文: 好..我地聽你唱..
俊: 好..{唱好D..表現比牙欣睇先}
俊: 最心痛是...{望住欣唱}
點知欣...喊喎
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
ah!
{ BaBY }
想知點解欣喊..
下集自有分{曉}

回PO吧..

做個FD,,
頂部
威風琳琳:D
吹水老手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 38707
精華 0
積分 8531
帖子 5802
威望 0 點
I-See幣 28199 錢
GAME幣 1023 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 彤兒`
閱讀權限 100
註冊 2005-9-7
註冊天數 6827
狀態 離線
唔錯w。R,,,
post more,,,
sup

頂部
ANNIE儀
吹水學徒

會員編號 36799
精華 0
積分 3415
帖子 1193
威望 0 點
I-See幣 15909 錢
GAME幣 305 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-9-1
註冊天數 6833
狀態 離線
  只顯示 ANNIE儀 的帖子
d詞語咁粗魯嫁∼不過咁先投入到角色
Good∼繼續加油XD

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...