加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [討論]хみЯ⑦ヲ娘現時的情況
載入中 ...
牙盈''
贊助會員
絶対玉木主義!

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 3327
精華 4
積分 11670
帖子 3570
威望 5 點
I-See幣 88946 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 :Kaikoey:
閱讀權限 220
註冊 2005-4-3
註冊天數 7037
來自 tamaki-ism
狀態 離線
  只顯示 牙盈'' 的帖子
嗯。
都係用番口語自然 D,哈哈。

我呀,一開始鐘意早安,我唔否認自己係極度顏飯,哈哈。
我第1個鐘意既係小貓,第2個道重,最後就係龜。
對道重,有時我都會覺得自己好顏飯… 因為我唔可以否認我依家已經冇以前咁鐘意道重。
至於龜井,我發覺其實原本來自己一直都唔係最鐘意佢架,哈哈。
原來早安本命的確係小貓,但我知自己對早安都有唔可取捨既感情 =)

直至吉走左,我發覺原來我對舊成員都有好深感情,原來我一直都好留意佢。
藤本同小愛係我一直欣賞既,但就唔係本命個種感覺。
7/8期生,我承認依家我係比以前接受左佢地,但亦冇乜感覺。
所以同你一樣,自己回看一下,其實都有D「愛屋及烏」既諗法?

其實早安變成依家大家對新一期成員都未完全接受既局面,唔多唔少都係因為轉人太快掛。
早安少女組,係大部分人心目中仍處於4/5期生之中,6期生都勉強,7/8期… 無言以對。

藤本走左,有時我又覺得未嘗唔係一件好事,當然我唔係指早安方面!
唔知大家有冇留意,近排藤本真係好疲倦呀個樣… 唱LIVE都有不少失誤呢。
要顧及GAM,又要顧及早安,我都好驚佢頂唔住。
依家個人發展,對佢黎講會唔會更好? 哈哈,我知有唔少飯都期待佢SOLO =V=
(當然,早安走左藤本當然唔係好事啦… )

大家要熱心參與討論才行!
入黎講番一兩句都可以架 =D
我地都係吹下水之嘛 X)

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
牙帽'' (TANAKA REDHAT)
贊助會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See壇主章
勳章介紹:壇主的象徵    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:熊仔風格章
勳章介紹:熊仔風格設計比賽獎勵    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上  

會員編號 2989
精華 1
積分 15734
帖子 6076
威望 85 點
I-See幣 476541 錢
GAME幣 165 個
MSN宣傳 546 次
性別  女
配偶 牙豆''
閱讀權限 220
註冊 2005-3-21
註冊天數 7050
狀態 離線
  只顯示 牙帽'' 的帖子
其實田中的確都是我的最愛. ..XD. ..
其實點解呢. ..唔係因為佢個樣所以鍾意. ..
田中令女咩?MM入面. ..佢唔叫. ..佢可愛咩?
又唔算係BO. 其實上2CH都知. ..好多人都話佢不細工. ..
又話性格唔好. ..就算係噤樣. ..唔=我會唔鍾意佢. ..
跟本上. ..MM成組人. ..冇邊一個我係話好唔鍾意. ..
只不過. .最鍾意係田中. ..其實小愛,美貴 都真係好好. ..係早安入面
JA係佢地做主音. .跟本所有人都唔會覺得有咩問題. ..感覺上係佢地一定係主音
佢地唔係主音果一次. ..你地會覺得好奇怪. ..
早安中心人物正係佢地2個同埋吉吉. ..
YING仔講得岩. ..如果而加吉吉仲未卒業的話. ..而加既早安一定唔會比人噤既FEELING
小愛同新垣. .真係比唔到一種安心既感覺. ..

好似小牙噤講. ..開始慢慢一個個噤去接受. ..
而唔係. .成組MM都鍾意. ..開始. .真係會係噤. .睇睇下. ..接受到. ..
但. ..長時間噤樣. ..真係覺得好煩. ..上年既6月. ..
同今年既6月. ..就已經小左4個人. .冇左KONKON,小川,吉,貴
10人之下. .得返6個. ..而加加多左個光井. ...問心. .我唔鍾意佢. ..
仲攪笑係加2個中國人. ..你叫人地點接受到呢
其實噤樣真係唔係一個好既現象
太快喇. ..1年唔夠. ..改變得太勁. ..而加既HH. ..真係等緊解散. ..

其實最好. ..係唔好再改變. ..
小愛,新垣,ERI,SAYU,田中

6期生之後. ..仲係好難再加人入去. .小春唔係唔好. ..
而係. ...好難再令到人再接受到再有新人. ..
之後的光井. . . . . ..更加. ...唉

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
[`CHIN-]
吹水中手

會員編號 51191
精華 2
積分 8507
帖子 4040
威望 9 點
I-See幣 75334 錢
GAME幣 1816 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-10-9
註冊天數 6847
狀態 離線
  只顯示 [`CHIN-] 的帖子
以上只是個人意見,,不喜勿看!!

其實我對m娘唔係好熟悉!!

但都想講少少,,

x)`

今年m娘真發生左好多野!!

吉卒業,,

美貴退出,,

愛比Friday影到相(未知真假)

光井&兩位中國人加入

近期個兩件事就比較影響早安!!

因為早安的舊人卒業的卒業,,

退出的退出,,

得返美貴,,吉做領導,,

點知吉係今年卒業,,

美貴因近期的負面新聞而退出,,

而家早安就只剩下兩位五期生做領導(ai & risa),,

但係美貴退出之後幾日,,

愛就傳出被Friday影到同男友人一齊的相,,

如果呢件事係真的話,,

愛好有機會同美貴一樣,,

退出早安!!

咁如果真係的話,,

早安就會好似橦危樓咁,,

好危險!!

如果再起上去(加新人)

就會倒塌,,

我諗而家H!P要好好搵方法修補呢橦危樓!!

否則...

頂部
牙盈''
贊助會員
絶対玉木主義!

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章

會員編號 3327
精華 4
積分 11670
帖子 3570
威望 5 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 220
註冊 2005-4-3
註冊天數 7037
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 牙帽 於 2007-6-4 10:43 PM 發表
其實田中的確都是我的最愛. ..XD. ..
其實點解呢. ..唔係因為佢個樣所以鍾意. ..
田中令女咩?MM入面. ..佢唔叫. ..佢可愛咩?
又唔算係BO. 其實上2CH都知. ..好多人都話佢不細工. ..
又話性格唔好. ..就算係噤 ...

田中既性格有唔少人都唔鐘意又係真既 X)
點講小愛同小豆都係未夠成熟,可能都仲未有大家姐風範 XD
今年早安來來去去真係好多人,太快囉 ..  我都未接受8期生,同你一樣啦 =V=
我既感覺就係越加越唔似早安 =V=

呵呵,五人早安 XD
但太少人又冇乜可能既 ..   UFA始終要為早安添D後人 =V=
可惜因為太快,而得唔到人接受囉 ..

QUOTE:
原帖由 chin-yanc0`:] 於 2007-6-5 02:39 PM 發表
以上只是個人意見,,不喜勿看!!

其實我對m娘唔係好熟悉!!

但都想講少少,,

遲D就會變成有堆新人小妹妹係台上面唱歌 XD
加上李純日文又完全未得 =V=
哎唷 ..   我諗好多早安飯都會覺得自己唔知應該支持邊個 X)

頂部
Miyaki。 (祺 =])
分區版主
琪琪♥

會員編號 29955
精華 0
積分 19074
帖子 6064
威望 8 點
I-See幣 111512 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Kathy..
閱讀權限 210
註冊 2005-8-17
註冊天數 6901
來自 囧囧星
狀態 離線

哈..無錯..我起初連人都分不清楚XD"
對對對..當時間耐了..
對其他人也有了1定的認識..
知道她們真的是不錯的女生呀..
每次談起話題就不停..有些感覺的確是變不了..
對早安或多或小還會有留戀或什麼的..
即使不是本命..看到卒業什麼還是會流淚=V-"

原來大家的感覺1樣呀XD
就是那種說愛又不太愛..說討厭卻又說不成的感覺..

很可能會有這樣的情況..
其實自己在第6期也停了..7期也還可XP

其實看平時..MIKITTY都好似無咩點笑咁=33-
但反而係GAM就不同了..
不信可以那GAM跟MM的合照來看..
帝在GAM時的笑容真的 真好多..
睇得出係發自內心的笑出來..特別是大笑時XD
總之帝繼續努力吧>W<

愛上1個人的感覺真的很難說..
即使不是最美的..歌不是唱得最好的..
但偏偏第1眼看上去就喜愛了..
就似1見鍾情..1看到.."就是她了!!"的感覺XD

原來是接受嘛..終於想到合適的用詞@0@ XD
又是那幾句..說不上太喜歡..
卻又因為她們的好而大叫XD [?]

其實有點覺得..早安解散會不會是好事?
依家黎睇.."早安"給人的感覺不同了..
這會否令成員們的發現更難?
如果係咁..雖然會唔捨得..
但我真的寧願不要早安這個名..
換返成員們的前途..
最好就是愛..小龜..麗奈跟里沙1組..
SAYU跟小春組重ピンクと、こはっピンク..
光井跟中國同胞們1起努力XD [<發夢中的傢伙=口-"]

新H!P相冊♥

頂部
牙盈''
贊助會員
絶対玉木主義!

榮譽勳章

會員編號 3327
精華 4
積分 11670
帖子 3570
威望 5 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 220
註冊 2005-4-3
註冊天數 7037
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Miya-ki 於 2007-6-5 05:27 PM 發表

哈..無錯..我起初連人都分不清楚XD"
對對對..當時間耐了..
對其他人也有了1定的認識..
知道她們真的是不錯的女生呀..
每次談起話題就不停..有些感覺的確是變不了..
對早安或多或小還會有留戀或什 ...

冇錯留戀一定係有架啦,呵呵
我仲衰,連明明唔識既 Country Musume 卒業我都可以喊一餐 XD

係呀! 我成日都仲係度諗其實MIKI係咪唔太適合留係早安
佢之前SOLO過,可能始終習慣SOLO掛 ..
但有時睇下D MAKING,又唔算係既,都安心番少少 XDDDD
正如你所講啦,佢係GAM同AYA一齊真係勁開心
笑都自然D,可能佢同AYA好FD啦 ..

早安解散呀 ..  有好有唔好既
依家既早安就係俾劣雜FRIDAY狂追猛打 ..
但解散左既,人氣真係可以挽留咩
哎呀 ..  情況真係好尷尬 XD
如果俾重PINK KOHA PINK繼續下去,我覺得人氣唔會捱得好耐 =V=
可能WOTA們都會繼續追捧可愛既 XD
AIKA同中國人團 ..  哈哈,我都好想睇下呢一團 ..   但係我唔敢想像結果係點 =X=

頂部
分區版主
琪琪♥

會員編號 29955
精華 0
積分 19074
帖子 6064
威望 8 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Kathy..
閱讀權限 210
註冊天數 6901
來自 囧囧星
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 牙盈'' 於 5/6/2007 05:37 PM 發表

冇錯留戀一定係有架啦,呵呵
我仲衰,連明明唔識既 Country Musume 卒業我都可以喊一餐 XD

係呀! 我成日都仲係度諗其實MIKI係咪唔太適合留係早安
佢之前SOLO過,可能始終習慣SOLO掛 ..
但有時睇下D MAK ...

我都係XD!!
就算無字幕..聽唔明講咩..唔係太識既星..
但係見到卒業都會喊XD

可能AYA同MIKI係SOLO時就很要好吧 =]
而且"市繪" D講句..係搵錢上講..
SOLO//GAM點都好過係MM咁多人XD""

咁又係..就算真係散左..
FIRDAY都不會就此收手吧="=
如果愛佳真係同中國人1組..
我諗溝通方面會係1大問題=V-

新H!P相冊♥

頂部
Ying
吹水新手

會員編號 204348
精華 0
積分 4457
帖子 2609
威望 0 點
I-See幣 25175 錢
GAME幣 306 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-8-23
註冊天數 6529
來自 ♪外太空♪
狀態 離線
  只顯示 Ying 的帖子
我覺得加左2個中國人
就開始多麻煩野啦
一開始就話光井先..
(monday)話光井樣衰,
(friday)跟住就講美貴
搞到美貴做左1個月隊長多d就離隊..
不過好彩佢仲會參與gam的活動
e家仲話咪小愛
(friday)話佢同男仔共度春''燒''
仲知我覺得mm有左2位中國人之後就黑仔左好多

講番mm唱歌
我會覺得好大機會係田中做主音
因為佢唱歌真係得

講到龜,我覺得佢唱歌唔夠田中好

小愛十又9都係佢做主音
因為佢唱歌真係好聽

risa我都覺得佢都好大機會做主音

sayu佢唱歌有時走音
做主音機會唔係好大

光井佢唱歌都幾好
不過如果比佢咁快做主音
對5,6 d期人唔係幾公平

頂部
bobbycute (車厘龜加旋大迷)
灌水新手
BL大好XD

會員編號 109957
精華 0
積分 43695
帖子 33096
威望 2 點
I-See幣 119528 錢
GAME幣 1488 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊 2006-1-27
註冊天數 6737
來自 EarTH
狀態 離線
  只顯示 bobbycute 的帖子

QUOTE:
原帖由 牙盈'' 於 2007-6-4 07:14 PM 發表
to bobbycute
有心說出來的話,無論是否得到認同,都是很有意義的呀 :)

吉澤離開,無疑是沒有在這個時期的早安下被牽連。
只是,如果吉澤仍然在的話,我相信早安會更堅強,
因為吉澤實在是很棒的隊長,一個令這團都很團結的領導。
細想吉澤離隊後的工作? 有看到實則的工作嗎?
吉澤的前路,還沒有人清楚。
然而很安慰的,在吉澤卒業的時候,她還看到一個平安和諧的早安。
相信吉也很想早安能夠振作起來呀...

re 盈:
對呢
我也覺得呢
雖然吉好似唔係成日見到佢咁
但我相信吉私底下同每個人的感情都好好
始終佢留係早安最耐
同其他人相處的時間最長
而且睇到佢對純琳的態度都好積極呀

omg
講得吉太多tim-V-

其實即使美貴做隊長都唔錯
但好似你咁講
gam同早安兩邊走我都驚佢會頂唔到
不過5期生做隊長我始終覺得佢地唔夠成熟做到
冇大將風範

re Miyaki:
聽你咁講其實早安解散都唔係壞事
不過sayu同小春個隊我唔多睇好
佢地兩個都係音癡-0-

其實我覺得hip已經開始重視小豆子的存在
一來笑顏個度因為比吉多一句做左主音-V-
(因為我係吉飯所以好care-V-)
往後小豆子應該都會係主音而唔係副音
二來近排hip幫小豆子出左兩本寫真
hip想捧小豆子捧到出哂面=v=

ps.大家有冇睇今日星島呀
大家對段新聞邊睇?

maturity*                               正宗吉飯一名
多謝 織織 donald devil Kyami 的禮物>W<

thanks all:D

屎忽fdship 4 ever*:)

頂部
分區版主
琪琪♥

會員編號 29955
精華 0
積分 19074
帖子 6064
威望 8 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Kathy..
閱讀權限 210
註冊天數 6901
來自 囧囧星
狀態 離線
bobbycute

因為她們2人有合作開嘛. ... .....
所以很自然就把2隻小可愛[?]放在1起了XD
但唱歌方便的確要加油了=V-

新H!P相冊♥

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...