加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 你的潮爆指數/*
載入中 ...
糖打令:D (糖糖糖)
吹水天王

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 114002
精華 5
積分 29009
帖子 20929
威望 2 點
I-See幣 224732 錢
GAME幣 2503 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2006-2-3
註冊天數 6800
狀態 離線
  只顯示 糖打令:D 的帖子
你的潮爆指數/*

早餐係一日之中最緊要既一餐\,但係就經常比人忽略。如果唔考慮其他因素,妳會選擇點樣既早餐呢?
A.大快活早餐套餐
B.永和豆漿一杯
C.麥當勞有氧早餐
D.銀記白粥油炸鬼

基本上妳係個潮爆主義者,對潮流的把握非常敏銳準確。通常妳都會成為團體中引人注目既焦點。不過要提醒一點,千奇唔好凈係為左追潮而令到自己個荷包大失血啊!

選擇B既人
雖然妳平時對個D盲鍾鍾追潮又或者追星既人嗤之以鼻,但係妳身上的潮爆指數就一D都唔會輸比人,雖然妳唔係最搶眼,但係同妳相處過既每個朋友都會深深比妳吸引住,建議妳適當咁sell下自己,等自己的人緣指數更上一層樓。

選擇C既人
與其話妳追潮,不如話妳追求尊貴同品味好過;妳身上既牌子經常都價值不菲,8850永遠比8250好睇好多。有高尚品味係好事,但係要注意經常多D同身邊既朋友互動,維持良好既人際關係。

選擇D既人
平實既性格係妳既特別,因此同朋友容易親近。不過妳要注意關注一下周圍既潮野,唔好out,先可以更受大家歡迎

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
〝牙Lo*
吹水學徒
有能力 就有價值

會員編號 54584
精華 0
積分 2472
帖子 1868
威望 0 點
I-See幣 19966 錢
GAME幣 635 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-10-15
註冊天數 6911
來自 BHJS
狀態 離線
  只顯示 〝牙Lo* 的帖子
選擇C既人
與其話妳追潮,不如話妳追求尊貴同品味好過;妳身上既牌子經常都價值不菲,8850永遠比8250好睇好多。有高尚品味係好事,但係要注意經常多D同身邊既朋友互動,維持良好既人際關係。

係咩
追求尊貴同品味好過>唔多準--"

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
aR-yAn
吹水老手

會員編號 273781
精華 0
積分 12547
帖子 6176
威望 0 點
I-See幣 8443 錢
GAME幣 365 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2007-2-10
註冊天數 6429
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 aR-yAn 的帖子
但係我吾多覺LEE D準-v-
好似D甘. 佢似乎係覺得果D食物吾係現代人食甘-v-'
我著衫吾算IN. 但有自己風格. 我D FD都覺得我D衫令L0R.
而吾會係OUT L0.

頂部
【└鱔魚┘】
初級會員
〝魚毛仔〞

會員編號 290910
精華 1
積分 496
帖子 235
威望 0 點
I-See幣 8365 錢
GAME幣 115 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-3-18
註冊天數 6392
來自 *::魚缸♥♥
狀態 離線
選擇B既人
雖然妳平時對個D盲鍾鍾追潮又或者追星既人嗤之以鼻,但係妳身上的潮爆指數就一D都唔會輸比人,雖然妳唔係最搶眼,但係同妳相處過既每個朋友都會深深比妳吸引住,建議妳適當咁sell下自己,等自己的人緣指數更上一層樓。
-v-''幾準啵=]'

頂部
Ying`
高級會員

會員編號 218906
精華 0
積分 1148
帖子 571
威望 0 點
I-See幣 12287 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-10-11
註冊天數 6550
狀態 離線
  只顯示 Ying` 的帖子
基本上妳係個潮爆主義者,對潮流的把握非常敏銳準確。通常妳都會成為團體中引人注目既焦點。不過要提醒一點,千奇唔好凈係為左追潮而令到自己個荷包大失血啊!

- -

頂部
MaoMao:$
中級會員

會員編號 134596
精華 0
積分 1166
帖子 482
威望 0 點
I-See幣 8512 錢
GAME幣 125 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 給天使看的銘
閱讀權限 60
註冊 2006-3-11
註冊天數 6764
來自 火星*3*
狀態 離線
  只顯示 MaoMao:$ 的帖子
選擇C既人

(k)犬籬王道.
頂部
★iamNicole
吹水高手
♥再待你好`也無回報:)

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
I-See幣 24228 錢
GAME幣 14871 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-6-18
註冊天數 7030
來自 ★ 8大行星之1;p
狀態 離線
食 物 同 衫 點 可 以 相 題 並 論 ....
所 以 個 人 認 為 e D 唔 係 甘 準 l0r...
測 完 睇 下 咪 算 l0R....
唔 洗 因 為 E d test 而 改 造 自 己 l0r....

頂部
●荔枝●
高級會員

會員編號 222056
精華 0
積分 224
帖子 716
威望 0 點
I-See幣 9218 錢
GAME幣 111 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-10-22
註冊天數 6539
狀態 離線
  只顯示 ●荔枝● 的帖子
選擇D既人
平實既性格係妳既特別,因此同朋友容易親近。不過妳要注意關注一下周圍既潮野,唔好out,先可以更受大家歡迎

唔係好準!!!

頂部
Michealia@2007@
嬰兒上路

會員編號 306564
精華 0
積分 361
帖子 93
威望 0 點
I-See幣 11168 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-17
註冊天數 6362
來自 火星
狀態 離線
選擇B既人

係咩!?我覺得d人同我相處過都會hate  me......

This innocence is brilliance
I hope that it will stay
This moment is perfect
Please don't go away
I need you now
頂部
SIU‵
吹水學徒

會員編號 5660
精華 0
積分 7716
帖子 2426
威望 0 點
I-See幣 27526 錢
GAME幣 710 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2005-5-20
註冊天數 7059
狀態 離線
  只顯示 SIU‵ 的帖子
[size=-2]選擇C既人

E...

可能有D LA..

潮就一定吾系囉...

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...