加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [討論]хみЯ⑦ヲ娘現時的情況
載入中 ...
牙帽'' (TANAKA REDHAT)
贊助會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See壇主章
勳章介紹:壇主的象徵    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:熊仔風格章
勳章介紹:熊仔風格設計比賽獎勵    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上  

會員編號 2989
精華 1
積分 15734
帖子 6076
威望 85 點
I-See幣 476541 錢
GAME幣 165 個
MSN宣傳 546 次
性別  女
配偶 牙豆''
閱讀權限 220
註冊 2005-3-21
註冊天數 7050
狀態 離線
  只顯示 牙帽'' 的帖子
新是要小春跟小小舞不是嗎?
我想小愛事件已經結束吧. ..
不知為何, ,,UFA. ..只會力捧新人. ..
好像小春. ..一樣. ...當初. ..
我想在她們一出道既時候. ...
5期生啦. ..好似. ..一開始係小愛同KONKON比較多人鍾意. ..
噤就會捧佢地多D. ..噤樣. ..之後. ..6期生喇到. ..邊個一開始多人鍾意D就會係捧果一個噤. ..掛
真係唔知- - . . .

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Kathy.. (琪琪:))
吹水老手
小牙☆

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 60337
精華 0
積分 11855
帖子 6686
威望 7 點
I-See幣 74872 錢
GAME幣 9434 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Miyaki。
閱讀權限 100
註冊 2005-10-24
註冊天數 6832
狀態 離線
  只顯示 Kathy.. 的帖子

QUOTE:
原帖由 牙帽 於 2007-6-9 12:33 PM 發表
5期生啦. ..好似. ..一開始係小愛同KONKON比較多 ...

始終我諗多人鍾意D既
佢地賣既GOODS/公式亦都會受歡迎D..
所以變相都會令UFA賺多D
所以變係咁棒佢地吧…
好似小春為例
出月島都很受歡迎大賣的啦
有時有實力都可能冇被棒到…

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
RAIKE
吹水之臣

會員編號 52862
精華 1
積分 21245
帖子 13447
威望 6 點
I-See幣 208466 錢
GAME幣 185 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2005-10-12
註冊天數 6844
來自 est mes pensée
狀態 離線
  只顯示 RAIKE 的帖子

QUOTE:
原帖由 牙盈'' 於 2007-6-8 08:52 PM 發表

就因為你太渺小都黎回,先有心呀 XDDDD

新垣同龜井都係唔知點解唔被捧 =V=
始終UFA既做法就係捧新人

哈哈

唔知啦 但論潛力
eri的確大 ... 要捧的話會紅到半邊天{我覺得}
好在 依家唔捧人氣都唔係差

頂部
Miyaki。 (祺 =])
分區版主
琪琪♥

會員編號 29955
精華 0
積分 19074
帖子 6064
威望 8 點
I-See幣 111512 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Kathy..
閱讀權限 210
註冊 2005-8-17
註冊天數 6901
來自 囧囧星
狀態 離線
  只顯示 Miyaki。 的帖子

QUOTE:
原帖由 牙帽 於 9/6/2007 12:33 PM 發表
5期生啦. ..好似. ..一開始係小愛同KONKON比較多 ...

OMG. ... .原來我1直打錯了=口-"
不知何解總是打錯哂佢地D名"Orz

愛的事..新1期的firday怎麼也還未找到="=
我想大概沒事吧"""

依家睇..捧新人就似慣例似的..
看小春就知了吧=33-

新H!P相冊♥

頂部
牙盈''
贊助會員
絶対玉木主義!

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 3327
精華 4
積分 11670
帖子 3570
威望 5 點
I-See幣 88946 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 :Kaikoey:
閱讀權限 220
註冊 2005-4-3
註冊天數 7037
來自 tamaki-ism
狀態 離線
  只顯示 牙盈'' 的帖子

QUOTE:
原帖由 Miya-ki 於 2007-6-9 12:01 AM 發表

新的是跟愛理喇..
之前習慣叫開SAYU跟小春XD"

吉同帝黎講..
其實很難諗到邊個是男嘛XD
但總覺得佢2個好襯XD

我偏向吉係男 =V=
只係呢排吉越黎越有女人味 XD

QUOTE:
原帖由 牙帽 於 2007-6-9 12:33 PM 發表

嗯嗯! 我估小愛都係冇事架啦 =)
投入工作吧

UFA覺得新人有賣點掛 ..
一出道點都會被力捧一下
但今次中國人我真係唔知
睇番新曲分配暫時又唔算點特別多 ..

頂部
牙盈''
贊助會員
絶対玉木主義!

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章

會員編號 3327
精華 4
積分 11670
帖子 3570
威望 5 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 220
註冊 2005-4-3
註冊天數 7037
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ka-Thy` 於 2007-6-9 01:33 PM 發表

始終我諗多人鍾意D既
佢地賣既GOODS/公式亦都會受歡迎D..
所以變相都會令UFA賺多D
所以變係咁棒佢地吧…
好似小春為例
出月島都很受歡迎大賣的啦
有時有實力都可能冇被棒到…

其實我有時唔知點解月島會受歡迎 XDDD
係咪因為套動畫既關係 ?

有實力 ..     好似NACCI咁 ..  新曲賣得 ..  唔叫差啦,都唔係好囉
H!P其實都靠GOODS週邊賺錢架姐
收入來源仲係WOTA叔叔 =V=

頂部
牙盈''
贊助會員
絶対玉木主義!

榮譽勳章

會員編號 3327
精華 4
積分 11670
帖子 3570
威望 5 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 220
註冊 2005-4-3
註冊天數 7037
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 raikeee 於 2007-6-9 01:36 PM 發表

哈哈

唔知啦 但論潛力
eri的確大 ... 要捧的話會紅到半邊天{我覺得}
好在 依家唔捧人氣都唔係差

ERI人氣已經唔算差
負面有係有  但唔叫多囉  唔會成日明顯俾人報出黎
但我諗黎緊都未必會捧ERI住,唔會力捧囉

頂部
牙盈''
贊助會員
絶対玉木主義!

榮譽勳章

會員編號 3327
精華 4
積分 11670
帖子 3570
威望 5 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 220
註冊 2005-4-3
註冊天數 7037
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Miya-ki 於 2007-6-10 05:19 PM 發表

OMG. ... .原來我1直打錯了=口-"
不知何解總是打錯哂佢地D名"Orz

愛的事..新1期的firday怎麼也還未找到="=
我想大概沒事吧"""

依家睇..捧新人就似慣例似的..
看小春就 ...

哈哈 C 團大家都不熟悉吧 XD     我到現時好在都成功記得人名 XD
之不過太可愛的團始終不適合我 =V=

FRIDAY若果有事的話,晨早就給人SCAN出來到處發佈啦 XD

頂部
bobbycute (車厘龜加旋大迷)
灌水新手
BL大好XD

會員編號 109957
精華 0
積分 43695
帖子 33096
威望 2 點
I-See幣 119528 錢
GAME幣 1488 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊 2006-1-27
註冊天數 6737
來自 EarTH
狀態 離線
  只顯示 bobbycute 的帖子

QUOTE:
原帖由 Miya-ki 於 2007-6-8 05:46 PM 發表

在H!P..1人分幾團是不出奇喇 =]
而且小春跟愛理也是剛說要出新碟..
不過又是2隻小可愛的組合XD
對對對!吉跟帝的感覺太捧了>V<!!
如果是1男1女..就更捧了XD  

hip好多小可愛XD

吉帝組合超正的說
一剛一柔*V*
其實好多網友自己整pv關於三角戀-V-
吉帝是熱門人碼-V-
之後加小川或梨華-V-
youtube有得睇
我好佩服佢地咁有心機XDD

另外
我想兩把特別的聲音擦出的火花都會好大@V@
應該會不錯呢

QUOTE:
原帖由 牙盈'' 於 2007-6-8 08:55 PM 發表

呀呀,我都係講以前D舊相 ..   以前仲一齊係早安既時候既舊相
有時D仲良SHOT都會有架

o個篇報導點睇都似係順住個勢又搵D野黎講囉 =V=

其實依家咁睇,小愛應該冇事啦 ( ? )

我而家努力搵舊相中
但吉一出道個樣確是不太好XD

相信hip都係有腦ge
佢地都唔想早安collapsed

QUOTE:
原帖由 牙盈'' 於 2007-6-8 08:55 PM 發表

嗯嗯  每個事務所都會有架啦 XD
小可愛組合不是小春跟小小舞嗎 ?

1男1女我仍然係諗到吉同美貴 Orz      哈哈 XD

吉的形象太中性了XDDDD

睇返新曲個分配
我諗都係覺得琳好過純吧-V-
但我仲係覺得純堆日本超級超級爛-V-
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好似照稿讀=V=''''''

maturity*                               正宗吉飯一名
多謝 織織 donald devil Kyami 的禮物>W<

thanks all:D

屎忽fdship 4 ever*:)

頂部
牙盈''
贊助會員
絶対玉木主義!

榮譽勳章

會員編號 3327
精華 4
積分 11670
帖子 3570
威望 5 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 220
註冊 2005-4-3
註冊天數 7037
狀態 離線
TO BOBBYCUTE:

其實除左BOBBYCUTE仲可以點叫你呀 X)

係呵!
我就係諗到呢類野啦!
有時經過睇到D同人文,吉藤/吉梨華佔大部分 Orz
我越黎越覺得2個襯啦 *O*
組個吉藤團都唔錯呀 XDDDDDDDDD

其實個個出道後都越黎越靚呀
例子有小豆 =)    由細細粒變到依家咁有女人味 =V=
根住仲有小春,一開始覺得佢真係好怪 ..  依家靚左好多

唉 .......  睇番呢段片我十萬個 Orzzzzzzzzzz
真係講得好爛 ..     琳有做EGG點都會好D架啦,但我想像唔到以後要點聽純唱歌 Orzzzzzzzz

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...