加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 我想問....關於佢地既野...
載入中 ...
紫瑩瑩
高級會員

會員編號 157932
精華 0
積分 1410
帖子 531
威望 0 點
I-See幣 12672 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-4-28
註冊天數 6575
狀態 離線
  只顯示 紫瑩瑩 的帖子
我想問....關於佢地既野...

我想問你地有冇人有...

黑澀會美眉佢地唱既歌同mv牙..??

粉紅高壓電同甜心轟炸機係咩黎牙??

有佢地d歌比我牙..thzzz

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Gloria
吹水學徒
櫻櫻櫻櫻櫻櫻櫻櫻_’’

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 1622
精華 5
積分 8004
帖子 1353
威望 4 點
I-See幣 60338 錢
GAME幣 822 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-1-12
註冊天數 7047
來自 我又回來了”
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 紫瑩瑩 於 2007-1-9 08:58 PM 發表
我想問你地有冇人有...

黑澀會美眉佢地唱既歌同mv牙..??

粉紅高壓電同甜心轟炸機係咩黎牙??

有佢地d歌比我牙..thzzz

我有晒佢地出道至到宜+ ge歌同MV,,但係唔可以係LEE度比你’’

佢地一出道第一隻碟係9個人的,,叫做「我愛黑澀會」''
佢地第二隻碟分成兩組人,,一組叫「粉紅高壓電」
成員有大牙隊長,,鬼鬼,,APPLE,,小蠻同丫頭
另一組就叫「甜心轟炸機」,,成員有MEIMEI隊長,,彤彤,,筱婕同埋小薰
「粉紅高壓電」有五個人..「甜心轟炸機」有四個''
今次佢地要比賽..佢地分別每組出一隻碟..睇下邊組成績好D’’
同埋仲有個人賽,,要人投票睇下邊個最受歡迎''
宜+碟的成績係由「粉紅高壓電」好D,,而個人賽就由鬼鬼帶緊頭''

仲有佢地兩個人每組都要做一個任務''
「粉紅高壓電」因為成員的舞蹈天份差..所以佢地GE任務係要去一個舞蹈比賽''
係一個正式的比賽..要同埋其他人一齊比賽''
結果一定要係隊長大牙同埋是但一個組員可以入到決賽..咁就算過關''

而令一組「甜心轟炸機」因為MEIMEI的關係=口=''
所以佢地GE任務係要全組人一齊減肥十公斤''
就啫係話佢地要全部人加埋要減左十公斤先可以過關''
其中MEIMEI要減肥4公斤,,其他就平分''

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
紫瑩瑩
高級會員

會員編號 157932
精華 0
積分 1410
帖子 531
威望 0 點
I-See幣 12672 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-4-28
註冊天數 6575
狀態 離線
  只顯示 紫瑩瑩 的帖子
哦哦..我明啦...
thzzz牙...

頂部
YIP0610
初生嬰兒

會員編號 217304
精華 0
積分 367
帖子 8
威望 0 點
I-See幣 11008 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-10-5
註冊天數 6415
狀態 離線
  只顯示 YIP0610 的帖子

QUOTE:
原帖由 Gloria 於 2007-1-9 11:44 PM 發表

我有晒佢地出道至到宜+ ge歌同MV,,但係唔可以係LEE度比你’’

佢地一出道第一隻碟係9個人的,,叫做「我愛黑澀會」''
佢地第二隻碟分成兩組人,,一組叫「粉紅高壓電」
成員有大牙隊長,,鬼鬼,,APPLE ...

好想鬼鬼可以過到  !!!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...