加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 你地考試邊科最高分??  (單選) [參與投票的會員]
中文   5 (14.71%)
英文   10 (29.41%)
數學   7 (20.59%)
科學   4 (11.76%)
地理   2 (5.88%)
歷史   3 (8.82%)
普通話   1 (2.94%)
其他(要講出來bo)   2 (5.88%)

標題: 你地考試邊科最高分??
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙傻〞 的帖子
你地考試邊科最高分??

我就站時科學最高lor
歷史未比我地睇so吾知
咁你地呢??
重有幾多分-___________-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 *戀之櫻花* 的帖子
Haha....
竟然係普通話最高分=.=...
主科普通咋=3=

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 百厭妹 的帖子
我而家暫時刀係英文...
派左5科,,,,
刀炒左3科na*
T_T"

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙傻〞 的帖子
我e+要睇下歷史先可以下結論-___________

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 *____s!UwA] 的帖子
派都有七七八八.....
最高就係英文...
BUT...英文作文...我覺得會好差...

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 *戀之櫻花* 的帖子

QUOTE:
原帖由 sUkWa]] 於 2007-1-17 08:22 PM 發表
派都有七七八八.....
最高就係英文...
BUT...英文作文...我覺得會好差...

你兩個題目都做哂??
差唔多全班都係啦~當然包括我LA~

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 RAIn屎 的帖子
最高英文&歷史,,,
其他科都係合格多幾分,,,
地理炒梗!!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙傻〞 的帖子
我就科學同歷史最高lor

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙傻〞 的帖子
你地知吾知牙
我地班有條木咀呢
英文囉得高分呢
就好開心咁
係到同人地講yaya
佢得個科高比miss叫名
佢試下同我比下歷史,科學,英玲ar
全部都比miss or牙sir叫我個名出來(吾係好高分ja- -)
我囉咁高佢就吾敢同人ya bo

仲有牙
就係問格離個男仔d分
都吾知係咪媾佢+
不過佢都有望la
仲有
佢問格離個女仔
個女仔吾比佢睇
佢就走去"急"
佢睇到個女仔低分過佢
佢就話ya
你地話d人係咪好9牙
唉e d人正仆街木咀lor
整到個女仔吾開心
不過e條友我都好憎佢
真一犯眾憎
今日先痴住傻瓜同3某個人lor
又q住3a個人隻手
真係犯眾憎犯得太勁

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 SoyinG 的帖子
哈 哈 *

我 沒 有 溫 書 = = "

我 電 腦 是 最 高 分 的 = = "

也 是 全 班 最 高 = = "

但 都 是 沒 用 的 分 數 = 3 = "

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...