加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: **__咁 算 係 點 ..?!
載入中 ...
希]
初生嬰兒

會員編號 338841
精華 0
積分 216
帖子 6
威望 0 點
I-See幣 31178 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-6-27
註冊天數 6310
來自 oO 火''星..
狀態 離線
  只顯示 希] 的帖子
**__咁 算 係 點 ..?!

__小學既時候.. 識左個才子.. 明符其實既又叻仔又令仔..

第一次見佢.. 反感架.. 覺得佢有D 自大..

BUT 經過一年既相處..  我同佢做左FD*

日日上堂打打鬧鬧.. 晚晚都煲粥.. 一傾就無止境..

慢慢.,,  我係佢身上學識左 "妒忌".. "呷醋"..

BUT 我知道... 佢只係單純當我係紅顏知己..

而我亦吾介意比佢當後備.. 只要一直係佢身邊守護..就夠NA..

點知... 係小學畢業果陣.. 佢竟然話要轉校..!!*

我知我冇資格勉留D物野.. 只可以每晚攬住個濕晒既枕頭.. 失眠左成個禮拜..

直至而家. 大大話話都 3 年NA..

我本身就係一個好易忘記既人.. 吾洗半年.. 已經忘得 7 7 8 8..

BUT 世事就係禁巧合架NA..

3 年裡面.. 次次都係偶然既情況下知道佢既消息..

明明已經封住左既記憶又爆晒出泥...

見到佢打波.. 見到佢同第 2 個女仔一齊行.. 見到佢又羸冠軍..

個心都吾知點禁..有D不是味兒..

究竟.. 點先叫中 2.. ?! 我咁樣又係米真係中2佢呢..?!

BUT 我係遇到佢先會諗起佢..

平時開心定係吾開心都吾會記得佢LO..

覺得自己好矛盾牙..!!* >~<

** 多多齒教WA., **
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
ai_ni
初級會員

會員編號 294952
精華 0
積分 634
帖子 171
威望 0 點
I-See幣 12685 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-3-26
註冊天數 6402
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 ai_ni 的帖子
或者你只係妒忌姐-試下sd 個sms比佢同佢打返好d關係丫-
我諗你仲有少少中2佢-
又或者試下識第二個男仔-let him go-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
bakery
初生嬰兒

會員編號 143402
精華 0
積分 519
帖子 29
威望 0 點
I-See幣 11102 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-3-26
註冊天數 6767
狀態 離線
  只顯示 bakery 的帖子
或者對他還有一點兒意思吧..
但其實已經淡了...

頂部
囍!-3-
初生嬰兒

膠膠地`

會員編號 308788
精華 0
積分 323
帖子 49
威望 0 點
I-See幣 11249 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-22
註冊天數 6376
來自 伱菂懷抱 `
狀態 離線
  只顯示 囍!-3- 的帖子

有時忘記一個人
不需要強求自己去忘記-3-
強求自己的
並不是忘記-3-
你心中還記得你
你可能囍歡上他-3-

頂部
kentse2001
高級會員

會員編號 274010
精華 0
積分 1203
帖子 668
威望 0 點
I-See幣 14202 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-2-10
註冊天數 6446
狀態 離線
  只顯示 kentse2001 的帖子

QUOTE:
原帖由 希] 於 2007-6-27 08:29 PM 發表
__小學既時候.. 識左個才子.. 明符其實既又叻仔又令仔..

第一次見佢.. 反感架.. 覺得佢有D 自大..

BUT 經過一年既相處..  我同佢做左FD*

日日上堂打打鬧鬧.. 晚晚都煲粥.. 一傾就無止境..

慢慢.,,   ...

我覺得你不是喜歡他..
如果你真係鐘意佢呀...又點可能咁快忘記?
仲有呀..一般朋友o既離開亦能令自己傷心..
這也可能叫做好感吧...
但應不是感情..

頂部
KeiaKo
VIP
迷Daniel Radcliffe

會員編號 61555
精華 0
積分 8946
帖子 2987
威望 0 點
I-See幣 22376 錢
GAME幣 274 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊 2005-10-27
註冊天數 6918
狀態 離線
  只顯示 KeiaKo 的帖子
lee d只係留戀唔係中意~!

頂部
玲子*
初級會員

會員編號 205125
精華 0
積分 929
帖子 276
威望 0 點
I-See幣 13031 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-8-25
註冊天數 6615
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 玲子* 的帖子
我諗你仲有d中2佢ge

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...