加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題:   "+憎 吾 憎 D 人 跟 風?!`  (單選) [參與投票的會員]
勁勁勁憎囉`   33 (53.23%)
勁 勁 憎 囉 `   8 (12.90%)
勁 憎 囉`   5 (8.06%)
憎 喇`   3 (4.84%)
一 般`   9 (14.52%)
少 少 憎`   2 (3.23%)
吾 憎`   2 (3.23%)

標題:   "+憎 吾 憎 D 人 跟 風?!`
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 寶寶金水 的帖子
暉暉你果時想串me??

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 【Siu琪】 的帖子

QUOTE:
原帖由 肥企鵝 於 2007-1-18 09:23 PM 發表
就系呢個''
幾日前個陣轉堂...我行過佢格黎諗住返位啦
同家寶傾緊計= =''    佢無神神寫野系我右手度
寫左個1字.....覺得佢好煩囉
想串佢個陣家寶又啤住我  頂佢個肺
真系唔明佢點解會有人鐘意佢同佢會有朋友 ...

其實梨講緊個個系米禾地講緊個個,,,,,,,

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

點解
點解             點解呀
咁點解你地一開始唔憎佢啦-.-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ◆`顛喵_ 的帖子

QUOTE:
原帖由 肥企鵝 於 2007-1-18 09:23 PM 發表
就系呢個''
幾日前個陣轉堂...我行過佢格黎諗住返位啦
同家寶傾緊計= =''    佢無神神寫野系我右手度
寫左個1字.....覺得佢好煩囉
想串佢個陣家寶又啤住我  頂佢個肺
真系唔明佢點解會有人鐘意佢同佢會有朋友 ...

嗯 嗯-333333-
佢 依 家 都 冇 乜 Fd 喇**
得 一 個 肯 同 佢 一 齊!!
佢 依 家 系 女 仔 入 面 犯 眾 憎 !!
連 吾 識 憎 人 gE 曉 芳 姐 都 吾 妥 佢=口-
慘 慘 也-口-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

早d講丫,佢咁衰,早d講咪唔溝佢lo

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 【Siu琪】 的帖子

QUOTE:
原帖由 顛喵﹏。 於 2007-1-18 09:29 PM 發表

嗯 嗯-333333-
佢 依 家 都 冇 乜 Fd 喇**
得 一 個 肯 同 佢 一 齊!!
佢 依 家 系 女 仔 入 面 犯 眾 憎 !!
連 吾 識 憎 人 gE 曉 芳 姐 都 吾 妥 佢=口-
慘 慘 也-口-

講真個句...,梨知吾知佢系屋企會鬧牙馬,,,,,,

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ◆`顛喵_ 的帖子

QUOTE:
原帖由 【Siu琪】 於 2007-1-18 09:30 PM 發表

講真個句...,梨知吾知佢系屋企會鬧牙馬,,,,,,

佢 都 話 佢 係 屋 |<成 日 鬧 牙 媽  囉!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

..

.....................

本帖最近評分記錄
YAN:D   2007-2-13 12:40 PM  代幣  -4   
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

其實你地識佢果陣,係佢做主動定你地做主動?????佢=你地好憎果個人

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

???????????

本帖最近評分記錄
YAN:D   2007-2-13 12:40 PM  代幣  -4   
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...