加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: **///*~讓愛~*///** (100%自創)
載入中 ...
garylam9021
初生嬰兒

會員編號 376335
精華 0
積分 202
帖子 11
威望 0 點
I-See幣 11031 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-10-1
註冊天數 6115
狀態 離線
  只顯示 garylam9021 的帖子
作啦

本帖最近評分記錄
ffu;)   2007-10-3 06:31 PM  代幣  -2   字數不足.
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
大阪燒
初級會員

會員編號 373015
精華 0
積分 528
帖子 119
威望 0 點
I-See幣 12632 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-9-23
註冊天數 6123
狀態 離線
  只顯示 大阪燒 的帖子
第十二章:\\*~希之表白↗*
夜晚啦~大家都訓晒覺,,突然行雷閃電,,嚇到雪起左身……
雪 (驚+喊)嗚嗚…………邊個可以幫幫我呀??嗚嗚……..
希聽到喊聲,即起左身…..
希: (見到雪喊,勁心痛)雪……..你做咩喊呀??冇事丫嘛?
雪: (喊+震)嗚嗚……..行雷呀!!呀~~~~!
希: (攬實雪)雪,,你唔洗驚!!有我xx希係到,我唔會比你受到傷害…….我會保護你1314………….因為…………因為我愛你~!!!
雪: (驚訝,望住希)希………..你?
希: (喊)係、係~!我愛你…….愛你愛到痴左線,發左癲…….嗚……..
雪: (喊+開心)希……….我都係呀!!我都愛你………
兩人相擁一齊,,喊左成個夜晚,攬住一齊訓左……..
雪 (醒左,去洗手間,喊)嗚………點解?點解呀!!?點解我要愛上希……我愛上左希,咁文點算?
希一直係出面聽到…..
希心諗: (傷心)原來佢一直都忘記唔到文…….><

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
garylam9021
初生嬰兒

會員編號 376335
精華 0
積分 202
帖子 11
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6115
狀態 離線
好好睇呀!!!

頂部
大阪燒
初級會員

會員編號 373015
精華 0
積分 528
帖子 119
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6123
狀態 離線
  只顯示 大阪燒 的帖子
第十三章:↘*~大話~*↗
雪: (出左尼,希即坐番低扮訓)嗯………仲訓緊……..
雪: (走左入文間房,搖醒左文)我有野同你傾………
文: (有d開心)嗯……….等我換埋衫先啦,,
雪:咁我係籃球場等你………
希聽到,等雪出左去就跟住雪…….
冇幾耐,文尼左…….
文:有咩同我講……….
雪: (強忍住眼淚)其實你………..有冇真正愛過我?
希: (心痛)雪……..><”
文心諗:唔通講……唔愛咩?但……xx(←唔比你地知係邊個住)佢一定唔比我同雪佢咩嫁…….何況……….我仲有未婚妻……..好啦!就咁講啦!
文:……..咁舊ge野,,唔好再提啦………
希: (嬲)死人頭……….
雪: (喊+激動)究竟有冇呀?有冇呀!!!嗚…………..
文心諗:對唔住呀,雪!我都唔想嫁!
文: (心痛)冇……..我同你一齊只不過係玩玩下,,點知你玩唔起……
雪: (喊,打左文一把,走左)嗚嗚………
希心諗:打得好呀,雪!
文: (呆左咁企響度,喊了!)雪……….

頂部
大阪燒
初級會員

會員編號 373015
精華 0
積分 528
帖子 119
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6123
狀態 離線
  只顯示 大阪燒 的帖子
第十四章:↗*不要喊~*
雪: (喊,係咁跑)嗚…..><嗚哇~!(坐低左)
梓: (見到雪喊,呆左,心痛)雪………你做咩喊呀?(行去雪,坐低左)
雪: (挨住梓,喊)嗚嗚……..嗚嗚……….梓…………我應該點做呀?
梓: (有dd想喊)雪………你唔好再喊啦……….你再喊………我會好心痛………
雪: (聽唔到,喊)嗚嗚……………嗚嗚………..zzz~
梓:雪~?傻豬~訓左呀………….喊到眼都腫埋^^”咁樣唔令嫁~(抹眼淚,笑)唔好再喊啦……….等我送你番去啦……..^^”
藍一起身見唔到雪,好膽心,去左去搵佢
藍: (緊張)雪~雪呀~!你係邊呀???
搵左一陣,藍kick到一塊石,就跌個陣,藍比人攬住左………
藍: (驚,另轉面,見到個令仔,仲令過呀軒)死變態!!!放開我呀……….
x: (o嘴)呃……….= =”你唔記得我呀?
藍:嗯?你係邊個呀?
x:你真係唔記得左………><”算啦,講左你都唔記得嫁啦………你自己少心d呀…..
藍: (面紅)喂喂!你唔好走呀……(又kick到石啦- -”)呀………
藍一跌,向前仆,撞到個令仔……
x:呀……..好心你行路小心d啦~
藍: (面紅)對………對唔住呀><”你冇事呀?
x:嗯…..我冇事,,嗯…………我係峰呀…….
藍: (冇記憶)峰??
峰: (無奈)琳個bf,峰呀…….
藍:呀~我記起啦…………頂你,,攬我做咩呀???
峰: (無奈+o嘴)呀………..我救左你仲咁講我………好心冇好報……走先啦!!(走左+勁嬲)

藍冇理峰,終於搵到番營ge路

頂部
garylam9021
初生嬰兒

會員編號 376335
精華 0
積分 202
帖子 11
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6115
狀態 離線
十卜十卜!!!加油呀>3<

頂部
garylam9021
初生嬰兒

會員編號 376335
精華 0
積分 202
帖子 11
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6115
狀態 離線
快D啦!!!!

頂部
大阪燒
初級會員

會員編號 373015
精華 0
積分 528
帖子 119
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6123
狀態 離線
  只顯示 大阪燒 的帖子
第十五章:↘*~初吻↗//*
[營]
雪: (已經醒左)呀?藍你去左邊呀??
藍: (膽心)仲話我?頭先呀…….一起身見唔到你,我不知幾緊張呀!!應該係我問你去左邊至岩~!
梓: (幫雪)去食早餐啦………..
雪:嗯嗯~我好餓啦~藍,快d去啦>v<
藍: (無奈)呃…….好啦~我地去住canteen先啦~
軒: (溫柔)嗯~我同你地一齊去….
雪:咁我唔去住啦~費事做電燈膽~
藍: (笑)最好啦XD”
藍&軒走左,,希就行左雪ge隔離
希: (有d開心)雪,我同你一齊行啦~?
雪: (收起左笑容)我自己去得啦………(走左出門)
文: (冷笑)哼哼,,溝女溝唔掂呀?死廢柴……….
希: (唔happy)關你咩事呀?哼,識話人唔識話自己………
希走左,文打左張抬一拳
文: (嬲)可惡呀!!
雪行下行下,就尼到canteen時候,咦?有人咀wo*0*睇下乜人尼嫁先….雪行左過去, 咦?咁面善ge?一睇,,,哇~!!係……..係軒同藍呀??
好似軒&藍ge人錫完之後,就放開左大家…..
好似軒ge人:sor………我一時……….
雪一聽就知係軒&藍
藍: (面紅了>v<)嗯………行啦~唔好介意!因為……我愛你~
軒: (笑)嗯…….(拖住藍隻手)行啦~
雪笑左笑……..依個係藍ge初吻~!!咁都比佢睇到喔@@

sor呀!咁耐先post.....

頂部
garylam9021
初生嬰兒

會員編號 376335
精華 0
積分 202
帖子 11
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6115
狀態 離線
好好睇呀!!

本帖最近評分記錄
ffu;)   2007-10-3 06:33 PM  代幣  -2   字數不足. 已多於1次請留意!
頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6138
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
好搞笑呀..快d post啦..好好睇呀!!

i`am m1ss KY
  ★′kY×Ja111;D
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...