加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 開始左3個星期了,覺得點?  (單選) [參與投票的會員]
可怕   4 (12.12%)
開心   4 (12.12%)
okok啦   8 (24.24%)
唔想返學!!!   12 (36.36%)
好煩!!!   5 (15.15%)

標題: 開始左3個星期了,覺得點?
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 b69e32 的帖子
開始左3個星期了,覺得點?

可怕我覺得,因為我個中文老師係梁金嬌=.=
好多功課,把口又衰

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ☆依魯加☆ 的帖子
都ok la  XD"~

我地個中文新老師超攪笑""

佢講野笑到我..死死下.."""

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 `傑 的帖子
好煩!!!-,-+5想番!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 。愛是無罪卍* 的帖子
哇卡卡=v=!我自己功課個d野自己搞掂~同班搞笑同學都巧開心~
同埋有班令到我地自由學習既老師~巧正哇>/\<

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 assassin 的帖子
低form有個外籍老c教麻好好笑呀佢...金魚范好煩~佢話要留堂呀~唔制呀T~T

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

個個英語老師教緊我地= =!!!!
真系笑到!!!!死死下!
佢講中文好好笑~同埋性格好得意-v-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 《呀軒﹏ 的帖子
唔想番 咩都唔同哂 一個字講哂 煩

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

中一都系巧一d=v=!!!kaka

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 癲chi`:] 的帖子
吾懶想返囉系\333/

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

冷靜D= =吾洗咁激動.....
你吾返學GF你又識吾到~朋友你又識吾到~
返學不知幾多野學同開心哇?!
安安靜靜諗下啦大家^^

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...