加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題:   "+憎 吾 憎 D 人 跟 風?!`  (單選) [參與投票的會員]
勁勁勁憎囉`   33 (53.23%)
勁 勁 憎 囉 `   8 (12.90%)
勁 憎 囉`   5 (8.06%)
憎 喇`   3 (4.84%)
一 般`   9 (14.52%)
少 少 憎`   2 (3.23%)
吾 憎`   2 (3.23%)

標題:   "+憎 吾 憎 D 人 跟 風?!`
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 【Siu琪】 的帖子

QUOTE:
原帖由 寶寶金水 於 2007-1-19 08:06 PM 發表
如果到時係咁,就等我出去幫佢.............xd=3=

真的馬,,,,刀時梨刀比人憎埋,,,,
甘就巧笑尼,,,,

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙傻〞 的帖子
唉,,,,
佢冇fd之後就走過來痴q住我la
到班bbq個陣
佢就好悶
冇fd同佢玩lu
不過仲有一個會同佢玩
就係仲意我地!e班某一個人個個la
同我同一行
佢發姣bo
好吾低得人地lo
人地識發姣
我地就吾識發姣
我連咩係姣都吾係太清楚lor

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 布丁-w- 於 2007-1-19 09:28 PM 發表
唉,,,,
佢冇fd之後就走過來痴q住我la
到班bbq個陣
佢就好悶
冇fd同佢玩lu
不過仲有一個會同佢玩
就係仲意我地!e班某一個人個個la
同我同一行
佢發姣bo
好吾低得人地lo
人地識發姣
我地就吾識發姣
我連 ...

講得巧牙,,,有人同佢反個時又吾見佢理下梨,,,
T中系梨吾系到個時話梨,,,,甘多人憎佢,,,
刀吾抵可憐的,,,,

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙傻〞 的帖子

QUOTE:
原帖由 【Siu琪】 於 2007-1-19 09:34 PM 發表

講得巧牙,,,有人同佢反個時又吾見佢理下梨,,,
T中系梨吾系到個時話梨,,,,甘多人憎佢,,,
刀吾抵可憐的,,,,

唉,,,,
佢?!
係你地後都同講你地la
好o"理"
!e既人就知o"理"咩意思

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ◆`顛喵_ 的帖子

QUOTE:
原帖由 LIN豬` 於 2007-1-19 08:30 PM 發表
需然 1E`家事吾應該多管的 `

BU+ 我想知佢系邊個  `?

佢 之 前 好 憎 你 果 個 呢...**
好 細 粒-口-"

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ◆`顛喵_ 的帖子

QUOTE:
原帖由 布丁-w- 於 2007-1-19 09:46 PM 發表

唉,,,,
佢?!
係你地後都同講你地la
好o"理"

講 得 |-|0|-|0|-|0!!!!
如 果 吾 系 牙E ,,,
我 吾 知 佢 咁 講 我 咁 屈 我!!
佢 又 吾 識 串 人 同 打 排 球 \/\/0!!
仲 要 講 到 自 己 好 撚 勁!!
佢 ?!
同 我 收 皮 喇**+

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 布丁-w- 於 2007-1-19 09:46 PM 發表

唉,,,,
佢?!
係你地後都同講你地la
好o"理"

系咩,,,,點解禾吾知既.....

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 顛喵﹏。 於 2007-1-19 11:22 PM 發表

講 得 |-|0|-|0|-|0!!!!
如 果 吾 系 牙E ,,,
我 吾 知 佢 咁 講 我 咁 屈 我!!
佢 又 吾 識 串 人 同 打 排 球 \/\/0!!
仲 要 講 到 自 己 好 撚 勁!!
佢 ?!
同 我 收 皮 喇**+

系喎,,,,講到自己有幾勁甘喎,,,,
如果吾系禾地吾出聲,,廢事串返佢,,,,
佢有得甘講咩,,,,,
又成日擺個勁乞人憎既樣出黎,,又吾知幾難頂喎
自己又吾識打波,,,((不過禾刀系,,,)))
佢差吾多球球刀失既,,,,收水拉,,,以為自己烏班長就巧勁甘,,
系班到就亂甘((集))人名,,,事後又扮冇辜喎,,,成日刀系甘,,,
1E刀吾知有幾多人就系因為甘而比牙SIR罰左幾多次,,,,,,
又成日扮Q  T喎,,,,,1E吾只正系得女T子憎佢
連男T子刀憎佢拉,,,,個個吾出聲,,佢就以為人地驚佢,,,個D,,,,
其實個個刀廢事嘈佢咋,,,,,SAVE拉佢,,,,
禾同顛喵應該最清楚尼D野拉,,,系米先????

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙傻〞 的帖子
英同我講我先知佢咁9
吾係既話
e+都同緊佢玩
你地仲會憎我tim
之前佢同我玩(因為佢冇fd)
之後佢又城日痴住寶欣姐
佢又吾知人地吾like佢 bo
我想同佢玩佢又吾理我bo
之後我同英講
佢話吾好同e d人玩la
我先吾同佢玩
好撚9牙佢

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 LIN豬` 的帖子

QUOTE:
原帖由 顛喵﹏。 於 2007-1-19 11:19 PM 發表

佢 之 前 好 憎 你 果 個 呢...**
好 細 粒-口-"

哦哦 `  知na `

(佢   `)丫嘛`

你地吾系同佢好fd 架咩  -口-"

無lala攪成錦既?!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...