加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [完][少少18+][粗口]你老味o丫__家下好好玩呀*
載入中 ...
《呀軒﹏
吹水學徒
∼死神谷!軒

會員編號 220224
精華 0
積分 650
帖子 1743
威望 0 點
I-See幣 22912 錢
GAME幣 306 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-10-16
註冊天數 6465
來自 大埔官中
狀態 離線
  只顯示 《呀軒﹏ 的帖子
風之迷底***全集

1星期前~~
風爸:呀風!吾該你生性d啦
風:下!?
風爸:一d用都冇呀你!幫我做番件好事就話你有用啦!〔奸笑〕
風:吾方好野啦!
風媽:我地要離開你啦!
風:點解呀?
風媽:我地雖然有好多錢,但係我地賣左你比人!
風爸:你值50萬wo∼梗係賣啦!你係度只係識晒錢!冇出色
風媽:依度有10萬同埋我地比左依間屋你!你既主人會黎搵你既啦!
風:我cheap到只係值50萬?哈哈〔吾開心咁笑〕
風爸:50萬比多左你個廢人啦!〔走左〕
風:xx勤!你一定會後悔!睇住黎呀!〔xx勤=風爸〕

15min後∼

風:你係邊個?〔cool〕
森:我叫xx森,以後你就要聽晒我話!
風:....
森:唉!你有d咁既老豆!想吾想報仇?
風:想!
森:咁你幫我跟蹤XX夢,XX菲,xx祺同埋xx正!要相丫∼
風:so easy na!
森:係做到先好!仲有!你一定要令到菲同正拍拖!夢同祺就吾可以拍拖!
風:吾!

有一次∼∼

森:點呀?有咩進展?
風:未開始做野〔個時只係串夢〕
森:你老味臭西!點燃做野架〔勁惡,一”燈”車埋去風個度〕
風:....〔忍痛〕
森:你同我醒定d呀!依家仲吾滾出去做野!〔惡〕

風問過其他人先至之到森係正既老豆!oh∼shit

第二日早上∼∼

夢同祺一出到酒店門口就見到正同菲搞緊cheak out手續!
工作人員{工}:小姐!先生..你地下次扑野可吾可以山門同埋吾好咁大聲?吾該
菲:下...???扑野???
正:我地都冇扑野..
工:丫...吾好意思呀!我地尋日得2間room比人cheak in∼吾係你地就係佢地啦〔拍住夢同祺〕
菲+正:哦!〔走左〕
夢:咪咁多野講啦\_/
祺:菲...〔諗住出去〕
工:吾走得呀...未cheak out呀!
祺:仆你個臭街!嘈嘈嘈..嘈咩燃野呀!扑吾扑關你燃事呀!
夢:係咪見到我流m都要講埋出黎,都要叫我換m巾呀\_/
工:依位小姐∼如果你有咁既要求..我都會提下你既..
夢:妖〔車左工作人員兩巴〕
祺:你老味...出街同我小心d呀!記住睇車呀〔勁睥〕
工:哦哦∼之到啦 你眼可能有dd問題...去睇睇醫生!
祺:仆街....死燃開!吾好以為你係女仔我就吾咁打你呀〔一野打埋去〕
工:其實我係人妖黎架...仲有!你可吾可以打多野呀?好爽>v<
祺都激到成個叺左係地!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
《呀軒﹏
吹水學徒
∼死神谷!軒

會員編號 220224
精華 0
積分 650
帖子 1743
威望 0 點
GAME幣 306 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6465
來自 大埔官中
狀態 離線
祺下番條氣小小之後

祺:你老味!快燃d幫我cheak out啦!
工:你講野好粗老∼我吾幫呀!
祺:仆你個臭街∼信吾信我”卜”到你甩fu呀!〔卜=頭數〕
工:吾信!

電話中∼
祺:喂?係咪xx酒店經你呀?
經:係∼咩事?
祺:我要頭數李勞板!〔李勞板=工既名〕
經:我老板都頭數?我炒吾到佢既wo∼
祺:=="係李勞板 吾係你老板!
經:妖!點燃聽野架!白撞死燃開!
祺:屌!咩事呀你!有猿睇醫生〔cut線〕

夢:我地係度搞左1個鐘啦!走得未呀?
工:未!
夢:ER..依位工作人妖!吾該你可吾可以幫我CHEAK OUT?
工:其實我吾識CHEAK OUT!我黎收垃圾架咋!
夢:咁我係邊度CHEAK OUT呀?
工:個D人去左食飯!可能吾返黎既啦!
祺:妖!〔車左佢幾巴 放底左5千蚊就走左〕
工:喂!佢地話5千零1蚊先夠呀!
夢:依度2蚊!5好煩!〔比左佢〕

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
《呀軒﹏
吹水學徒
∼死神谷!軒

會員編號 220224
精華 0
積分 650
帖子 1743
威望 0 點
GAME幣 306 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6465
來自 大埔官中
狀態 離線
祺同夢終於走得lu~佢地各自回家!

夢返到屋企~自己入左room!

夢:嗚...我係咪真係好過份?對吾住呀!吾想冇左菲呀 嗚...{喊喊下聽到有d聲}

夢媽:喂!聽電話呀!

夢:喂?
菲:夢豬!你病左咩?做咩仲吾返學?我等緊你呀!
夢:冇病呀...你冇嬲我咩@@”?
菲:下?我點解要嬲你?
夢:我樂左黎先講啦...bibi〔cut左〕

10分鐘後----

菲:你快d講埋點解我要嬲你先啦?
夢:你吾嬲我同祺上床咩?
菲:你有同祺上床咩?
夢:咁你吾嬲我係晚會個度同祺咀咩?
菲:咩晚會?
夢:...講晒比菲聽...
菲:傻豬...你化夢呀?
夢:你尋日有冇同正去酒店呀?
菲:冇呀!我同祺行街街wo∼!
夢:呼...好睬係化夢>v<”
菲:下死我呀你...冇啦啦問我有冇嬲你同祺上床!
夢:haha∼化夢好真實既ma!

返到學校)))

正:老婆!我買左早餐比你食呀
夢:吾該老公!〔sweet晒 好睬係化夢 佢會比之前更珍貴正〕
正:做咩吾食呀?係咪吾好食呀?我地交換呀!一係我幫你去買個呀!

正一企起身,夢就起身攬住正係度喊!

正:老婆!做咩喊呀?〔爆爆溫柔〕
夢:老公!我愛你呀...嗚嗚!吾洗買呀!你幫比我咩都好食!
正:傻豬黎既...〔咀夢〕
all:wowowo∼

姣西1:好感動呀><”我係xx夢就好啦><”
姣西2:慳d啦你!係都我先啦

頂部
《呀軒﹏
吹水學徒
∼死神谷!軒

會員編號 220224
精華 0
積分 650
帖子 1743
威望 0 點
GAME幣 306 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6465
來自 大埔官中
狀態 離線
改變命運)))夢...加油啦~

miss:各位同學,我地所有中四都要去晚會....講番晒夢入面miss講既野....
菲:冇咩興趣
夢:係lor!我去吾好去啦!我地去唱k〔我要改變!吾可以好似我個夢咁既\/〕
菲+祺+正:但我又有d想去wo@!
夢:吾得呀!係fd就去唱k啦...><
all:好lu=="
夢:乖啦!

放學後)))

夢:去new way啦!
菲:好呀!
正+祺:我地去買野!
菲+夢:吾比呀!

就係咁改寫左命運!呼...

頂部
《呀軒﹏
吹水學徒
∼死神谷!軒

會員編號 220224
精華 0
積分 650
帖子 1743
威望 0 點
GAME幣 306 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6465
來自 大埔官中
狀態 離線
祺:喂?
寧:祺祺...〔姣〕

寧係死姣西,大波,ok令!

祺:咩事?
寧:你想吾想做功課呀?好耐冇做啦!〔姣〕
祺:嗯!〔之到自己講錯野〕
正:邊個黎既?
祺:李琳寧lor!佢叫我今晚....〔吾小心講左出黎!即um住自己個咀〕
菲:邊個李琳寧呀?
正:祺既ex gf!
菲:哦!咁咪去應酬下人地lor!〔笑〕
夢:下!菲菲你咁都得?
菲:我信佢吾會對我吾住!

晚上))

寧:依...咁遲架!好心急呀>v<
祺:不如我地吾好搞lor
寧:吾好啦!〔脫衣〕
祺:我有女朋友啦!
寧:你係咪走呀?〔捉住祺隻手摸自己個波〕
祺:....〔摸佢個波〕
寧:呀...大力d呀!呀...
夢:菲!你真係吾入去?
菲:我地去對面用望遠境睇啦!
夢:ok
祺:oh!yes!
寧:呀...好正大!吾好婷呀!呀...
夢:唉!菲!你自己睇啦
菲一睇見到祺同寧係度做愛
夢:去爆佢門啦!
菲:吾洗!佢不仁!我不2\./

第二日))

菲:尋日你地做咩呀?咁耐既〔嘟嘴+扮吾之〕
祺:冇呀!係度傾計姐媽!好悶∼〔口不對心〕
夢:係咪傾計咁簡單呀!〔串〕
菲:我信你!〔扮信佢〕

祺係後面攬住菲,菲一個轉身

菲:你老味!同個仆街寧上床又呃我!死仆街!
祺:你跟鐘我?

頂部
《呀軒﹏
吹水學徒
∼死神谷!軒

會員編號 220224
精華 0
積分 650
帖子 1743
威望 0 點
GAME幣 306 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6465
來自 大埔官中
狀態 離線
菲:吾跟住你咪可以呃晒兩個lor!
祺:吾系咁架!我...
菲:你點都吾關我事呀!我地分手啦
祺:=.=”正...
正:我老婆係你前老婆個好朋友!
祺:唉
寧:祺祺呀!咁咪同我拍拖拖lor〔電祺〕
祺:哦!〔激菲〕
菲:〔想激我?激lor!超!你老味呀〕
寧:喂!八婆菲!距溝我條仔呀!同你死個!
菲:你痴咩燃野線呀!你老味!溝豬都吾溝佢啦!
寧:〔com左菲一巴〕
菲好似din左咁捉住寧係咁com佢!
正:夢!我地係咪要左止菲呀?
夢:吾係!係要左止寧!
正:點解呀?
夢:你吾見寧用cutter介緊菲但菲吾之咩?
正:咁我地快d去啦〔夢以經去左〕
夢:仲吾幫手?
正:喂!捉住你條女啦!
祺:哦!〔捉住寧走左〕
菲就暈左!
+新人物:南,型仔+令仔+專一!成日比人姣!鐘意菲

南沖左個黎:菲!你有冇事呀?〔抱起左菲去醫院〕
南:醫生佢點呀?
夢:點解南咁緊張?
正:你吾之佢鐘意菲咩?
夢:吾之bo!
正:我地走啦!吾好左住人
夢:好啦
醫生:好睬你送得佢黎快!吾系就會失血個多啦!
南:咁佢幾時出得院?
醫生:今晚睇佢醒左先之!
南:哦/.\

晚上)))

菲:依 我係邊度呀??
南:醫院呀 你醒啦*\/*
菲:南!點解你系度既?
南:我送你黎醫院既ma!夢同正又走左,我咪留底睇你lor><”
菲:我冇事呀!你走啦∼
南:我...我....〔錫左菲個咀一淡就走左〕
菲:喂!番黎呀!
南就番左去面紅晒咁
菲:〔錫左佢一淡面豬〕

頂部
《呀軒﹏
吹水學徒
∼死神谷!軒

會員編號 220224
精華 0
積分 650
帖子 1743
威望 0 點
GAME幣 306 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6465
來自 大埔官中
狀態 離線
南:er???你...???
菲:做咩呀?
南:我好愛你架!><”
菲:xdd我之呀!
南:可吾可以做我女友??><”
祺:吾可以!
菲:你點解係度架?
南:點解吾可以?
祺:睇下你lor!因為佢係我老婆!
菲:我一定會叫呀ba取消婚約!
祺:你都同我上左床啦!
南:我吾介意!
菲:妖!死仆街祺!你死燃走呀!吾想見到你!
祺:好呀!我就同你玩下!
菲:玩咩玩!吾想同你玩lor!
南:走啦!
祺:我吾鐘意呀!
南同祺就係度打!
菲:妖!你地兩個都死燃走呀!\_/”
南:xx祺!你正一死仆街黎既\_/
祺:小弟正是死仆街!又如何!
菲:咪係度晒中文勁啦!得個2分!死開呀!我訓呀!
南:仆街祺走啦!
祺:仆街南走啦!
菲:你兩條仆街都走呀\_/”
南+祺:o...〔嚇呆左,菲攞左cutter出黎〕
菲放底左把cutter!吾之幾時著左護士既三!

菲:小朋友要吾要打針呀-v-"[[奸笑]]
南:哇!吾洗啦!走先8
菲:小妹妹!你係咪吾見到ma咪呀-v-"我幫你搵丫xdd
祺:哇!你傻左呀?我吾係小妹妹呀...你...你吾好個黎呀

祺狂跑,菲又狂號

祺:醫生,佢點解會咁架><”
醫:丫!係呀!佢傻左...遲d可能會正常番!xd
菲:dady=)有冇掛住我呀!?xdd
醫:我吾係你dady=_="
菲:嗚...媽咪〔叫祺〕dady吾要我啦!xd
祺:喊緊仲要xd=_=""
菲:xdd〔又變番護士〕

頂部
《呀軒﹏
吹水學徒
∼死神谷!軒

會員編號 220224
精華 0
積分 650
帖子 1743
威望 0 點
GAME幣 306 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6465
來自 大埔官中
狀態 離線
祺:喂!你傻完未呀=_=""?
菲:未!
夢:菲傻左都係你既死仆街\^/
祺:=_="""
正:最衰死姣婆!\^/
寧:丫...你地話我啦wo!
祺:吾好話寧啦!
菲:仆街!
all:你吾係傻左咩@@”?
菲:你個頭就傻!你地呀...我依家打劫呀!男左女加脫衣!
all:=_="吾同你玩!
菲:丫...你地班死仆街丫!你地乖乖地聽我話我仲可以比番條底底你著!哈哈...
all:〔閃左人好耐〕
菲:依??人呢@@”???
夢:菲...你真系傻左???><”
菲:我冇傻呀!
夢:你扮傻???
菲:我冇扮傻!
夢:=_="通常傻個d人都話自己冇傻!
菲:咁你有冇傻!?
夢:我冇傻呀!
菲:咁你即系傻既!吾同你講咁多!拿拿林攞晒d錢出黎!
夢:我冇錢!
菲:\_/”吼...要錢定要底fu?
夢:錢
菲:你又冇錢快d比底fu我!
夢:=_=”依度街黎架...講野咁大聲!
菲:><”吾制呀!嗚....ma咪呀...有人迫我比底fu佢呀...嗚
夢:=_=”好似係你迫我!
菲:差吾多姐!〔走左〕
夢:唉!你幾時先好番架><

頂部
《呀軒﹏
吹水學徒
∼死神谷!軒

會員編號 220224
精華 0
積分 650
帖子 1743
威望 0 點
GAME幣 306 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6465
來自 大埔官中
狀態 離線
祺 : 喂!我有錢呀...比你丫..!
菲:我要底fu〔超大聲〕
祺:咪咁大聲啦=_=
菲:嗚...〔真的哭了〕
祺:唉...你過黎!我買底fu比你!
菲:我去個間個d〔指住一d賣bra同埋底底既專門店〕
祺:你玩我咩姐姐...
菲:-3-”哼...〔走左〕
祺:-口-”〔o晒嘴〕真傻定假傻呀你!〔比人推到仆街〕
菲:哈哈...
祺:推到我仆街...你死定了xdd〔捉住菲〕
菲:哇!菲禮呀!
police:邊個?
菲:佢〔指住祺〕
祺:-口-”捉住佢都叫菲禮...算〔好火咁走左〕
菲突然暈左
police:小姐你冇野丫媽!
菲又企番起身
police:小姐!你冇是丫媽!
菲:屌!你好燃煩呀\_/”咪嘈!再嘈我咬你架!
police走左

菲好似有番記憶lu**

菲:喂?呀夢...你依家黎xxx丫!
夢:ok bye

15min後)))
南:菲!你冇是丫媽!?
菲:我有咩事???
夢:你失憶呀!
菲:你屎fuck就失憶!
正:醫生話佢遲d會好番既ma!
菲:好你老味!
祺:咁串咀!
菲:我串得起呀=p
all:-3-”你系咪冇事架...

1.2.3.扯左菲去醫院

醫生:佢應該冇事既na
all:好ya!/\/\
菲:好你老味!

頂部
《呀軒﹏
吹水學徒
∼死神谷!軒

會員編號 220224
精華 0
積分 650
帖子 1743
威望 0 點
GAME幣 306 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6465
來自 大埔官中
狀態 離線
夢 : 菲菲...你番黎啦=)
菲 : 呀菲...我叫呀夢wo!
夢 : - -""又傻左???
菲 : 老公=) [[[叫呀正]]]
正 : -口-""下下,,你....叫我呀>>>????-0-""????
菲 : 系呀=)系咪好掛住我xdd...
夢 : 你搞錯了,,我系夢!你系菲!正系我老公呀><"吾可以搶走佢!!!!!嗚,,,,,
菲 : -v-"我地走lor,,,老公![[蚊住正走左]]

夢當場痛哭,,

祺 : xx菲,,,咪玥扮晒野na  wo!!
正 : - -"""???[[[夢吾好咕啦>/\<"]]]
菲 : 老公!走lor[[[叫正]]]
正 : 我吾系你老公![[[想走,,,比菲蚊住左]]]
夢搵左cutter出黎諗住介手

菲 : 喂!我玩下咋,,,
夢+正 : -口-""" \_______/哼...你老味!!好好玩呀...屌....[[又喊又笑]]
祺 : xdd,,老婆我地走lor[[[同菲講]]]
菲 : 先生..我吾識你既wo!!!
祺 : 屌!!仲,.玩- -"[[[捉住菲黎咀]]]
寧 : -0-"祺...
南 : 菲.../.\

寧同南就失蹤左...

而夢同正就sweet咁結fun

但菲系結fun個日

祺 : 喂!吾好系結fun先黎玩失蹤na!
菲 : 88,,,[[cut左線]]]

祺 : /.\""你老味,,結fun仲玩!!!!屌...[[[就喊]]]
菲 : -0-"男人老狗喊咩姐!!!
祺 : 嗚,,,你之前同完人上床,,依家你系咪吾負責呀.,..嗚...
菲 : 唉,,咪鬼喊啦!!!結fun  lor咁 - -"
祺 : 嗚...你吾愛我啦!!!你搞完人,,你依家系咪好吾想結丫!
菲 : 你做咩講晒我d對白呀 - -""
觀禮人 : -0-"""????你地咩事???
菲+祺 : 關你咩事,,收聲xdd
all : 屌!!你老味丫!!結fun仲玩....[[[系咁打黎打去xd]]]

完左啦

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...