加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: -L a S t D a y T ^ T{13/7}
載入中 ...
-ARx妍;]`
吹水新手
我不會愛:)

會員編號 263769
精華 1
積分 5583
帖子 3236
威望 0 點
I-See幣 28215 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-1-19
註冊天數 6339
狀態 離線
  只顯示 -ARx妍;]` 的帖子
-L a S t D a y T ^ T{13/7}

呢篇係尋日的XD-),,s0今日=尋日.
-L a S t    D a y T ^ T

今日,,係1E班ge最後1日.亦姐係今日之後,,1E可能要分開

尋晚好吾開心,,1訓落張床1陣,,就喊左陣-0-"吾想到聽日

so,,1直都冇訓,,訓左好少TIME,,搞到今日冇乜精神!!

今朝.我又晨咁早6點10起身,,so又早左返去.7點半返到

轉左課室@@最尾個日先黎轉架..同之前咪有係咁

D窗簾都係咁難拉落黎@@.................

番到課室1陣,,彭siR就黎Lu.....

第1件事係頒曬D獎,,然後就派全班頭10名&進步獎^v^

hehe`好開心拎左進步獎-0-"其實1早知,,冇咩驚喜xd

然後派成績表,,估吾到英Dict最勁-0-"

PTH退多了,,爭9分先滿分....................

最差係家政T^T....................

彭siR講左幾句野就話放學了.

突然眼淚開始忍吾到,,忍得勁辛苦-0-"

於是行得勁快番屋企,,跟住入刺所.

眼淚就bill左落黎喇!!好吾捨得1E aR!!

1E由開學到結業,,每1刻都咁特別咁開心架!

同老師ge相處時間亦都係好開心Ga.

1直相信有奇蹟出現,,1E係會直升!!

不過現實往往係殘酷Ga!點解??T^T

★   如果你是我 陪著我走 :) 割愛促銷 一手交一手!!!
http://hkisee.com/viewthread.php?tid=324318&page=1&extra=page%3D1

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
原翼
嬰兒上路
幻の翼•夏洛特

會員編號 293467
精華 0
積分 464
帖子 71
威望 0 點
I-See幣 11066 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-3-23
註冊天數 6276
狀態 離線
  只顯示 原翼 的帖子
唔好唔開心啦.....
就算大家唔同班...都可以成日約出黎玩....
重逢注定是為了離別而生的....
冇左離別的傷感...點會有重逢的喜悅呢?
我相信唔止你一個唔捨得.....但學校規定左.....除左學校無人能改...
1E的點點回憶會成為你地1E班同學既專屬回憶....
同樣地....係你將來既日子....好多人好多事注定會成為你自己的回憶....
但你能要求所有同學成為這些記憶的參與者?不能...
人生的道路有好條...
可以係由中學為起點...
但始終亦會有分叉路....
好少人會係同路人....
呢一刻...佢由另一條路離開....
不過!...可能你會係第N個路口撞番佢...
分享彼此寶貴的回憶.為他傷心.為他興奮...
這不就是朋友麼?
如果真的害怕他們離你而去....
不妨幫他們繫上一條線....
而這條線就係1E既回憶!
所以哩....唔好唔開心啦....
開心咁過日子....
在「遠方」的同學仔一樣會同樣咁為自己條路而奮鬥...
讓大家為下次的重逢而努力!!

P.S. 純粹個人意見...可能寫得唔係幾好...請見諒..=o=

即使我和你是不可能的一對•
 我會祈求•星星能長留在你頭上的天空•牠們會在你快樂的時候與你分享•在你悲傷時與你同在•
 因為我有預感•妳將會是我一生最牽掛而放不下的人•
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
-ARx妍;]`
吹水新手

會員編號 263769
精華 1
積分 5583
帖子 3236
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6339
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 原翼 於 2007-7-14 11:51 發表
唔好唔開心啦.....
就算大家唔同班...都可以成日約出黎玩....
重逢注定是為了離別而生的....
冇左離別的傷感...點會有重逢的喜悅呢?
我相信唔止你一個唔捨得.....但學校規定左.....除左學校無人能改...
1E的 ...

好多謝你Ar-)
你都講得幾岩.

★   如果你是我 陪著我走 :) 割愛促銷 一手交一手!!!
http://hkisee.com/viewthread.php?tid=324318&page=1&extra=page%3D1

頂部
g23799879
初級會員

會員編號 279788
精華 0
積分 772
帖子 237
威望 0 點
I-See幣 12912 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-2-24
註冊天數 6303
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 g23799879 的帖子
你唔好唔開心la....
你地重係一間學校...
我宜家小學...升中學lu...
d同學要分開..重唔開心...
又有係到喊...重驚大個係街到撞到佢地都認唔出tim=]]
但人總有分開既時候..唔好唔開心...
見你唔開心我都會唔開心嫁=]]
笑一笑..世界更美妙ma=]]哈*4

頂部
-ARx妍;]`
吹水新手

會員編號 263769
精華 1
積分 5583
帖子 3236
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6339
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 g23799879 於 2007-7-30 16:53 發表
你唔好唔開心la....
你地重係一間學校...
我宜家小學...升中學lu...
d同學要分開..重唔開心...
又有係到喊...重驚大個係街到撞到佢地都認唔出tim=]]
但人總有分開既時候..唔好唔開心...
見你唔開心我都會唔 ...

``你都吾好吾開心Laaaaa`
祝你同你d fd f0rever啦^^

頂部
V女
初生嬰兒

會員編號 252089
精華 0
積分 467
帖子 43
威望 0 點
I-See幣 11255 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-12-24
註冊天數 6365
狀態 離線
  只顯示 V女 的帖子
真正ge友誼係唔會因唔同班而有所變^^

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...