加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 【眼淚的紋身】
載入中 ...
笨S!u敏
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 257348
精華 0
積分 1837
帖子 1559
威望 0 點
I-See幣 23952 錢
GAME幣 771 個
MSN宣傳 179 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-1-5
註冊天數 6342
來自 火星(3`
狀態 離線
  只顯示 笨S!u敏 的帖子
第9集

ar優返到屋企...

ar暢:e...返左lay啦...

ar優:係ar...

ar暢:尋晚成日去左邊ar?放學諗住叫你一齊睇煙花又見唔到你...睇完煙花諗住叫你去食宵夜又唔搵唔到你!!!

ar優:咩ar?你有搵我咩...我唔知喎!!!

ar暢:算吧啦你...指意你知我都唔知死q左未...

ar優:你知就好啦...

ar暢:但係你尋晚成晚去左邊ar?無返lay喎!

ar優:尋晚睇完煙花返lay個陣...見到有堆人係地頭搞事咪去睇下lor~之後有條友比人爆缸咪同ar樂送佢去醫院lor!!!

ar暢:哦...咁咋!!!尋晚uncle打電話返lay ar!!!

ar優:唔洗理佢啦...咪又係叫我唔好出去...留係屋企...

ar暢:哈!!!有人關心你仲唔好ar...我想有人關心都無ar...

ar優:係你唔比人關心姐...

ar暢:佢又唔係唔知我搬左lay你到住...搬左出lay成個月佢連電話都無個...我有叫佢唔好打lay..

ar優:車...你地始終都係兩父子...邊有話邊個嬲邊個ga!!!

ar暢(有d嬲):咪同我提父子tim ar...佢除左成日又做夜又做之外仲有咩識ga?佢根本就唔似係一個ar爸...

ar優:佢咪又係想你生活好d姐...

ar暢:晒氣啦...我話佢分明驚見到我之後諗起ar媽sin逃避既姐...

ar優:你又知...你都唔係佢!!!

ar暢:個次佢飲醉左返到lay都係到話咩我做咩生得咁似ar媽...做咩我ar媽要咁早走...點解要掉低我係到阻頭阻勢啦...

ar優:你都識話佢飲醉啦...飲醉講既野點可以當真ga...

ar暢:酒後吐真言ar...點可以唔當真ar?算啦...唔洗再勸我啦...搬返去眨乞佢憎...唔好講啦...

ar優:但係個個始終係...

ar暢:我肚餓嗌外賣..有咩想食ar?

ar優:唉...是但啦...

ar暢:哦...咁我是但叫ga啦...

ar優:唔...我去沖涼...

食緊野個陣...

ar暢:今日聽ar琳話咩你尋晚為左個個咩咩兒鬧左ar雯喎...堅ga?

ar優:算啦!!!唔好提啦...

ar暢:咁你諗住點?

ar優:無咩點...食野啦...

ar暢:但係你要知ar雯佢d咩脾氣喎......

ar優:得啦長氣...我屋企幾時多左個ar婆係到伊伊哦哦ga?

ar暢:我都係好心提下你姐...

ar優:唔..

其實ar優又點會唔知ar雯個d咩脾氣ar!!!記得個次有個女仔同佢表白...比佢見到..
第2日個女仔就入左醫院啦...出左院又即刻扮退學手續...無人知佢咩事...但係唔洗查都知邊個做ga啦...
又唔可以唱衰佢...咁唯有自己係ar兒身邊好好保護佢啦...

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
shan;}
吹水新手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 276903
精華 0
積分 4164
帖子 2863
威望 0 點
I-See幣 10716 錢
GAME幣 596 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-2-16
註冊天數 6300
狀態 離線
  只顯示 shan;} 的帖子
好好睇牙''''
sup;;;
post落去;;;;

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
KOSAbaby.
吹水天王
-♥ 0104 ;

會員編號 199704
精華 0
積分 34538
帖子 20644
威望 0 點
I-See幣 16134 錢
GAME幣 151 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 膠;?
閱讀權限 120
註冊 2006-8-11
註冊天數 6489
狀態 離線
  只顯示 KOSAbaby. 的帖子
吾錯W0`-

p0多D也`=]

頂部
.KtJoAn.
中級會員
[[溫文有禮的大姐姐]]

會員編號 251587
精華 0
積分 1339
帖子 312
威望 0 點
I-See幣 13928 錢
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-23
註冊天數 6355
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 .KtJoAn. 的帖子
幾好...!!可以再post~!!!加油~~!!!

ktjoan-xtyt@hotmail.com
加了要出聲
頂部
^^傻妹妹
中級會員

會員編號 244048
精華 0
積分 1121
帖子 361
威望 0 點
I-See幣 11488 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-9
註冊天數 6369
狀態 離線
  只顯示 ^^傻妹妹 的帖子
我好想睇a

po多d  a

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...