加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 大家想唔想好似以前咁有旅行日全校  (單選) [參與投票的會員]
  21 (91.30%)
唔想   2 (8.70%)

標題: 大家想唔想好似以前咁有旅行日全校
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 b69e32 的帖子
大家想唔想好似以前咁有旅行日全校

我就唔係好想啦如果係中一至中三講
因為到時就會好無聊架啦你去到
我仲記得我中一岩岩好係最後個年的旅行日
跟住之後中五先有得去係學校聖誕節派對,仲係要學校聖誕派對喎
我中一去個陣老實講係唔好玩,好悶,去到都係玩咪哂d低b game老師安排個d
跟住睇下野個d咁啦,中4-中7先比燒野食

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ☆依魯加☆ 的帖子

QUOTE:
原帖由 b69e32 於 2007-9-22 06:36 PM 發表
我中一去個陣老實講係唔好玩,好悶,去 ...

話-.-你講起中一去旅行

我都唔記得曬LU=_____=""""

---------------------------------------------

唉-___-有咩人唔想去旅行呢...."

唉不過都沒可能再有LU

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 乂賢乂 於 2007-9-22 06:56 PM 發表

話-.-你講起中一去旅行

我都唔記得曬LU=_____=""""

---------------------------------------------

唉-___-有咩人唔想去旅行呢...."

唉不過都沒可能再有LU:s ...

下....我唔想啦如果無得bbq,有好多人同我講話好悶喎
都無野做架,玩低b game姐係都,唔係唔想去旅行,
係唔想係呢個學校在中一-中三唔想去旅行
人地其他學校中一-中三都有呀,我都間學校就無
宜家仲衰,中五先有,呢間學校d老師好似當我地好有問題,唉...

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 。愛是無罪卍* 的帖子

QUOTE:
原帖由 b69e32 於 2007-9-22 06:36 PM 發表
我中一去個陣老實講係唔好玩,好悶,去 ...

系咪白痴架= =
禾地小四-小六都可以燒野食啦
中四先比人燒!
系咪好過份牙!
家陣總當我地系小朋友牙!?
白痴的\口/!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 。愛是無罪卍* 於 2007-9-22 11:57 PM 發表

系咪白痴架= =
禾地小四-小六都可以燒野食啦
中四先比人燒!
系咪好過份牙!
家陣總當我地系小朋友牙!?
白痴的\口/!

我同意你咁講,我問過其他學校d人,
有學校比中一-中三燒野食架...
今時今日仲衰,旅行日正係得中五,仲係學校聖誕派對=.=
呢間學校真係衰到出汁

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ㊣石頭㊣ 的帖子

QUOTE:
原帖由 b69e32 於 2007-9-23 08:09 AM 發表

我同意你咁講,我問過其他學校d人,
有學校比中一-中三燒野食架...
今時今日仲衰,旅行日正係得中五,仲係學校聖誕派對=.=
呢間學校真係衰到出汁

我都有同感

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 assassin 的帖子
你自己班會搞都得嫁~學校唔比搵一日返學日搞~假期囉~

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 assassin 於 2007-9-29 09:27 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
你自己班會搞都得嫁~學校唔比搵一日返學日搞~假期囉~

班主任無提過呢d野=.=

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 傑=口= 的帖子
當場想la果日唔洗上堂喎 難得一日唔洗上堂

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 yiuyoyo 的帖子
其實我中一中二讀官中果時都有旅行呢樣野!*
而係因為有一年有好幾個人都唔聽老師勸告...
而受傷既又有..整[難]人地d野...
so官中就無再搞旅行la....
官中一向都有旅行的呢...

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...