加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉] 爛臉的女孩 (勁好睇, 要回帖...)
載入中 ...
小丫鬟
嬰兒上路

會員編號 290901
精華 0
積分 492
帖子 98
威望 0 點
I-See幣 11112 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-3-18
註冊天數 6252
狀態 離線
  只顯示 小丫鬟 的帖子
點解冇人回架......
post 左出黎好似冇意思咁,
遲下 d 劇情超正架!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
小丫鬟
嬰兒上路

會員編號 290901
精華 0
積分 492
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6252
狀態 離線
  只顯示 小丫鬟 的帖子
第 11 回 ---

暉:喂..咁耐ga!! 佢係唔係暈左呀??

美:雪..你得未呀?(敲門)

雪咩都冇換到出左去..

雪:我...都係唔去la....

美:點解姐..當陪下我都好呀麻..

暉:係lo...1齊la..

柏熙: 係lo..唔好咁掃興 la..

柏熙哩1句..ar雪就聽佢講la..乖乖咁入房換衫...

ar美幫佢揀左d衫..放左d頭髮..

佢d頭髮1條條..好幼..好明顯..好靚..

攪掂晒..就出去lu...

1出到去柏熙同ar暉都呆晒.....

美:點呀?係唔係好靚女呢?

柏熙:咁樣咪幾好睇...比起平時 

美:唔好講咁多la....出門口la..

之後去搭車la....車上面好多人都望住ar雪..

衣著點都好....始終都係樣既問題姐....

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
小丫鬟
嬰兒上路

會員編號 290901
精華 0
積分 492
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6252
狀態 離線
  只顯示 小丫鬟 的帖子
第 12 回 ---

入到k房..唱happy hour..

ar雪都冇乜聽流行曲..又點會識唱d咁in既歌呢...

惟有坐係度聽la....

美:將d光較暗d呀..(ar暉較到黑晒..)

ar雪就望住電視...聽ar美合唱......

而ar暉就呆左咁望住ar 雪......

ar美同柏熙唱完之後.....

美:ar雪....你想唱咩歌呀?我幫你點ar..

雪:你唱la....我唔識唱ga....

美:黎啦!當陪下我la...

.....
 .....
 .....(廢話唔多講)

最終ar美都迫到ar雪陪佢la...

暉仍然都係1直望住ar雪....

柏熙::坐係ar暉隔離..

柏熙:喂..死仔..做咩成look木咁坐係度呀?

暉:你望下ar雪....

之後柏熙就望過去………呆左咁望住ar雪....

暉:佢冇左d巴痕真係好靚..

柏熙:望咩呀..黑蚊蚊係人都靚ga啦 !!
   出到去又咪係爛既!!
   (其實係哩1刻..柏熙都覺得ar雪好靚)

暉:.......(無言)

柏熙:喂..你唔係..咩咩咩咩佢呀?

暉:痴線..你都識講la....出到去又咪爛既..我先唔會鐘意

柏熙:(拍左ar暉2下博頭)

自從哩1次之後,,,,ar暉對係k房入面既ar雪有感覺...

佢對ar雪好好....但係..1出到k房就係另1個人..

就連ar雪自己都feel 到ar暉係點對佢....

唱完k...就去1齊柏熙屋企玩......

又食..又玩..又跳...又飲....猜拳等...

頂部
小丫鬟
嬰兒上路

會員編號 290901
精華 0
積分 492
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6252
狀態 離線
  只顯示 小丫鬟 的帖子
第 13 回 ---

除左ar雪同柏熙之外..佢地2個都飲醉晒..

雪:ar美.....喂..醒下la…

柏熙:佢點呀?(針左杯水比我)

雪:飲到好醉呀!

(之後柏熙扶左ar美入佢間房)

柏熙:你幫我睇住ar暉先呀...我睇下ar美點...

雪:哦..

之後ar雪就扶ar暉訓sofa....

突然ar暉捉住ar雪.....

暉將ar雪控去自己度

雪:喂.....(係咁打佢心口)

暉:(之後1野錫左落ar雪個咀度..)
  我好鐘意你呀..(暈暈地)

雪:(推開佢..ar暉成個人跌左落sofa度)

暉:(好細聲)我好鐘意你呀!!!好鐘意你呀....(係咁講)

ar雪係咁抹自己個咀.....轉個身...佢見到柏熙企左係度..

雪:(呆望住柏熙)我番屋企先..

拍!!

ar雪自己1個慢慢行番屋企....

佢係咁抹個口.....估唔到今晚將個初吻比左ar暉 ....

佢知道..ar暉係醉左先會亂講野同埋咁衝動..

但係就係哩1下..令到ar雪成晚訓唔著....

雪:唔通哩d就係叫愛情??

頂部
小丫鬟
嬰兒上路

會員編號 290901
精華 0
積分 492
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6252
狀態 離線
  只顯示 小丫鬟 的帖子
第 14 回 ---

星期日..

ar雪仍然對哩1吻緊緊於懷...

另1方面.....係柏熙間屋....

ar美醒左..
美:柏熙....(嗌醒訓係佢隔離既柏熙)

熙:醒左la?

美:係呀....ar雪同ar暉呢?

熙:ar雪琴晚番左屋企la…

柏熙起身出去嗌醒ar暉

熙:喂..起身la..番學la..

暉:嘩..頂!!好頭痛呀..(坐起身)

熙:鬼叫你飲咁多咩?

美:喂..好肚餓呀!!!出街食早餐ar,,,

熙:你個頭痛唔痛呀?

美:小小la....個胃痛d..

熙:咁我地而加去食野la....

頂部
小丫鬟
嬰兒上路

會員編號 290901
精華 0
積分 492
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6252
狀態 離線
  只顯示 小丫鬟 的帖子
笫 15 回 ---

到左樓下大家樂 !!!

美:總之琴晚唔飲咁多la...不過真係好好玩...

暉:哈....話左我猜拳勁過你ga啦......

美:咩呀?我勁d呀..

暉:你醉到成隻豬咁..都話勁?
  .....
  .....

美:係喎..ar雪做咩咁快走既?

柏熙:呢..你問下佢(望住ar暉)

暉:關我咩事?

柏熙:你知唔知你琴晚做過d咩黎?

暉&美:(同聲同氣)做過d咩黎呀?

柏熙:你鍚左ar雪1淡...之後係咁同佢講你鐘意佢..

美:哈..你講咩話?哈哈..乜原來你1直鐘意ar雪呀??

暉:(o晒咀)你講笑咋?

柏熙:得鬼閒同你講笑呀..你嚇到佢即刻走左ar...

暉:唔係呀?你講堅ga?(開始驚驚地)

柏熙:係呀......其實佢都唔錯呀..你係時候搵番個ga啦..

暉:頂..搵都唔搵佢la....咁而加點算呀?

柏熙:咁你係唔係鐘意佢先?

暉:我點會鐘意1個...既人呀?(又唔好意思話佢爛面)

柏熙:咁你咪同佢解釋lo...

暉:唉..點解會咁ga....(其實ar暉哩個都係初吻)

美:哈哈..其實ar雪都幾好呀...
  好女仔黎ga喎..

暉:好又點?佢個樣咁..總之冇可能la...

柏熙:咁你同佢解釋la...1陣佢要你負責咁仲衰...

暉:唔會掛?咁點同佢講呀?

美:直接d lo...

暉:冇lala整達la....真係煩....

頂部
小丫鬟
嬰兒上路

會員編號 290901
精華 0
積分 492
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6252
狀態 離線
  只顯示 小丫鬟 的帖子
第 16 回 ---

到左星期1番學..

ar雪見到ar暉都唔知點咁..係咁避佢..

而ar暉都唔知點同番ar雪解釋..

其實ar雪係1個好開通既人..佢對哩1吻真係緊緊於懷..

但係佢冇諗過同ar暉1齊lo...更加冇諗過ar暉係唔係鐘意佢..

因為佢知道..佢咁既樣..又點會有男仔想同佢1齊呢?

拖出去都比人笑la...因此..扮冇野發生過算....

小息果陣..

柏熙:行過去la...

柏熙推ar暉去ar雪果邊,,,,

點知差dd又撞到..不過貼得好埋

雪同暉2個同1時間退後..

then ar雪諗住行番埋位..

點知ar暉叫佢..

暉:雪..

雪:(令轉面)(ar雪估到ar暉想同佢講咩)

暉:琴晚呢..我..

雪:我明ga啦.....

暉:你...真係明?

雪:吾..(行番埋位)

ar雪哩1刻知道..男仔就係咁ga啦....

醉左點都得..之後就想你當冇事發生過..

或者ar雪個媽媽就係每日都會過哩個階段..

如果ar雪冇晒d巴痕..ar暉同柏熙會對ar雪點??

就好似係k房入面咁..1個字〔好〕

ar雪終於明白..ar媽講既野係岩ga 啦...

頂部
小丫鬟
嬰兒上路

會員編號 290901
精華 0
積分 492
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6252
狀態 離線
  只顯示 小丫鬟 的帖子
第 17 回 ---

到左聖誕節哩個浪漫既節日..

當然就係同自己既愛人1齊渡過ga啦.....

聖誕節前夕..ar美上ar雪屋企搵佢..

叮噹叮噹!

ar雪1開門..

美:歡唔歡迎我呀?(放低晒d行李)

雪:梗係歡迎la....

美:咁我可唔可以係度住幾日呀??

雪:(好奇怪)點解既?

美:冇呀.....陪你過聖誕節呀麻....

雪:好la...(幫ar美拎行李)係呢..
  你唔搵柏熙陪你既??

美:唔想提佢la....

雪:你地..做咩呀?

美:冇呀..日日對住佢都悶la....

由哩1日開始....ar美就搬左去同ar雪住....

ar雪發覺....每1晚ar美都係度煲電話粥…(用佢自己部手提)

成日神神秘秘咁出去.....又開開心心咁番黎...

頂部
小丫鬟
嬰兒上路

會員編號 290901
精華 0
積分 492
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6252
狀態 離線
  只顯示 小丫鬟 的帖子
第 18 回 ---

平安夜果日.....下晝....ar美又諗住出去la...

美:ar雪...你睇下我...靚唔靚呀?(轉左個圈)

雪:你不嬲都咁靚ga啦...

美:(係咁笑)

雪:我煮左野食喎....你唔食埋先走??

美:唔食la...我夠鐘la....

突然..叮噹叮噹 !!

美:e..有人黎搵你既?

雪:我都唔知呀...(走去開門)

原來係柏熙 ...

雪:柏熙?(好奇怪)

美::::柏熙?(即刻哩埋係房)

柏熙:你知唔知ar美去左邊呀?? (好殘既柏熙)

雪:ar美??(令轉面)
 心諗:::e..唔見左既..

之後ar雪大嗌ar美個名

雪:ar美...柏熙搵你呀..

點知冇人應ar雪..

雪:你等等先呀..(入左房搵ar美)

點知ar美做口型同ar雪講..

美:話我唔係度呀..你話我出左去..

雪:點解...??

美:你唔好理la...快d la....(推ar 雪出去)

頂部
小丫鬟
嬰兒上路

會員編號 290901
精華 0
積分 492
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6252
狀態 離線
  只顯示 小丫鬟 的帖子
第 19 回 ---

ar雪出番去...

雪:er.....ar美佢原來岩岩出左去..

柏熙:咁你知唔知佢去邊?

雪:唔知..

柏熙:咁..算la...

雪:er.....你地...發生左d咩事??

柏熙:佢同我講分手..

雪:分手?(好愕然)

柏熙:算la...冇野la..(之後走左)

ar雪關埋對門之後..即刻衝左入房..

雪:喂..你地2個夠竟做咩呀?

美:佢係唔係走左la??

雪:你做咩冇lala同佢講分手呀?

美:我識左第2個 la..佢對我好好ga...
  又靚仔又有型..我唔同你講la...我今晚要同佢出去呀..
  你早d訓la...唔洗等我番黎ga..

雪:喂..(越叫越走)
  唉..點解會咁ga....

突然ar雪聽到出面有d嘈吵聲....就出去睇下la..

1開門就見到柏熙同ar美係度.....原來佢地撞正左...

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...