加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 點解點解?!?! /___\'
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 DUCK1 的帖子
唔好入星軍同童軍...2個都變態ga!!!

童軍入面個d傻仔黎ga...個田雞又on9...

星軍又系7ga...開學有眼睇要系門口叫早晨成隻狗咁

唔信入到去就會知

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 sIUSHaN` 的帖子

QUOTE:
原帖由 ★嘉〒俊☆ 於 2007/9/4 18:12 發表
哈哈..
好抵死呀..

死人肥周周.\/.

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 囧-pky]] 於 2007/9/4 18:27 發表
e龍先爽牙,,哈哈xd

你想佢教咩-_-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 【魚旦】 於 2007/9/4 19:21 發表
    反事也問點解
        那我想你
問一世也問不完吧 囧`

系架-w-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 巫仁愛` 於 2007/9/4 19:53 發表
我中二都係要分開music同art上堂=,.=''
好煩-,,-

好麻煩-/\-;
咁樣上堂都冇心情啦-v-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 癲chi`:] 於 2007/9/5 00:14 發表
shan-v-'
我都系E儱教普通話啊/_\'
死得慘.仲有1科吾記得左咩都系佢教咖\口/'

chi`. /__\'
唉; 你要小心佢d口水.
吾好同佢咁近..-\/-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 ___C0eY儀=] 於 2007/9/5 20:36 發表
中11定要1人`1個 制 服 團 體 牙
我吾想入lo /v\ " ..
吾知入乜

1定吾好入童軍.
最好入紅十字會*V*

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 柏洛仔 於 2007/9/5 20:48 發表
e家校長真係好煩嫁!?

系!.\/.
你番黎扮下官中生囉XD'

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 SIU偉仔 於 2007/9/5 20:50 發表

我都係,你入女童軍= =我入男童軍OK?

吾好入童軍呀-V-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 b69e32 於 2007/9/5 21:10 發表

見到你地咁講我都想講d野
你唔好入童軍啦仲好,因為田雞個童軍都汁得啦
童軍d人又傻傻地,又衰
你入左我怕你走唔到=.=...如果要走都要好煩
入星軍仲好啦

講真;我覺得星軍好過童軍勁多;)
因為田s!r.太衰\_/
入紅十字囉:D

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...