加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {原..♥-我愛你`!^v^..更新至CH.3`x]-♥
載入中 ...
KOSAbaby.
吹水天王
-♥ 0104 ;

會員編號 199704
精華 0
積分 34538
帖子 20644
威望 0 點
I-See幣 16134 錢
GAME幣 151 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 膠;?
閱讀權限 120
註冊 2006-8-11
註冊天數 6505
狀態 離線
  只顯示 KOSAbaby. 的帖子
{原..♥-我愛你`!^v^..更新至CH.3`x]-♥

第1次作的`-]
請多多支持喔=X]!

-有c0mment自然有文出現;
-多多合作; 支持下我.

-吾打角色拉`xd
-好煩`xp
-成日都轉男主角`xp
-睇吾明先叫我拉x);;

-第1集;

QUOTE:

-今日系開學日,我同埋恩系1齊住既`-
-同埋我同埋恩系第1年系呢間學校讀既`
-恩:蚊也`!快D起身LA{!}夠鐘LA!
-我:唉`算LA`=]年年都系甘,又咪系成村人遲到`
-恩:甘又系既`,旦系我想快D睇下我地系咩理也!
-我:我對D令仔比較有興趣W0`..
-恩:甘就快D-LA`

-行反學校果陣,佢地見到2個男仔`=]
-果2個男仔系到拎住D-M記`,,
-楠:早叫梨快D起身咖LA。睇下宜加`!拎住甘多野`!
-峰:我夠吾想L0R`快D食埋佢LA`!
-楠:E!前面有2個我地學校既女仔W0,佢地仲吾行快D既`
-峰:UM..UM..食完LA`!

-峰食完之後就跑左過去LA`..
-峰:2位令女`仲吾反去既`-就打鐘LA-W0
-我:我地吾系令女W0`-系媾女行埋1,2邊LA`
-楠:洗吾洗甘串咀`打聲招呼姐`=]
-我:條街甘多人`打曬牙笨`!
-峰:E!梨格理果個吾出聲既`XD?!
-恩:UM..UM..我..蚊也`快D行LA`!
-峰:{真系可愛}`
-楠:梨叫蚊也!?`
-我:系也`!
-楠:{原泥佢叫蚊`
}

-第2集:] -更新日期:16/5/07

QUOTE:
-叮叮叮叮叮叮叮叮叮叮......
-我:死LA`打鐘LA`!
-恩:1早叫梨咪同D男仔傾計咖LA
-我:咩W0!有個男仔都幾令仔W0`-]
-恩:又想媾仔LA?!`
-我:梗系吾系LA,,快D入去LA`
-恩:好也`!

-主任:梨2個!,,同我企系到`..
-我:點解也!?梨話企就企也`婆婆//
-恩:咪系L0`我地新泥咖`俾次機會LA`
-主任:新泥大曬咖咩!?企LA!
-我:企咪企L0`死老太婆!!
-恩:算LA`!我諗好多人陪我地既`
-我:嗯`希望LA!

-另1邊`=]
楠:妖`!打左鐘LA`!
-峰:如果系上年果個主任`我搞點佢LA`
-楠:呵XD`咪系L0`牙婆都囍媾仔的`-
-主任:峰/楠`反泥LA?![幾打笑容]`
-峰-楠:系也`!主任也`可吾可以放我地1次甘多呢?!
-主任:可以可以`!梗系得LA`!
-峰-楠:{搞點`}!
-我:HEY!牙婆`點解佢地可以走也`!
-主任:我宜加系鐘意叫梨地企W0!
-恩:有冇搞錯也!我地甘岩打鐘先反泥`佢地甘耐先反泥`!
-峰:又系梨地也!`
-楠:主任`放佢地1次LA`系我楠哥D-FD泥咖`!
-主任:.........{L0R左TIM`}走LA走LA`!
-我:甘先岩咖MA`-恩也`!快D上去L0R`!..
-恩:嗯`
-峰-楠:HEY!我地系到咖`-[
-我:系到甘又點!?`
-楠:理下我地L0R`!
-我:點解要理梨地`?!
-楠:我同主任講梨地先吾洗企咖B0`
-我:甘THZ-L0R`!恩..走LA!
-峰:........掰掰恩`
-恩:梨識我咖咩!?`掰
-我:走LA恩!!

-第3集:] -更新日期:18/5/07

QUOTE:
去到2A{最差果班}`
我-恩:MISS吾好意思`!
MISS:是旦搵位坐LA`-反正未齊人`
我同恩就坐系最尾果D位LA`-
點知.....
寶兒:HEY!坐第到LA`!
我:點解也!?
寶兒:梨2條粉腸坐左`間陣我條仔反泥坐邊也!?
我:我宜加系要坐也!`恩..坐LA!
寶兒:好!睇下我條仔撐邊個`!
全班:寶姐好野!!!!!
恩:咩人泥咖`甘黑人僧既`?!
我:我都想知L0R!

另1邊`
峰:梨點搞點寶兒也?!`
楠:傻既`自己痴埋泥姐MA`!
峰:今年好似又系同佢1班W0`
楠:梨想同頭先果個1齊咩?!
峰:我吾信梨吾想同果個串咀蚊1齊`!
楠:我系想`旦系都吾多系咖LA`
峰:我覺得恩真系好可愛也!
楠:去死LA梨!到LA!
峰-楠:我反泥LA!
MISS:坐低LA!
峰-楠:哦-`
寶兒:楠楠...
楠:{嘔!}咪甘叫我`!!!
寶兒:有2條粉腸坐左梨同峰個位也!`
楠:咪坐L0R`!
行到埋去`!
我:又系梨地既`!?
恩:系W0!`
峰:{呵呵XD同到佢1班LA}`吾吾!
楠:HAL0-W0`
寶兒:梨識佢地咖咩`楠楠?!`
我:有M0嘔心D也小姐`=]
楠:咪系L0`!
峰:寶兒梨坐前面`!
寶兒:點解也!?楠楠也!...
楠:叫梨坐就坐LA`!
寶兒:我地走!`
姐妹A:哦寶兒姐!..

佢地4個就系甘傾計傾到LUNCH-LA!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
-ARx妍;]`
吹水新手
我不會愛:)

會員編號 263769
精華 1
積分 5583
帖子 3236
威望 0 點
I-See幣 28215 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-1-19
註冊天數 6344
狀態 離線
  只顯示 -ARx妍;]` 的帖子
嘩;;蚊作呢!!!
我要追落去睇睇!

★   如果你是我 陪著我走 :) 割愛促銷 一手交一手!!!
http://hkisee.com/viewthread.php?tid=324318&page=1&extra=page%3D1

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
KOSAbaby.
吹水天王
-♥ 0104 ;

會員編號 199704
精華 0
積分 34538
帖子 20644
威望 0 點
GAME幣 151 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 膠;?
閱讀權限 120
註冊天數 6505
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ___{妍!} 於 2007-5-16 09:28 PM 發表
嘩;;蚊作呢!!!
我要追落去睇睇!

-哈哈;xp!

頂部
-ARx妍;]`
吹水新手

會員編號 263769
精華 1
積分 5583
帖子 3236
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6344
狀態 離線
睇左CH.2呢`十卜呀!

★   如果你是我 陪著我走 :) 割愛促銷 一手交一手!!!
http://hkisee.com/viewthread.php?tid=324318&page=1&extra=page%3D1

頂部
KOSAbaby.
吹水天王
-♥ 0104 ;

會員編號 199704
精華 0
積分 34538
帖子 20644
威望 0 點
GAME幣 151 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 膠;?
閱讀權限 120
註冊天數 6505
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ___{妍!} 於 2007-5-17 09:48 PM 發表
睇左CH.2呢`十卜呀!

-我的p0無人supp0rt-,-

頂部
cHaU``
高級會員
♥♥♥reina`

會員編號 219909
精華 0
積分 1967
帖子 720
威望 0 點
I-See幣 10851 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-10-15
註冊天數 6440
來自 亂亂一族``
狀態 離線
  只顯示 cHaU`` 的帖子

QUOTE:
原帖由 - 蚊仔=D. 於 2007/5/18 08:22 PM 發表

點會呢...
我黎十卜你啦...

I'MCY.雨=]]`

頂部
-ARx妍;]`
吹水新手

會員編號 263769
精華 1
積分 5583
帖子 3236
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6344
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 - 蚊仔=D. 於 2007-5-18 20:22 發表

我sup呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...