加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 蘇安立破記錄,可能係全香港
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 b69e32 的帖子
蘇安立破記錄,可能係全香港

我諗呢到都無咩人唔識佢啦,全香港有機會
年年讀中一個個,仲係讀4年中一
我覺得佢好想等個個334,跟住比佢等到了
跟住今年又唔比佢升=,=,又退左學了
我唔係好明白佢可以忍受到4年架中一啦
如果比我我2年都升唔到我一早轉校啦

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 小夜=〕 的帖子
中一都升唔到...咩人黎....

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 SIU‵ 的帖子
[size=-2]嘩!!

好勁牙..

點解佢升吾到牙..

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 《呀軒﹏ 的帖子

QUOTE:
原帖由 SIU‵ 於 2007-9-24 10:48 PM 發表
嘩!!

好勁牙..

點解佢升吾到牙..

成績唔好.........

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 《呀軒﹏ 於 2007-9-24 11:26 PM 發表

成績唔好.........

連4年都升唔到,佢個腦生草
仲傻過阿旺=.=

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 。愛是無罪卍* 的帖子

QUOTE:
原帖由 b69e32 於 2007-9-25 01:19 PM 發表

連4年都升唔到,佢個腦生草
仲傻過阿旺=.=

我笑到爆嘴了- -!!!!
傻到阿旺= =!!!
fk-3-!吾知我升吾升到呢>3333<!!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 。愛是無罪卍* 於 2007-9-25 04:40 PM 發表

我笑到爆嘴了- -!!!!
傻到阿旺= =!!!
fk-3-!吾知我升吾升到呢>3333<!!!

我講事實姐,蘇安立傻仔架,係到扮哂野
讀左4年中一,影衰官中呀....

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 熊打令:D 的帖子
可能係全港=口=''?
會唔會有其他人勁過我地架-口-''?

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 。愛是無罪卍* 的帖子
haha= =!!!!愛愛系女仔來的a_a!!!
中二小生b-3-!!!kaka

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 巫仁愛` 於 2007-9-25 05:13 PM 發表
可能係全港=口=''?
會唔會有其他人勁過我地架-口-''?

唔會架啦,邊個會好似佢咁衰讀4年中一架,4年後都唔比佢升
如果我留第二次我一早轉校and努力讀者啦
佢仲係到十下十下咁

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...