加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: MiSs唐 o~o .. ''
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 熊打令:D 的帖子

QUOTE:
原帖由 ___C0eY儀=] 於 2007-8-24 07:01 PM 發表

佢..吾比人傾計=!=

你又知-_-''?
但上佢堂都已經唔係好悶架喇~
好玩得-vv-''
不過岩岩開學唔好玩得咁過份..- -''
就算開學左好耐玩得太癲都唔係咁好吧..
不過如果你果班曳既話小心佢發癲-_-''

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 SIU偉仔 的帖子

QUOTE:
原帖由 koalabear0411 於 2007-8-24 07:02 PM 發表

唔知點解我會覺得佢煩煩地-_-''
不過都幾好人既..
我上佢堂睏覺..佢見到都會比我睏多陣先叫我起身的..
只係煩左d咁解-_-''
不過我次次上親佢堂都悶到睏左覺..
但上miss唐堂又唔會~xD

咁都好D=0=煩姐,我煩反佢未得LO= =

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 SIU偉仔 於 2007-8-24 07:04 PM 發表

咁都好D=0=煩姐,我煩反佢未得LO= =

=,.=
但我覺得上佢堂好悶..= =
我好夠睏都悶到睏著-_____-'

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ___C0eY儀=] 的帖子

QUOTE:
原帖由 koalabear0411 於 2007-8-24 07:03 PM 發表

你又知-_-''?
但上佢堂都已經唔係好悶架喇~
好玩得-vv-''
不過岩岩開學唔好玩得咁過份..- -''
就算開學左好耐玩得太癲都唔係咁好吧..
不過如果你果班曳既話小心佢發癲-_-''

哇-  -''...驚驚地 >/\<

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 koalabear0411 於 2007-8-24 07:04 PM 發表

=,.=
但我覺得上佢堂好悶..= =
我好夠睏都悶到睏著-_____-'

你好夠睏@@唔好呃我啦,你日日都係屋企練仙= =

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 ___C0eY儀=] 於 2007-8-24 07:05 PM 發表

哇-  -''...驚驚地 >/\<

你冇做錯野就得的吧=3=''
佢成日都講笑的-_-''
有時人地'un'腳,佢會:你抽筋牙?/你搭緊車定觸電呀?
總之+vv=''
我覺得上佢堂好好笑-vv-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

練仙王呀~,~呵呵~呵呵

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 SIU偉仔 於 2007-8-24 07:06 PM 發表

你好夠睏@@唔好呃我啦,你日日都係屋企練仙= =

暑假ja=v=''
上佢堂真係會悶死-_-''
牛郎織女..
我都已經睏著左-_-
呢d係我自己覺得的- -''
如意見不合.(勿打=_=

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 SIU偉仔 於 2007-8-24 07:07 PM 發表
練仙王呀~,~呵呵~呵呵

好白痴..
聊天室-________-''
咁你又練咩呀=3=?

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ___C0eY儀=] 的帖子
我果班超少女仔 >/\< ...

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...