加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 蘇安立破記錄,可能係全香港
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ☆依魯加☆ 的帖子
咩呀=.=

佢e+走去讀廚 之後仲話要番來讀F1 呀=0=

我都唔知點解佢面皮咁鬼厚-.-”

比我重讀1次都走LA

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 。愛是無罪卍* 的帖子
=v=!!!haha

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 怒WAI怒 的帖子
邊個串呀  我就係so  sir~~

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 。愛是無罪卍* 的帖子
咩話-3-!!!
你系牙sir=0=!!
吾似wo- -kaka

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 b69e32 的帖子

QUOTE:
原帖由 怒WAI怒 於 2007-9-25 08:15 PM 發表
邊個串呀  我就係so  sir~~

唔好亂認蘇sir啦=.=,我怕有人會串你呀
無人認同佢真係蘇sir老實講,無人會比面佢=.=

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 assassin 的帖子
佢(so sir)成日串q    d   人串爆~仲以為自己好勁點知仲需過我地啦~><

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 assassin 於 2007-9-26 01:57 PM 發表
佢(so sir)成日串q    d   人串爆~仲以為自己好勁點知仲需過我地啦~><

我都好似你咁耐
我同過佢一班架,我見到佢係到蝦人,跟住d人知道佢得個樣
佢就比人蝦番,個陣真好笑

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 臭b!杰{! 的帖子

QUOTE:
原帖由 b69e32 於 2007-9-25 04:46 PM 發表

我講事實姐,蘇安立傻仔架,係到扮哂野
讀左4年中一,影衰官中呀....

佢咩班牙''?!}

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 臭b!杰{! 於 2007-9-26 06:16 PM 發表

佢咩班牙''?!}

abcd都有呀@@,哈哈

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 熊打令:D 的帖子

QUOTE:
原帖由 b69e32 於 2007-9-25 05:45 PM 發表

唔會架啦,邊個會好似佢咁衰讀4年中一架,4年後都唔比佢升
如果我留第二次我一早轉校and努力讀者啦
佢仲係到十下十下咁

喔,
原來係咁.
我覺得他挺扮野- -

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...