加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 今日俾人..
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 Heyo. 的帖子

QUOTE:
原帖由 ε心碎〞暉﹎〤 於 2007-5-28 06:14 PM 發表
上 親 黎 唔 通 好 唔 得 閒 咩 -0-" ....

咁又系,,

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 Heyo. 的帖子

QUOTE:
原帖由 ε心碎〞暉﹎〤 於 2007-5-28 06:15 PM 發表
無 聊 先 上 黎 架 嘛 -0-". .

系,,

禾都系冇野做先上黎,,

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 朱古力糖糖 的帖子
咁我系咪應該同佢[李曉婷]say聲SOR牙??*

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 ε心碎〞暉﹎〤 於 2007-5-29 05:35 PM 發表
系 丫 -0-". .
真 系 醒 目

不留都咁醒目嫁喇!!^v^

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 mimihihi 的帖子
而家先黎say聲SOR遲遲D牙?如果我係李曉婷我e一世都會原諒你lo!!
比自己一個視為好友既fd報串,,咁請問你又如何牙?
我知你吳係第一次報佢串Ia,,我都算引得你內咧,,
仲要叫人幫你串佢,,有種咪面對面串Io..洗唔洗叫人幫你串牙.
仲有冇品d呀你..
比佢見到E個post佢會點唸牙?
我相信佢一定會當若無其事lo,,
因為佢重當你係fd呀!死蠢!!!!!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 mimihihi 於 2007-6-1 08:56 PM 發表
而家先黎say聲SOR遲遲D牙?如果我係李曉婷我e一世都會原諒你lo!!
比自己一個視為好友既fd報串,,咁請問你又如何牙?
我知你吳係第一次報佢串Ia,,我都算引得你內咧,,
仲要叫人幫你串佢,,有種咪面對面串Io..洗唔洗叫 ...

你邊位牙??*
唔好意思喎!我真系第一次報佢串炸喎..
咁我兒家都冇叫暉暉果D串佢喇..
out唔out  D牙??*

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ◆`顛喵_ 的帖子

QUOTE:
原帖由 ε心碎〞暉﹎〤 於 2007-6-1 11:42 PM 發表
我 又 想 串 佢 呀 > VVVVVVVVV <" ..
佢 有 好 多 野 比 我 錯 ,,,,,

佢 講 得 岩 Ge,,

吾 好 串 佢 喇 !*

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 mimihihi 的帖子

QUOTE:
原帖由 朱古力糖糖 於 2007-6-1 10:59 PM 發表

你邊位牙??*
唔好意思喎!我真系第一次報佢串炸喎..
咁我兒家都冇叫暉暉果D串佢喇..
out唔out  D牙??*

哈,~第幾次報佢串?心照啦..
{兒家都冇叫暉暉果D串佢喇..}職係之前有la?
我out唔out都唔關你事Ia,,你係我邊位牙?

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 ε心碎〞暉﹎〤 於 2007-6-5 07:34 AM 發表

要 等 到 6月 10 日 先 解 返 - V-" ..

替你可連..>m<"

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 ε心碎〞暉﹎〤 於 2007-6-5 02:05 PM 發表

唔 關 我 事 aR" ..

之前都成日禁你2個言先替你慘炸mA..

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...