加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 點解點解?!?! /___\'
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 sIUSHaN` 的帖子
點解點解?!?! /___\'

點解我地個校長要退休?!.
點解我地個校長咁麻煩?!.
點解要系長洲咁遠轉過黎大埔做校長?!.
點解個校長咁麻煩?!.
點解要轉五日制?!.
點解中三要分開music同art上堂?!.
點解依家官中要管得咁嚴?!. [p.s::校長問題?!.]
點解早會佢要用英文同我地打招呼?!.
點解今年既f.1要每1都要j0!n 1個制服團體?!.點解.. .點解..;

. ..

{ 希望遲d我會對依個校長改觀-_- }

我依家好吾習慣/___\'
好吾鐘意.. . /3\

.. .

其實最緊要系.. . -v-""

.. ....

點解今年我要比依濃教?!. 普通話t_t'
嘟-_-
-
聽日正式開學啦.
灰.

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ★嘉〒俊☆ 的帖子
哈哈..
好抵死呀..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 囧-pky]] 的帖子
e龍先爽牙,,哈哈xd

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 b0n` 的帖子
    反事也問點解
        那我想你
問一世也問不完吧 囧`

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 熊打令:D 的帖子
我中二都係要分開music同art上堂=,.=''
好煩-,,-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 癲chi`:] 的帖子
shan-v-'
我都系E儱教普通話啊/_\'
死得慘.仲有1科吾記得左咩都系佢教咖\口/'

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 assassin 的帖子
佢今年冇教禾呀~ kaka~沈月君教禾呀~~   >~<

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ___C0eY儀=] 的帖子
中11定要1人`1個 制 服 團 體 牙
我吾想入lo /v\ " ..
吾知入乜

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 柏洛仔 的帖子
e家校長真係好煩嫁!?

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 SIU偉仔 的帖子

QUOTE:
原帖由 ___C0eY儀=] 於 2007-9-5 08:36 PM 發表
中11定要1人`1個 制 服 團 體 牙
我吾想入lo /v\ " ..
吾知入乜

我都係,你入女童軍= =我入男童軍OK?

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...