加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題:   "+憎 吾 憎 D 人 跟 風?!`  (單選) [參與投票的會員]
勁勁勁憎囉`   33 (53.23%)
勁 勁 憎 囉 `   8 (12.90%)
勁 憎 囉`   5 (8.06%)
憎 喇`   3 (4.84%)
一 般`   9 (14.52%)
少 少 憎`   2 (3.23%)
吾 憎`   2 (3.23%)

標題:   "+憎 吾 憎 D 人 跟 風?!`
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 mindy阿婆 的帖子
我都幾憎人跟風嫁!!但係你諗下""都係因為你個樣野係好既先會跟你風!!*-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ★小琳 的帖子
勁勁勁憎囉`...............................

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 光之戰士 的帖子

QUOTE:
原帖由 顛喵﹏。 於 2007-1-18 09:20 PM 發表

哦!!
我 地 都 系 講 女 仔B0!!''
吾 知 你 講 邊 個 呢?!
我 講 緊 我 老 豆 鍾 意 果 條 仆 街 丫!!++

Sample Text你老豆仲意邊個牙

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 光之戰士 的帖子
你地講邊個牙...?????

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ◆`顛喵_ 的帖子

QUOTE:
原帖由 肥企鵝 於 2007-1-27 06:34 PM 發表

緊系唔系啦.....個d而經系過時既消息黎嫁喇
佢而家鐘意........佢呀

鍾 意 邊 個 佢 牙?!~
講 黎 聽 下!!+
姓 乜 嫁?!"*

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 艾朋友仔 的帖子

QUOTE:
原帖由 +◆顛喵`╭ 於 2007-1-18 07:50 PM 發表
我 最 憎 D 人 跟 風 吾 認 囉..."*
仲 要 乜 撚 春 野 都 跟 果d呢 !!`
果 D 真 係 仆 街 仆 痴 佢 囉**
憎 爆 !!.\"/.
不 過 我 憎 D 人 屈 我 多 d 囉-口-*

睇下邊個LO...如果FD既話;;;就吳介意
吳FD既話...就憎爆LO!!!!!  .\___/.

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 艾朋友仔 於 2007-2-8 07:41 PM 發表

睇下邊個LO...如果FD既話;;;就吳介意
吳FD既話...就憎爆LO!!!!!  .\___/.

fD跟 少 少 冇 乜 野 Ge``"
但 系 乜 都 跟.."
跟 得 太 過 份 ...*
我 真 系 頂 吾 順 囉"+

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 [[童] 的帖子
-  ME TOO}}

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 *____s!UwA] 的帖子
咁...佢跟D咩...
(絕對吾係串你...只係好想G點解你地咁憎佢...同埋憎佢D咩姐...)

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 ﹢暉暉`▂ 於 2007-2-13 10:33 AM 發表

姓黃嫁....自已估啦

佢 鍾 意 黃 創 暉 ?!"

佢 講 姐***

其 實 佢 心 系 鍾 意........"

呵x2"+

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...