加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: _ _ _ _ _ _憎﹏唔~憎d人扮...++  得2
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙傻〞 的帖子

QUOTE:
原帖由 顛喵﹏。 於 2007-1-21 02:11 PM 發表

如 果 吾係 佢 , ,
可 能 我 地 班 依 家 勁 開 心   咁 一  齊 玩 喇 !!.\"/.

冇佢係到我地城班女仔就吾會分開玩la

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 寶寶金水 的帖子
1e既真係好團結= =

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 【Siu琪】 的帖子
刀話連男T子刀憎佢咖拉,,,

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 肥企鵝 於 2007-1-21 07:25 PM 發表
少少憎佢姐.....佢say sor 我就唔憎佢嫁喇

梨對佢吾了解姐,,,,吾系,,,系冇反得多姐,,,,
如果吾系的話,,,禾諗梨就吾會甘諗咖拉

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 【WHITE】駒 的帖子
你地1E班既野...
你地圍埋係MSN傾得唔得呀!??
我地又唔識你地1E班果條友
你問我地僧唔僧有咩用呀??"

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙傻〞 的帖子

QUOTE:
原帖由 【WHITE】駒 於 2007-1-21 09:45 PM 發表
你地1E班既野...

你咁樣講既話
有陣時佢地冇on咁點牙??
咁不如開個1e專用區lor
同你講多都哂氣

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 【WHITE】駒 於 2007-1-21 09:45 PM 發表
你地1E班既野...

梨甘講就錯拉,,,,,第1,,可能會有其他人識佢尼,,,
第2,,,開頭開尼個post吾系諗T主講個個人的,,,,
系之後諗落先至講佢的,,,,T中有,,,,問梨憎吾憎,,,,
吾系問梨憎吾憎個個人,,,而系問梨地憎吾憎人扮可愛姐,,,
講完,,,,,

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 agneshong 的帖子
點解無得揀 唔憎既 +.+"

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 agneshong 於 2007-1-22 07:38 PM 發表
點解無得揀 唔憎既 +.+"

樓主問題,,,,

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 【WHITE】駒 的帖子

QUOTE:
原帖由 布丁-w- 於 2007-1-21 10:22 PM 發表

你咁樣講既話
有陣時佢地冇on咁點牙??
咁不如開個1e專用區lor
同你講多都哂氣

好串喎你~

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...