加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 女仔對男仔的要求(男女要入)  多選 [參與投票的會員]
廋(識中)   42 (18.34%)
型(自己眼中)   44 (19.21%)
可愛   38 (16.59%)
肥啫啫   1 (0.44%)
愛心   56 (24.45%)
高的   45 (19.65%)
蟻的   1 (0.44%)
唔多型(坦白dd一點都唔型)   2 (0.87%)

標題: 女仔對男仔的要求(男女要入)
載入中 ...
嘿嘿嘿嘿.
吹水大王
D0 y0u k0nw it t_t ?

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 282339
精華 0
積分 29695
帖子 18270
威望 2 點
I-See幣 29847 錢
GAME幣 1761 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2007-3-1
註冊天數 6267
狀態 離線
  只顯示 嘿嘿嘿嘿. 的帖子

可愛
愛心
你關心多d佢就得

Bl0g ♥♥♥ http://blog.qooza.hk/loven_lam

I zhang yun jing

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
koey__
初級會員

會員編號 323688
精華 0
積分 508
帖子 122
威望 0 點
I-See幣 12675 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-5-25
註冊天數 6182
狀態 離線
  只顯示 koey__ 的帖子
冇喎,,睇得上眼就得喇

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
~~根根~~
認證會員
●○●沒有愛就會死的人◆◇◆

會員編號 374938
精華 0
積分 1850
帖子 914
威望 0 點
I-See幣 15626 錢
GAME幣 6391 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 junior01
閱讀權限 60
註冊 2007-9-28
註冊天數 6056
來自 我老豆同我老母
狀態 離線
  只顯示 ~~根根~~ 的帖子
要瘦啦..型啦...有愛心啦..高啦~~!!
瘦得要唔好太瘦~~!!
型唔等於靚仔...不過都要OK呀~~!!
有愛心...如果唔係佢對我都唔會有愛心~~!!
高過我都得~~!!

~~根根~~

☆  ---◇◇◇   永遠的永遠...回憶著回憶...等待著你曾經的等待~

■♂我愛你◆◇◆~….`☆♀愛到甚麼時候●○●♂愛到妳不愛我的時候….■

[[對不起....我愛你]]
頂部
書桐
初級會員

會員編號 475860
精華 0
積分 1022
帖子 124
威望 0 點
I-See幣 7321 錢
GAME幣 138 個
MSN宣傳 166 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2010-11-4
註冊天數 4923
來自 何處
狀態 離線
  只顯示 書桐 的帖子
唔好太肥身高170up唔好成 個飛仔look因為咁ga男仔睇落去唔係可以拍長拖果隻,唔好太悶,令仔就唔好,個樣我睇得順就ok,唔係成日去滾果d,最好係一個可以比到你依靠,有安全感ga人,最重要思想咪鬼咁幼稚,要成熟d!!!!!

頂部
★`SIURAIN;]
高級會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 430105
精華 0
積分 601
帖子 765
威望 1 點
I-See幣 15082 錢
GAME幣 135 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 此稱號不存在
閱讀權限 50
註冊 2009-1-31
註冊天數 5565
來自 b-boy世家
狀態 離線
  只顯示 ★`SIURAIN;] 的帖子
頂=.=''點樣扲心..易啦.
做佢喜歡既野囉.教你吾到嫁w0呢d.
最緊要=.=識哄.小做錯.多做好野.
多關心.咪太過份.小脾氣..忍字行頭

頂部
Chelsea_N.
嬰兒上路

會員編號 476280
精華 0
積分 85
帖子 78
威望 0 點
I-See幣 7391 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2010-11-12
註冊天數 4915
來自 地球
狀態 離線
  只顯示 Chelsea_N. 的帖子
我覺得
身高好重要(費事有d男既同我差唔多高,我雀鞋高過佢又好似令佢好冇面咁)
學業唔好太衰就得啦
體貼,幽默
唔可以小氣
一定唔可以:食煙,爆粗,吸毒(總之果內野都唔得啦!!!)
個樣:係自己點睇佢姐,你地佢好一面咪靚仔/得意囖。。。你地佢唔順眼,全世界覺得佢靚仔都冇用架

車路士@v@
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...