加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: `轉]]★||世間只有你面容最美..世間只有我是最愛你]]*現已恢復..p0左喇!!
載入中 ...
§嵐嵐§
吹水學徒

會員編號 300823
精華 0
積分 4518
帖子 1971
威望 0 點
I-See幣 20558 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-4-6
註冊天數 6266
狀態 離線
  只顯示 §嵐嵐§ 的帖子

小明,,
好好睇呀,,
繼續post啦,,
十卜u,,
加油呀=]]],,,,

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
siuka-3-
初生嬰兒

- 小 嘉 愛 宥 嘉 x)

會員編號 338373
精華 0
積分 316
帖子 37
威望 0 點
I-See幣 11224 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-6-26
註冊天數 6185
來自 *` 迷 幻 幫 xD
狀態 離線
  只顯示 siuka-3- 的帖子
趙元暢-3-"
crystal係咪仲愛樂咖?
sup; ]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
草貓
初級會員

會員編號 226401
精華 0
積分 570
帖子 210
威望 0 點
I-See幣 10949 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-11-4
註冊天數 6419
來自 不明地區
狀態 離線
  只顯示 草貓 的帖子
十卜呀..
好好睇..
快d  po啦..

MSn; y0.ahh_wai@live.hk
中意就add我傾下計na v33v

q00Za; http://blog.qooza.hk/yiunik
上去cM;]

`人仔同胞 ;]
頂部
aHSky:P`
吹水師父

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 208950
精華 0
積分 14599
帖子 9028
威望 0 點
I-See幣 36527 錢
GAME幣 470 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 鈍;
閱讀權限 110
註冊 2006-9-6
註冊天數 6478
來自 吾關你事 -_-v
狀態 離線
  只顯示 aHSky:P` 的帖子

好 好 睇 牙 :)

可 能 遲 左 SUP `

快 p0st 吧 `

xp`

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
I-See幣 25782 錢
GAME幣 1491 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6272
狀態 離線
  只顯示 MG.V_Vll 的帖子

好多謝咁多位既支持喔..
應承你地..
一日最少都p01篇..
想我p0多d既就要留多d cM NA*

[[-第 5*章°°||

E 1 個 禮 拜 * 我 同 樂 好 似 冇 分 手 咁 ...
旦 系 我 1 D 都 冇 開 心 * 有 1 種 煩 的 感 覺 ___
也 許 我 最 愛 的 已 不 是 他 了 *
FRIDAY `
琪 SD SMS 黎
琪 " 我 地 今 日 1 齊 走 丫 `'
我 " 你 個 鍵 鍵 呢 ?? -3-"
琪 " 佢 要 補 習 牙 *
我 " CHEAP =] 重 色 輕 友 * 吾 得 牙* 我 要 自 己 走 `
琪 " WHY ?? 1 齊 行 街 LA`
我 " 我 今 日 要 影 婚 紗 相 * ( BECOZ 我 做 MAMI 的 伴 娘 * )
放 學 LU ` 出 到 班 房 *
琪 :: 1 齊 去 LA ` 我 想 睇 下 我 好 姊 妹 著 婚 紗 既 樣 * 1 定 索 爆 *
我 :: NOWAY 牙 *
出 到 學 校 門 口 `
琪 :: 軒 牙 * 嘩 佢 電 左 髮 牙 !!!
我 :: 好 似 元 暢 牙` XDD
軒 :: 去 街 牙 *
我 :: ( 望 下 個 錶 * ) 死 LA ` 遲 到 LA`
軒 :: 佢 做 咩 * ??
琪 ::  影 婚 紗 相`
沖 到 去 婚 紗 鋪 *
MAMI :: CRYSTAL LEE * 又 遲 到 -3-"
我 :: SORI 牙 * MAMI * 吾 好 咁 LA`
哥 :: 估 吾 到 我 有 個 成 日 遲 到 既 牙 妹 * 真 系 醜 "
我 :: 早 我 小 小 ,, 就 係 到 嘈* MAMI 我 個 件 ??
MAMI :: 拿 ( 拎 左 俾 我 )
我 :: 好 令 牙 * 由 其 是 後 面 個 蝴 蝶 結 牙 !!!
MAMI :: 估 到 你 LA` 文 ( 系 我 MAMI 既 徒 弟 * ) DESIGN  既 你 點 會 吾 中 2 丫 *
我 :: ( 笑 ) 文 DESIGN 架 !!! >3<"
入 去 間 房 到 換 *
軒 :: ( 攬 住 我 ) 你 終 於 都 入 黎 LA`
我 :: ( 除 緊 校 服 ) 丫... [ 大叫 ]
MAMI :: 囡 囡 ,, 做 咩 牙 ??
我 :: 冇 見 到 隻 小 強 姐 -V-
軒 :: 我 系 小 強 !!!*3*"
我 :: 你 可 吾 可 以 吾 好 睇 住 我 換 3 牙 *
軒 :: 我 淨 系 想 攬 住 你 *
我 :: E ... 有 人 電 左 頭 髮 喎 "
軒 :: 你 中 2 丫 MA ` 你 有 冇 掛 住 我 SIN `
MAMI :: 囡 囡 ,, 換 好 未 ( 死 LA` 未 換 過 *BECOZ 軒 攬 住 我 換 吾 到 )
我 :: 好 難 著 牙 ` 等 多 我 5 MINS 丫 *
我 :: 放 手 LA ` 我 要 換 3 3 牙 *
軒 :: 你 有 冇 掛 住 我 SIN `
我 :: 有 LA ` 有 LA` 你 好 煩 牙 * ( 佢 放 左 手 )
換 完 ,, 出 到 去
MAMI:: 嘩 * 文 果 然 系 最 了 解 囡 囡 * 你 好 似 天 使 1 樣 `
哥 :: 咁 我 咪 王 子`
DADDY :: 得 LA` 你 自 大 小 1 陣 得 吾 得 牙 * CRYSTAL 你 同 你 MAMI 1 樣 牙`
攝 影 哥 哥 :: 你 地 1 家 人 都 好 令 牙 *`
影 完 之 後 ` 仍 然 系 入 返 去 間 房 換 3* BUT 軒 吾 見 左 T^T"
MAMI :: 囡 囡 * 琪 琪 同 佢 哥 哥 黎 左 牙 *
HAHA` 原 來 軒 冇 走 的 *....
我 :: MAMI ` 我 同 琪 琪 去 PLAY 得 吾 得 牙 ??
MAMI :: 吾 得 牙 * 你 今 日 1 定 要 留 系 HOME 牙*
我 :: ( 扁 咀 ) WHY WHY ??
MAMI :: 我 要 靈 感 牙 ( 我 是 MAMI 靈 感 的 來 源 )
我 :: 又 要 DESIGN 野 牙 *
MAMI :: YSYS ,, 乖 LA * 囡 囡 *
收 到 SMS "
軒 :: 你 要 陪 我 !!!
我 :: 乖 LA`* 我 走 LA*

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6272
狀態 離線
`第 6*章____◆!

返 到 HOME `
我 :: MAMI 牙* 你 今 次 搵 WHO 做 MODEL ??
MAMI :: 吾 知 架 * 今 次 應 該 搵 男 MODEL !!!
我 :: 搵 鄭 元 暢 LA ` 佢 好 令 仔 的 =]
MAMI :: NONO * 今 次 系 SELL D 中 年 男 士 *
我 :: 咁 DADDY 牙 *`
MAMI :: 豬 事 丁 * 佢 系 老 闆 個 仔 黎 架 MA*
之 後 MAMI 除 左 我 頸 鍊 ,, 將 鍊 咀 拎 左 出 黎 * 把 左 佢 同 DADDY ( 後 父 ) 既 訂 婚 介 子 [ 村 ] 左 入 去
MAMI :: 囡 囡 * 你 系 MAMI 1生 最 寶 貴 既 野 * MAMI  知 道 你 做 了 MAMI 既 守 護 天 使 ,, MAMI 希 望 E 2 隻 介 子 * 可 以 帶 俾 你 幸 福*
我 :: HEHE * MAMI 牙 * 我 吾 系 你 守 護 天 使 LA` DADDY SIN 系 * 我 祝 你 同 DADDY 幸 福 快 樂 * 令 我 有 個 CUTE CUTE 細 佬*
MAMI :: ( 笑 )
番 到 入 房 "
究 竟 我 同 軒 系 咩 關 系 -3-" ( 摸 住 頸 上 面 既 2 隻 介 子 )
佢 可 以 令 我 幸 福 嗎 ?? ( 望 住 左 手 既 疤 )
我 吾 想 再 令 MAMI 傷 心 !!!
收 到 SMS "
軒 " 你 聽 日 得 吾 得 閒 ??
我 " 忙 得 很 `
軒 " 有 咩 咁 忙 ??
我 " 關 你 咩 事 !!! `
軒 " 你 愛 吾 愛 我 丫 ??`
我 " 吾愛 !! 吾 愛 !! 吾 愛 ( 口 是 心 非 )
軒 " 咁 我 出 去 LA"
我 " 去 邊 ??
軒 " 死 !! 如 果 吾 想 我 死 既 聽 日 2:00 ,, TIMES 等*
第 2 日...*
我 :: 早 晨 唷 ` MAMI ,,DADDY `
MAMI :: 仲 早 * 3:00 LA  大 小 姐 *
我 :: 下 ... MAMI 點 解 吾 早 D 叫 醒 我 牙 *
沖 去 TIMES `
我 :: 下 ...* 佢 吾 系 真 系 死 左 牙 ( 有 D 想 喊 既 FEEL )
後 面 有 人 拍 我 *
軒 :: 估 到 你 會 黎 ,, 仲 吾 系 愛 我 *
我 :: ( 見 到 佢 面 上 既 傷 * ) P C 狗 膠 布 ... * 你 都 幾 有 童 真 丫 *
軒 :: 做 咩 牙 * 你 呷 PC 狗 醋 牙 *
我 :: 你 1 D 都 吾 似 鄭 元 暢 * 都 吾 知 點 解 我 會 愛 上 呢 個 白 痴 架 *
軒 :: 你 個 咀 痛 吾 痛 牙 ___ 自 打 咀 巴*
我 :: 勁 喎 * 識 用 4 字 成 語 黎 串 人 -V-"
軒 :: 個 咀 咁 痛 等 我 錫 番 ( 軒 就 咀 左 埋 黎 * )
不 過 今 次 冇 上 2 次 咁 抗 拒 *
也 許 這 是 我 想 要 的 關 系 吧 *
我 :: 好 肚 餓 牙  `
軒 :: 乜 你 咁 架 * 整 到 我 冇 哂 MOOD ]]
我 的 電 話 響 *
我 :: 喂 !!! `
MAMI :: 囡 囡 ,,
我 :: MAMI ` 咩 事 牙 ??
MAMI :: 晒 左 相 LA` 快 D 番 黎 睇 *
我 :: OKOK*
我 :: 軒 * 886 ... 我 要 番 HOME LA`
軒 :: 聽 日 得 吾 得 閒 *
我 :: SORI 牙 * 真 系 吾 得 ___ MONDAY 番 學 牙 *88

頂部
§嵐嵐§
吹水學徒

會員編號 300823
精華 0
積分 4518
帖子 1971
威望 0 點
I-See幣 20558 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-4-6
註冊天數 6266
狀態 離線
  只顯示 §嵐嵐§ 的帖子

小明,,
我又黎左啦,,
加油呀,,
十卜U嫁=]]],,,,

頂部
siuka-3-
初生嬰兒

- 小 嘉 愛 宥 嘉 x)

會員編號 338373
精華 0
積分 316
帖子 37
威望 0 點
I-See幣 11224 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-6-26
註冊天數 6185
來自 *` 迷 幻 幫 xD
狀態 離線
  只顯示 siuka-3- 的帖子

sup ; ]
軒軒好可愛*3*
繼續post

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6272
狀態 離線

等我宜家p0住一章先=]]

☆::::第 7*章﹏

番 到 HOME `
我 :: MAMI ,, 我 要 睇 相 牙 *
MAMI :: 好 ` ( 拎 左 比 我 *)
好 令 牙 * 大 家 臉 上 都 帶 著 幸 福 快 樂 的 笑 容 *
MAMI :: 聽 日 冇 約 人 丫 MA `
我 :: 冇 牙* 我 記 得 既 *
MAMI :: 吾 好 遲 到 牙 * `
我 :: 得 LA`* 吾 知 WENDY 姨 姨 ( 系 我 MAMI 個 FD ,, 同 我 好 FD 的 ,, 咩 都 同 佢 講* ) 個 仔 變 成 點 !!
哥 :: 1 日 到 黑 淨 系 掛 住 仔 ...
MAMI :: 你 知 吾 知 我 地 CRYSTAL 話 非 俊 傑 不 嫁 *!!
我 ::MAMI 牙 * E D 都 系 細 個 D 野 =P ( 以 家 已 經 不 是 *)
第 2 日*
我 :: 早 哦 `MAMI ,, DADDY ,,哥*
MAMI :: 轉 死 性 LO` 咁 早 `
酒 樓 *
WENDY :: CRYSTAL * 令 左 喎 ...*
我 :: WENDY 姨 姨*
傑 :: CRYSTAL` ( 傑 的 樣 子 沒 變* )
WENDY :: 點 牙 * 吾 記 得 俊 傑 哥 哥 LA` ( BECOZ 10 年 前 移 民 了 )
我 :: ( 以 笑 [ 姐 ] 醜 )
MAMI :: CRYSTAL 牙 * 食 啦 *
好 飽 牙 -W-""
MAMI :: CRYSTAL 牙 * 今 日 你 同 俊 傑 出 去 玩 丫 *
我 :: 好 牙 * 你 想 去 邊 牙 ??
傑 :: 你 中 2 *
我 同 傑 行 到 去 銅 鑼 灣 *
我 :: 好 悶 牙*
傑 :: 我 悶  ??
我 :: 吾 系 *`
我 的 電 話 響 *
我 :: 喂 ...*
軒 :: 老 婆 * 系 邊 牙*
我 :: CWB =]
軒 :: 又 話 吾 得 閒 *
我 :: 我 冇 話 過 我 以 家 得 閒 喎 *
傑 :: 你 吾 得 閒 吾 使 陪 我*
我 :: 吾 系 牙 ,, 我 好 得 閒 *
軒 :: 你 講 咩 話 *
我 :: UM........*
軒 :: 你 系 邊 ??
我 :: 我 要 番 HOME AR =] 你 今 晚 吾 准 出 去 牙*
軒 :: 你 管 我 牙 ??
我 :: 我 吾 想 聽 日 見 到 你 有 成 廿 幾 隻 PC 狗*
軒 :: 得 LA*
傑 :: 男 朋 友 ??
我 :: ( UP 頭 * ) 幫 我 保 守 [ 比 ] 密 * 我 MAMI 吾 系 咁 中 2 ...
傑 :: 5 *
我 :: 不 如 我 地 返 屋 企 LO*
傑 :: 88
我 :: 傻 架 * 去 我 企 玩 牙 !!!
傑 :: 哦 *
感 受 到 * 傑 的 冷 漠 `
究 竟 他 是 冷 漠 ,, 還 是 害 羞 ??
我 不 知 道 ` 我 只 知 道 他 已 不 是 我 認 識 的 傑 了 *
他 的 眼 神 __ 告 訴 了 我 受 到 了 極 大 的 傷 ``
也 許 我 並 不 認 識 他 `
旦 我 應 該 了 解 他 嗎 ??

頂部
aHSky:P`
吹水師父

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 208950
精華 0
積分 14599
帖子 9028
威望 0 點
I-See幣 36527 錢
GAME幣 470 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 鈍;
閱讀權限 110
註冊 2006-9-6
註冊天數 6478
來自 吾關你事 -_-v
狀態 離線
  只顯示 aHSky:P` 的帖子

好 睇 呢 -3-

p0st 下 去 喔 `

sup 你 的 :)

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...