加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉] 12星座變心天文台
載入中 ...
Akaisha_Oki
吹水老手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 11551
精華 3
積分 10306
帖子 6767
威望 0 點
I-See幣 2055 錢
GAME幣 270 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-6-16
註冊天數 7035
狀態 離線
[轉] 12星座變心天文台

白羊座警報:態度急變

白羊座D情人唔多識講大話。如果佢有變心打算,首先會表現出蟈N係態度上對你敷衍了事,可能失約或者唔再打電話俾你。總之,態度一變就係佢變心警訊

金牛座警報:品味改變

雖然好難將金牛座同變心聯想埋一齊,不過一旦佢地D飲食習慣或者著衫D品味改變得好大,就係危險龠H徵。當佢有D咁幭雂お氶A十之八九係變心咯。

雙子座警報:講話方式變哂

雙子座變心率相當高。變心警號經常出現響佢地最叻鴾f才度,好似講洘珩葴D改變哂。呢種變化非常微妙,不過如果你留心多D,一定可以發覺佢D鬼馬

巨蟹座警報:變得懶溫柔

巨蟹座D人溫柔而又感情豐富,相對佢地對於變心儭o惡感非常強烈。所以巨蟹座D人一旦有左第二個,會變得非常溫柔,因此好容易就發覺

獅子座警報:自誇次數減少

獅子座D人鐘意誇耀自己。假如獅子座D人開始一味講其它洁A咁就係佢注意力轉移去左第二度屪瓴琚F極有可能暗示佢已經變心咯。

處女座警報:正經認真咁同你講電話

處女座D人有強烈倫理觀念,認為變心係唔得翵ヾC所以,當佢想極力掩飾某D事黈伎J,用正經到死嚜y氣同你講電話,就表示非常危險啦.

天秤座警報:成人話自己好忙

天秤座D人絕對唔會令自己俾人話係衰人。所以如果另有新歡,一定絕口不提,只會話自己好忙,用呢種消極方式去拒絕你,夠哂狡猾哩!

天蠍座警報:對你D態度惡化

天蠍座係最唔可能變心麍P座。不過如果佢D態度突然惡化,講D說話突然變得粗魯火爆,咁就係危險先兆。係佢極力想掩飾自己麊嶀腄A情緒非常唔安定。

人馬座警報:突然失去聯絡

變心率相當高D人馬座,一旦鐘意左其它人,會完全不顧後果,把全部精力轉向新歡。所以,如果佢突然同你失去哂聯絡,咁就表示玩完!

山羊座警報:成績一落千丈

認真踏實山羊座一旦變心,會開始處於浮躁不安麊牯A,會犯一D平常絕唔會犯錯。例如唔記得帶洁B成績退步等等,都係佢變心徵兆。

水瓶座警報:興趣改變

好奇心強鴾聹~座,一旦有左新對象,往往好奇心同新鮮感驅使下,習慣會有所改變,往往就係佢變心一大訊號。

雙魚座警報:講出其它人個名

完全唔識講大話屩驤蔭y,一旦有左第三者,遲早會鄖末秅孜℅縞X個個人鵀W,表示佢已經移情別戀。總之,雙魚座D人係襟唔住佢地變心祕密謘C

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
K0K0
吹水學徒

會員編號 233492
精華 0
積分 2086
帖子 1020
威望 0 點
I-See幣 14938 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-20
註冊天數 6512
狀態 離線
  只顯示 K0K0 的帖子

白羊座D情人唔多識講大話。如果佢有變心打算,首先會表現出蟈N係態度上對你敷衍了事,可能失約或者唔再打電話俾你。總之,態度一變就係佢變心警訊

.....   咁咪好易知道囉,, ?!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
啤.3.
吹水中手

會員編號 77124
精華 0
積分 7170
帖子 4142
威望 0 點
I-See幣 14172 錢
GAME幣 135 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2005-11-24
註冊天數 6873
狀態 離線
  只顯示 啤.3. 的帖子

天蠍座係最唔可能變心麍P座。不過如果佢D態度突然惡化,講D說話突然變得粗魯火爆,咁就係危險先兆。係佢極力想掩飾自己麊嶀腄A情緒非常唔安定。

下下下...麥係架咩??/  又唔多覺  wo...

頂部
露莎x]` (莎•沙子<3)
灌水老手
vanished;

會員編號 108291
精華 0
積分 49067
帖子 44003
威望 0 點
I-See幣 233417 錢
GAME幣 10 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 蒙妮卡x]`
閱讀權限 130
註冊 2006-1-24
註冊天數 6812
狀態 離線
  只顯示 露莎x]` 的帖子
巨蟹座警報:變得懶溫柔

巨蟹座D人溫柔而又感情豐富,相對佢地對於變心儭o惡感非常強烈。所以巨蟹座D人一旦有左第二個,會變得非常溫柔,因此好容易就發覺

Friends ar forever.rumours ar wutever.wsyan & rosanna:)

♥I LOVE RISAKO,JANICE,SELENA GOMEZ,GEM!♥
thz hat!:D
thz tw sis!:D
thz manki!:D
thz ngpopo!:D
THZ ALL!
頂部
kaRh0Ney
吹水新手
Banao蕉蕉蕉蕉蕉

會員編號 198514
精華 0
積分 5138
帖子 3426
威望 0 點
I-See幣 24014 錢
GAME幣 150 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-8-8
註冊天數 6617
狀態 離線
  只顯示 kaRh0Ney 的帖子

HEHE!.....(不知該給什麼反應)

人馬座警報:突然失去聯絡

變心率相當高D人馬座,一旦鐘意左其它人,會完全不顧後果,把全部精力轉向新歡。所以,如果佢突然同你失去哂聯絡,咁就表示玩完!

下...
唔好呀!T^T

頂部
peggy
中級會員
潮 爆 小 琛 ....

會員編號 239995
精華 0
積分 1093
帖子 452
威望 0 點
I-See幣 12425 錢
GAME幣 351 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-2
註冊天數 6500
來自 tko *]]
狀態 離線
  只顯示 peggy 的帖子

haha..我 最 多 都 係 唔 搵 果 個 人 架 咋 啵 =3="

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...