加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原創]*寧願感情無發生過,,還是??[[口語+少量粗口]] 完左+出左繼集na` 睇下na`
載入中 ...
霜穎
吹水學徒

會員編號 267342
精華 0
積分 1484
帖子 1090
威望 0 點
I-See幣 14155 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-1-26
註冊天數 6303
狀態 離線
  只顯示 霜穎 的帖子
得2個人回咋,,,算啦...
金日岩岩過左tsa,,,好開心
>3<
---------------------------------------------------------------
                             第11話
(個陣係假期...)

(係牙希個blog度)

我做錯左d咩??點解你咁嬲??你講比我聽,,我改牙,,,你唔好嬲我

你唔講我都唔知自己錯咩...定係我地唔夾??你講比我聽...

牙希就係咁打...

我...我...同佢係咪真係唔夾牙??

我...喊左出黎...

我係佢個blog留左言:

牙希...對唔住...我係唔岩...你都無錯...我係唔應該發你脾氣ga...你唔好嬲牙

我地好似以前咁,,,ok??

過左ok'內'

牙希都係無復我...

佢仲嬲我??

我好驚...

再打多個cmzz:

你係咪仲嬲我??sorri

幾日後...

牙希終於復我啦...好開心

(牙希個blog)

---------------------------------------------------------------
牙希打左d咩呢??
想睇...留cmzz啦
(sor,,,金次打得好少)
如果唔係我唔打!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
TuNg-v-
初生嬰兒

會員編號 305540
精華 0
積分 300
帖子 48
威望 0 點
I-See幣 11084 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-15
註冊天數 6224
來自 火星球
狀態 離線
  只顯示 TuNg-v- 的帖子
Cm馬上到
作得好好喔=]
不過個牙a好乞人憎.. -_-"

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
mio101295
嬰兒上路

會員編號 301152
精華 0
積分 208
帖子 55
威望 0 點
I-See幣 10283 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-7
註冊天數 6232
狀態 離線
  只顯示 mio101295 的帖子
又十卜NA*
快D快D快D PO啦...

頂部
霜穎
吹水學徒

會員編號 267342
精華 0
積分 1484
帖子 1090
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6303
狀態 離線
  只顯示 霜穎 的帖子
好,,,我又黎啦!!

---------------------------------------------------------
                                 第12話

(係牙希個blog)

牙希:
我都唔係嬲你,,,我只係返左大6姐...你都無錯...係牙a肘姐,,,我地of cause可以好似以前咁啦...

好彩姐...佢只係返左大6,,,仲以前佢嬲左我tim

等我又留言先,,,

牙詠:

哦,,,咁都好dd,,等我仲以為你嬲左我...=]

)))))))))))牙儀個邊(((((((

(係msn)

牙儀:hi

牙正:hi,,做緊咩?         

牙儀:無牙,,,同你mns lor...          <---------好廢...

(作者:你地好廢牙,,,)

(牙儀+牙正:你咪唔寫我地lor...)

(作者:好...)

幾日後,,,我地就返學啦...

小息....

牙詠:喂...

牙希:做咩??

牙詠:....

頂部
mio101295
嬰兒上路

會員編號 301152
精華 0
積分 208
帖子 55
威望 0 點
I-See幣 10283 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-7
註冊天數 6232
狀態 離線
  只顯示 mio101295 的帖子
牙詠叫佢做乜呀...
快D PO...
繼續十卜你呀...

頂部
霜穎
吹水學徒

會員編號 267342
精華 0
積分 1484
帖子 1090
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6303
狀態 離線
  只顯示 霜穎 的帖子
sor''呢幾日都唔得閒,,,我盡量金日打,,,唔好意思!!

頂部
霜穎
吹水學徒

會員編號 267342
精華 0
積分 1484
帖子 1090
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6303
狀態 離線
  只顯示 霜穎 的帖子
我黎啦

-----------------------------------------------------------------------------------
                                         第13話

牙詠:拿,,比你ga       <-----面紅...

牙希:多,,,多,,,謝牙         <-------勁開心!!

(知唔知牙詠送左d咩比牙希呢??)

(係...朱古力牙!)

(係喎...唔記得講金日係情人節!!)

牙詠:中唔中2呢隻朱古力牙?

牙希:中2,,,of cause中2啦,,,你送家喎

牙詠:係咩!?          <----扮野= ="

放學...

牙希打左比牙詠...

牙希:你想唔想我係白色情人節送野比你??

牙詠:想牙!!

牙希:ok....

牙詠:不過聽日放假....

牙希:.........

幾日後,,,

牙希又同牙詠msn....

牙希:好想見到你個樣tim,,

牙詠:係??但係我唔記得左你個樣...

牙希:乜你咁家,,,= ="

牙詠:  xpp

牙希:嗚嗚~

)))))))))))))牙儀個邊((((((((((

牙正:係喎,,,記唔記得情人節牙??牙詠佢送左d朱古力比牙希...

牙儀:係牙,,做咩牙,,你又想要牙??

牙正:幾啦...

牙儀:= ="

就係咁,,,就過左一個假期啦,,,

返學....

牙儀:你快d選啦...

牙詠:下,,,唔識選喎.....

------------------------------------------------------------------------------------------
究竟佢地選咩呢??想知??
回pozzz啦!!!
如果唔係我唔作ga...

頂部
霜穎
吹水學徒

會員編號 267342
精華 0
積分 1484
帖子 1090
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6303
狀態 離線
  只顯示 霜穎 的帖子
點解無人回家...唔制牙,,,,
係咪我作得太差牙...

頂部
霜穎
吹水學徒

會員編號 267342
精華 0
積分 1484
帖子 1090
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6303
狀態 離線
  只顯示 霜穎 的帖子
如果金次真係無人回...我就唔打na
何況我宜家作緊第2篇...

----------------------------------------------------------------------------------------
                                                第14話
牙詠:牙希同牙樂,,,2個都咁好...

牙儀:你...你...宜家真係中2牙樂??

牙詠:我都唔知牙,,,牙希係中2我,,,牙樂就...一直都中2牙菁...

牙儀:唉...

點知咁岩比牙希聽到...

牙詠:你...你...幾時係到家??

牙希:我聽到晒啦 !!        (好嬲)

牙詠:牙希...   (喊緊)

牙希:我唔想再聽到你講野牙!!!

牙詠:牙希...  (仲喊緊)

牙希走開左...

我,,,我點會咁家??點解佢會聽到家...

(件事係咁o既...)

係假期個陣...因為牙希完全無理牙詠...
所以牙詠覺得好寂寞...咁岩係呢個時候...牙樂對牙詠好好
牙詠有野就同牙樂係msn度講...就係咁...牙詠就誤以為自己中2左牙樂...

(件事就係咁na)

))))))牙儀個邊((((((

牙儀:牙希同牙詠佢地散左啦

牙正:係牙,,,我都知,,,

牙儀:牙希講左比你知?

牙正:係牙,,,佢宜家好嬲

牙儀:唔唔,,,牙詠就好hurt牙...

牙儀:牙詠宜家先知原來佢一直都中2牙希...

牙正:下??

牙儀:係牙

-----------------------------------------------------------------------------------------
其實只要牙詠解釋,,佢地就可以起返一膂...
想唔想知牙詠會點做???
回pozz
3日內無人回...
我就唔打lu...
sor

頂部
小k〞
初級會員

會員編號 115564
精華 0
積分 1005
帖子 208
威望 0 點
I-See幣 12922 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-2-6
註冊天數 6657
來自 牙媽個肚牙↑
狀態 離線
  只顯示 小k〞 的帖子
咁我留喇...........

原創→×吃﹍過像蜜*,糖般甜,,的糖果很難忍受×, 藥水*→,的苦●┘
http://www.hkisee.com/viewthread.php?tid=241659&page=1&extra=page%3D1#pid5942178
新小說丫 
好睇咖
睇下na
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...